Vraag & Antwoord

Games

Quake 4 Ervaringen

Anoniem
rombaft
32 antwoorden
 • edit: topiconderwerp gewijzigt om eventueele offtopic te voorkomen.
  :D

  Weet iemand wanneer quake 4 in Nederland uitkomt? Ik weet dat deze in Amerika 18 oktober uitkomt, maar hier?

  :roll:
 • denk rond kerst dan :wink: , cadeautjestijd, en releas europa ligt altijd wat later…
 • Meen ook 18okt, had ergens gelezen dat het op dezelfde datum als FEAR uitkomt, die op 18okt. wordt gereleased in europa, weet dit alleen niet 100% zeker.
 • Vraag me af wat er verbeterd is aan Quake.. ik vond het eigenlijk al jammer worden na Quake 2.. Quake 1 was gewoon meesterlijk :d
 • [quote:2272ca3c44="TeH.SMooSH"]Vraag me af wat er verbeterd is aan Quake.. ik vond het eigenlijk al jammer worden na Quake 2.. Quake 1 was gewoon meesterlijk :d[/quote:2272ca3c44]Ach ik denk dat het ook een kwestie van smaak is. Ik vond 1 ook het beste mede dankzij de snelheid en 3 heb ik een geruime tijd (3 jaar) actief gespeeld. Wat ik in 2 miste was snelheid maar ook daar heb ik veel plezier mee gehad (singleplayer was ook leuk :)).

  Ik weet niet of ik 4 ga kopen omdat ik de tijd die ik speel in WoW steek maar allicht dat ik bij iemand kijk of het wat is. Er valt wat dat betreft niet zo heel veel te verbeteren maar sommige dingen kunnen altijd beter zoals de ingame browser en wat meer variatie in mappen (ctf had je er in het begin maar 4 waarvan 2 niet echt leuk waren met te grote groepen. Kon wel natuurlijk).
 • [quote:07d69ea418="Rapier"][quote:07d69ea418="TeH.SMooSH"]Vraag me af wat er verbeterd is aan Quake.. ik vond het eigenlijk al jammer worden na Quake 2.. Quake 1 was gewoon meesterlijk :d[/quote:07d69ea418]Ach ik denk dat het ook een kwestie van smaak is. Ik vond 1 ook het beste mede dankzij de snelheid en 3 heb ik een geruime tijd (3 jaar) actief gespeeld. Wat ik in 2 miste was snelheid maar ook daar heb ik veel plezier mee gehad (singleplayer was ook leuk :)).

  Ik weet niet of ik 4 ga kopen omdat ik de tijd die ik speel in WoW steek maar allicht dat ik bij iemand kijk of het wat is. Er valt wat dat betreft niet zo heel veel te verbeteren maar sommige dingen kunnen altijd beter zoals de ingame browser en wat meer variatie in mappen (ctf had je er in het begin maar 4 waarvan 2 niet echt leuk waren met te grote groepen. Kon wel natuurlijk).[/quote:07d69ea418]

  vind altijd dat ut beter was dan quake 3, bij q3 had je zoo weinig maps en had je ook in 3uur uitgespeeld (sp) ut bleef langer boeien en had veel meer maps en duurde langer…
  Q2 was dan wel weer meesterlijk! :D (die muziek!!!)

  Hoop dat het niet een doom3-kloon wordt/is, daarvan heb ik wel een beetje genoeg. Men zegt dat er ook buitenlevels zijn, maar hoe gaat dat uitpakken met de d3 engine?! (9600xt - fps <-10 :P )
 • [quote:52d69e3e6d="FTI"]vind altijd dat ut beter was dan quake 3, bij q3 had je zoo weinig maps en had je ook in 3uur uitgespeeld (sp) ut bleef langer boeien en had veel meer maps en duurde langer…
  Q2 was dan wel weer meesterlijk! :D (die muziek!!!)

