Vraag & Antwoord

Games

FEAR demo draait voor geen meter

Anoniem
GamerNeo
14 antwoorden
 • Hallo, ik heb een probleem met de demo van FEAR. Het introfilmpje draait super met de standaard instellingen die automatisch ingesteld zijn maar zodra het eigenlijke spel begint (je zit dan geloof ik naast een vent in een auto) dan is het onspeelbaar, het systeem lijkt vastgelopen. Het reageert supertraag op toetsaanslagen. Heeft iemand hier ervaringen mee of een idee waar het aan zou kunnen liggen? Andere spellen zoals DOOM 3 en Half Life 2 draaien perfect in een resolutie van 1024X768 en alle settings op high dus het lijkt mij puur een probleem met dit spel. Ook met alle settings op low (wat eigenlijk niet zou hoeven) precies hetzelfde probleem.
 • aan je specs ligt het waarschijnlijk niet… ik had problemen met FEAR toen ik mijn AA aan zetten,, probeer eerst de laaste resolutie en bouw dan op
 • Bedankt voor je reactie. De laagste resolutie heb ik echter al geprobeerd en ook mijn Forceware drivers staat ingesteld om geen AA e.d. te gebruiken, (maximale prestaties)
  Maar goed, zoals ik al eerder zei, draait DOOM 3 ook super met alle settings op high en dat is ook geen lichte game. FEAR zou dus op zich ook geen probleem mogen zijn. Maar mijn probleem met FEAR is niet eens een trage framerate maar gewoon helemaal geen framerate. Wanneer je de muis beweegst of op Esc drukt om het menu op te roepen dan duurt het een seconde of 10 voor er iets gebeurt terwijl het inleidende filmpje dus wel gewoon super gaat.
  Ik zag dat er in de laatste Forceware drivers al een issue met nvidia kaarten was opgelost. Echter, ik ben al voorzien van de laatste Forceware drivers, dus dat kan het ook niet zijn.
 • is het niet een bug van de demo :? ,, probeer bijde SP en MP demo's ( of fix de egte ) ,, miss zit er wel wat fout in je demo? ( want ik denk niet dat het aanje systeem ligt. )
 • Er is toch maar één SP demo? Ik kan mij niet herinneren dat er ooit een tweede uit was gekomen omdat de eerst problemen zou geven. Mocht dit zo zijn, misschien dat iemand mij kan vertellen waar ik de goeie kan vinden?…
 • ik zie dat je ook problemen hebt met farcry… misschien iets softwarematigs op de pc?
 • Misschien wel, al is het zo dat Far Cry wel lekker soepel draait maar alleen het water niet goed wordt weergegeven en FEAR draait gewoon helemaal niet zodra het begint (alleen dus het introfilmpje) Verder zijn mijn drivers en Directx up to date en een heleboel anders spellen draaien super. Dus ik zou echt niet meer weten wat er nu fout zou zitten.
 • Er is ook een mp demo, probeer die eens :wink:
 • Deze MP demo zal ik inderdaad eens gaan proberen.
 • [quote:0852e185f3] probeer bijde SP en MP demo's[/quote:0852e185f3]

  [quote:0852e185f3]Er is ook een mp demo, probeer die eens [/quote:0852e185f3]

  ok ik zei dat dus eerst :P
 • Weet ik, maar praatpaal verstond het verkeerd :wink:
 • Heb zojuist de MP demo geprobeerd en het werkt fantastisch! Geen enkel probleem. Het probleem beperkt zich dus puur tot de SP demo. Echt geen idee wat het zou kunnen zijn.
  Wat ik ook super vind is dat je een benchmark kan doen om je instellingen te testen voordat je met het spel zelf begint.

  Iemand nog suggesties waarom de SP demo niet goed werkt? Ik ga hem in ieder geval maar eens opnieuw installeren. Verwacht niet dat het helpt maar je moet wat…
 • Zijn er geen patches?
 • Er is al wel een patch voor maar die is net als Far Cry alleen voor de volledige versie. Heb net de SP demo opnieuw geïnstalleerd maar nog steeds hetzelfde probleem. Echt heel vreemd dit. Met de MP demo geen enkel probleem, draait als een zonnetje maar de SP demo werkt supertraag zodra het introfilmpje is afgelopen. Dus het filmpje waarin je tegen die drie mensen aankijkt die staan te ouwehoeren werkt goed, daarna begint het en is het vervolgens onspeelbaar. Er worden dezelfde instellingen gebruikt als in de MP demo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.