Vraag & Antwoord

Games

medal of honor toetsenbord toets

Anoniem
ac70
7 antwoorden
 • Hallo,

  Misschien is deze een beetje een domme vraag maar ik kom er niet uit. Ik speel medal of honor en ik wil graag het vizier ding, die op het geweer zit, gebruiken (ik weet niet hoe het ding heet) om vijanden van een afstand te schieten. Tijdens het spel komt de hint "gebruik de not-bound toets. Weet iemand wat dit is? Met welke toetsen combinatie kan ik dat ding gebruiken?
  Alvast bedankt,
  ac
 • waarschijnlijk is deze functie nog niet gekoppeld aan een toets op jouw toetsenbord. dit kan je doen bij toetsenbord instellingen/besturing iets in die richting. raadpleeg anders je handleiding
 • Meestal zit die optie aan je rechtermuisknop.. Not bound betekend dat er geen knop aan die functie is toegewezen. Gewoon bij de controls instellingen even een knop ervoor instellen.
 • standaard is dit de rechtermuisknop

  EDIT: net te laat, toch een sneller al die tabbladen die ik heb openstaan 'ns bekijken ipv na 10 min :P :lol:

  EDIT2: welke medal of honor? Pacific assault of Allied assault (dacht dat AA nog geen ADS had?)
 • scope heet zo'n ding trouwens wat jij bedoeld (als ik je goed begrijp)
 • het gaat om Allied assault. Met mijn rechter muis knop ren ik vooruit. Ik heb wel gekeken onder optie - besturing maar ik kan daar niet vinden over die instelling. Waar moet ik kijken en hoe heet het?

  bedankt,
  ac

  [quote:4d01f0e07c="Noctus"]scope heet zo'n ding trouwens wat jij bedoeld (als ik je goed begrijp)[/quote:4d01f0e07c]

  bedankt, nu weet ik dat
  ac
 • Ja vind je het gek dattie niet werkt ;) standaard knop is rechtermuis, maar die heb je nu ergens anders aan gekoppeld, zonder een nieuwe knop voor de scope te verzinnen.

  Ga naar options –> Controls –> en stel een knop in bij Secondary attack

  In het NL zal het iets zijn van Opties/Instellingen –> Besturing (of iets in die geest) –> Secundaire aanval ofzo.. en daar dan een knop instellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.