  Hoop dat het niet een doom3-kloon wordt/is, daarvan heb ik wel een beetje genoeg. Men zegt dat er ook buitenlevels zijn, maar hoe gaat dat uitpakken met de d3 engine?! (9600xt - fps <-10 :P )[/quote:52d69e3e6d]UT en Q3 vond ik behoorlijk verschillen. Q3 miste idd maps en die zijn er later wel bijgekomen maar die moest je dus middels mods downloaden. UT heb ik ook wel plezier aan gehad maar ik miste de tricks en de snelheid die je in q1 en 3 had (2 heeft ook wel tricks maar niet op dezelfde snelheid :)). Q3 sp was gewoon slecht. Je deed de sp meer om de mappen te leren kennen maar je kon het net zogoed overslaan en beginnen aan de mp (of je wil alles op nitemare hebben uitgespeelt, dat is wel een zware kluif).

  Ik hoop dat het veel elementen uit de oude series bevat zoals de tricks want dat maakte quake juist zo apart van de andere shooters. Het hoeft ook weer geen rip-off te zijn natuurlijk, moet wel vernieuwend zijn.
 • Bedankt voor de reacties, denk dat ik nog een week geduld moet hebben. Speel momenteel nog steeds quake3 (met excessiveplus mod, niet zo bekend bij het grote publiek), er zijn wel zo'n 1000 maps voor gemaakt of zo, dus dat weinig klopt ook niet helemaal. :)
 • [quote:5a2a999022="Riddler"]Bedankt voor de reacties, denk dat ik nog een week geduld moet hebben. Speel momenteel nog steeds quake3 (met excessiveplus mod, niet zo bekend bij het grote publiek), er zijn wel zo'n 1000 maps voor gemaakt of zo, dus dat weinig klopt ook niet helemaal. :)[/quote:5a2a999022]

  wel eens ut maps gezocht? Enne met weinig maps bedoelen we de standaard maps, niet de door de community gemaakte maps.
 • Dat snap ik dat de standaard maps bedoeld worden, lees :) , niet te serieus nemen.
 • [quote:8968720aeb="Riddler"]Dat snap ik dat de standaard maps bedoeld worden, lees :) , niet te serieus nemen.[/quote:8968720aeb]

  \\

  ik zie een :wink: of een :P meer als niet serieus maar dan gaan we wel heel erg offtopic…
  :wink:
 • Ik hoop dat het een goede game word, heb zelf erg lang quake 1 en 2 gedaan.
  Quake3 was slecht,ik heb hoge verwachtingen van q4!
 • quake 4 is gold! :D
 • Ik ben Q4 aan het binnenzuigen 8)
 • [quote:f60381f706="NoepZor"]Ik ben Q4 aan het binnenzuigen 8)[/quote:f60381f706]

  boefje! :P

  maarre komt er nou ook nog zo'n dvd met Quake 4 + een soort Q1+Q2 ''source''? Net zoals hl source? Dacht daar iets over gelezen te hebben? :-?
 • Er komt een quake 4 bonus dvd, met daarop wat interviews, en making of video, en quake 2 met twee expansion packs.
 • Die is er al :lol:

  Maargoed ik vind de game erg op Doom III lijken, ook donkere gangen, veel binnen en zombies :wink: het lijkt niet echt op Quake 3 Arena!
 • Het is dus toch even wachten op maps uit de comunity. Ik neem aan dat deze binnenkort in grote getale verschijnen. :wink:
 • Die bonus dvd stelt verder weinig voor. Paar filmpjes van een paar minuten, die je hoogstens 1x bekijkt. Eigenlijk alleen interessant, als je van plan bent Quake 2 te gaan spelen. Want dat staat er dus compleet op, inclusief de twee uitbreidingen.
 • [quote:0618caa946="gerben"]Die bonus dvd stelt verder weinig voor. Paar filmpjes van een paar minuten, die je hoogstens 1x bekijkt. Eigenlijk alleen interessant, als je van plan bent Quake 2 te gaan spelen. Want dat staat er dus compleet op, inclusief de twee uitbreidingen.[/quote:0618caa946]

  met de vernieuwde engine of gewoon ''origineel''?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.