Vraag & Antwoord

Games

Ik kan battlefield 2 niet patchen!!!!!

Anoniem
Sander1337
11 antwoorden
 • hallo,

  ik heb op mijn vorige computer lekker bf2 gespeeld (wel schokkerig maar hij deed het) nu heb ik een nieuwe computer, battlefield weer geinsteleerd, patch gedownload, geeft hij patch faild aan.
  heb al via de battlefield2 site gedaan, via een torrent gedownload, alles, maar de patch werkt niet, zelfs even battlefield deinstaleren en weer opnieuw. ik instaleer hem in het engels, en dan ook de patch in het engels maar alsnog niks doet het. :cry: kan iemand mij helpen???

  thnx CornéVernooij
 • zoals in het andere topic staat en volgens mij ook in de readme.txt van de patch, je moet genoeg ruimte hebben op de schijf waarop je OS staat. Ik geloof minimaal 1 Gb, maar dat zou ook wel eens 2 Gb kunnen zijn.
 • Je geeft zelf al aan waar het aan ligt: Je hebt het gedownload via een torrent…. Bedoel je daarme het spel, of de torrents? Als je het spel bedoeld, dan is dat natuurlijk niet helemaal legaal :wink:

  Dus grote kans dat t aan het illegale spel ligt.

  edit: kon hij bij je vorige pc het spel wel patchen?
 • niuewe patch downloaden, van gamershell of zo, heel snelle servers daar.

  BF2 herintslleren, dan patchen, maken dat je idd min 2Gb vrij hebt om te patchen

  tja, BF2 zorgt wel eens voor problemen, heb het ook moeten herinstalleren op men nieuwe rig, en heb al redelijk wat problemen gehad met het spel terwijl andere games perfect draaien, nu lijkt het OK te zijn, hoop dat het zo blijft
 • Een torrent is niet altijd illegaal. Een patch via een torrent al helemaal niet. Integendeel, een torrent is misschien wel de beste methode om een patch te verspreiden.
 • ik heb mijn battlefield 2 helemaal legaal, qua patch, het is de nieuwe patch, die ea games zelf heeft uitgebracht, dus of ik hem via hun download of via een torrent maakt dus niet uit.
  hij werkte wel op de vorig pc, de patch ook. maar op deze niet :(
  ik heb hem al 2 x herinstaleerd, bf2, en al 5 x de geprobeerd te patchen. aan de ruimte op mn hd zal het ook niet liggen 150 gig over op de c:
  waarom doet ie het nou niet :( :x :-?
 • World of Wa word ook geupdate aan de hand van torrents ..
 • Heb je em toevallig geinstalleerd op een andere schijf?
  Dat je dus bijvoorbeeld op de c 150gb vrij hebt, maar op de d (waar hij is geinstalleerd) maar 1gb vrij.

  Toen deze patch net uit was stonden er fora vol met mensen die problemen hadden met de patch te installeren en bij 99% van de gevallen lag het simpelweg aan de vrije ruimte.
 • Grappig, omdat ik zet gewoon alles op de c: en ik heb mn schijf niet gedeeld en heb maar 1 schijf. dus battlefield heeft genoeg ruimte zou ik zeggen. maar als ik de patch wil instaleren kan ik 1 of 2 x op volgende klikken, en dan gaat er zo'n balkje lopen, die gaat vrij snel tot de helft en dan sluit hij de patch af en zegt hij patch failed. ik instaleer bf2 engels dus de patch ook. ik vind zo raar :-?
 • tip: geen no-cd crack erover gooien voordat je patcht ( zoiezo want no-cd cracks bij bf 2 zuigen, en dan zorgt de patch dat je bf2 niet meer draaid )
 • ik heb battlefield 2 helemaal legaal, dus ik heb niks te maken met cracks en dat soort dingen…. Ik ga nog maar eens proberen hem helemaal eraf te gooien, uit register en achter gebleven bestanden verwijderen en dan nog eens proberen. En als het dan nog niet lukt, maar eens EA Games aan de tand voelen……

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.