Vraag & Antwoord

Games

Inhoud CD op harde schijf.

Anoniem
TeH.SMooSH
5 antwoorden
 • Ik heb in mijn PC archieven een CD teruggevonden (Strategy games of the world) waarmee ik onder Windows 95 kon "spelen".
  Ik weet ondertussen ook hoe ik deze CD compatibel moet maken om hem onder XP te kunnen gebruiken.

  Het probleem is dat ik telkens de CD in de CD-lezer moet plaatsen om de spelletjes te kunnen gebruiken.
  Ik dacht: ik zet gewoon de volledige inhoud van de CD op mijn harde schijf, snelkoppeling en…dit gaat maar er wordt nog steeds naar de CD gevraagd.

  Is er geen mogelijkheid om dit zonder de CD uit te voeren.
 • Daar zijn wel manieren voor ja, maar door de vele met onzin volgestampte topics hierzo over of dat nou wel of niet legaal is als je de orginele CD/DVD bezit, weet ik niet meer of het mag, en zou ik het maar eerst aan een modje vragen, ga er maar neit van uit.
 • de mod moet vind ik niet zo moeilijk doen. Helemaal als je het hem op deze manier vraagt moet hij vind ik toestemming geven. We helpen toch ook als iemand problemen heeft met het kopieren van cd's? Terwijl we niet weten of ie een kopietje maakt voor thuisgebruik, of van een geleende van een kennis/vriend. Word ook niet naar gevraagd.
 • Bedankt voor jullie reactie, maar het is hier zeker geen kwestie van illegaal een CD te kopiëren…mijn cdéétje is namelijk 10 jaar oud en, tussen haakjes, ik heb de originele CD bijgekregen toen ik mijn eerste computer aankocht.

  Gaat het niet…dan is het maar zo.
 • Je kunt bijvoorbeeld met Nero een image aanmaken, en die vervolgens weer mounten, als virtuele cd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.