Vraag & Antwoord

Games

Nieuwe Strategie spel.. ( opvolger van C&C zero hour.. ?

Anoniem
None
19 antwoorden
 • Hoi hoi,

  ik heb een vraag aan jullie hoop dat jullie het weten.. een tijdje geleden heb ik c&c generals en zero hour uitgespeeld maar nu zit ik te kijken of er nieuwe delen van c&c zijn nergens te zien.. nu de vraag weten jullie mischien of er nog zulke goeie strategie spellen zijn van C&C ??

  groeten..
 • Er is nog geen opvolger, wel een redelijk alternatief: warhammer 40k dawn of war, www.dawnofwargame.com.
 • Act of War
 • [quote:ecb4b5cbe3="FTI"]Act of War[/quote:ecb4b5cbe3]geen nieuw deel van generals :wink: btw geen idee of hij leuk is, leek mij een beetje weinig rts en te veel (ingame) fimpjes.
 • Zulke goeie als C&C ? hmmz … Act of War is net zo slecht als C&C.

  Je zou ook 'Rome:Total War' kunnen proberen, maar da's echte strategie en niet dat klik-werk van C&C …

  Voor een C&C-kloon zou je 'Battle for Middle Earth' van EA kunnen proberen.
  Er is een opvolger aangekondigd met (typisch voor EA) een paar vrij logische uitbreidingen tov het eerste deel …

  Supreme commander (zeg maar Total Annihilation in alles behalve naam) is aangekondigd, maar helaas nog niet af.
 • heb act of war geprobeerd maar vond het niet echt leuk.. en wat betreft C&C iedereen z'n eigen smaak maar ben gek op die reeks van C&C al vanaf red alert..
 • [quote:493963204d="sdk"][quote:493963204d="FTI"]Act of War[/quote:493963204d]geen nieuw deel van generals :wink: btw geen idee of hij leuk is, leek mij een beetje weinig rts en te veel (ingame) fimpjes.[/quote:493963204d]

  weet ik, maar door sommigen wel ''red alert 3'' genoemd :lol: Lijkt ook qua gameplay wel op RA/Generals 8)
 • en wat betreft rome total war dat is totaal niet mijn smaak.. ik vind meer "klik" strategie spellen leuker :lol:

  een vriend van mij heeft : Boiling Point Road to Hell.. iemand die deze spel kent ? en zo ja is het een goed spel
 • Ik wacht nog steeds op een opvolger van Red Alert 2. :P Ik speel RA2 al bijna 6jaar, en het laatste jaar ook online en ben er nog steeds niet zat van. :)

  ga nu ff de AOW demo installeren, ff kijken of het wat is.
 • Heb C&C/ZH ook al een tijdje geleden uitgespeeld. Maar ik had eerlijk gezegd liéver een deel 2 van C&C Renegade gezien.
 • [quote:209b57cdcc="MReLecTro"]Heb C&C/ZH ook al een tijdje geleden uitgespeeld. Maar ik had eerlijk gezegd liéver een deel 2 van C&C Renegade gezien.[/quote:209b57cdcc]Dat komt er als het goed is niet want heb ooit ergens gelezen dat je het zelf niet als succes zagen.
 • Ong. een jaar na C&C Renegade waren ze bezig met C&C Renegade II, alleen hebben ze het proces afgebroken omdat ze zelf niet erg overtuigd waren van het succes .. zeiden ze. Wat de échte gedachte is, volgens een oud-medewerker van Westwood, is dat sinds EA het allemaal overgenomen heeft (want die brengt ze nu uit) EA nu bepaald wat de gamers willen. Heb toendertijd eens sunne artikel gelezen waarin een oud-medewerker dat zei.
  Ik snap EA niet echt, want: C&C Renegade is sinds de release tot op de dag van vandaag nog écht een succes op het gebied van online gaming.
  Ik heb het vanaf de release 2jr lang élke friggin dag (m.u.v. vakanties) of nacht online gespeeld. Toen ff 2mnd niet ivm dat m'n cd kapot was, en vervolgens nergens te vinden was. Daarna weer gekocht en speel het zo nu en dan nog steeds. En iédere keer weer zijn er ontzettend veel server, en ook bijna allemaal tot de nok toe gevuld.
  Dus ik snap niet dat ze dan zeggen dat ze niet overtuigd zijn over enig succes van C&C Renegade II.
 • Renegade een 'succes' ?
  Kom op zeg … als je de on-line statistieken bekijkt is het BF 1 & 2, CS en de 'reguliere' fps'en (UT, Quake, Tribes en enkele van hun clonen). Renegade komt niet eens in de top 10 voor ( http://www.csports.net/ en http://archive.gamespy.com/stats/ ) … en dat zijn de cijfers die EA voor ogen heeft bij z'n beslissingen.

  Vooral aangezien BF-serie van EA is heeft het geen zin om zichzelf in de voet te schieten met nog een mager vervolg op het toch al niet al te best ontvangen Renegade …
 • Wat mij betreft is Unreal 2004 de beste online game.. hij had ook een award gekregen volgens mij maar weet niet meer precies.
 • Zo'n dingen hangen af van persoon tot persoon :wink:
 • [quote:9a7779eee1="JaFO"]Renegade een 'succes' ?
  Kom op zeg … als je de on-line statistieken bekijkt is het BF 1 & 2, CS en de 'reguliere' fps'en (UT, Quake, Tribes en enkele van hun clonen). Renegade komt niet eens in de top 10 voor ( http://www.csports.net/ en http://archive.gamespy.com/stats/ ) … en dat zijn de cijfers die EA voor ogen heeft bij z'n beslissingen.

  Vooral aangezien BF-serie van EA is heeft het geen zin om zichzelf in de voet te schieten met nog een mager vervolg op het toch al niet al te best ontvangen Renegade …[/quote:9a7779eee1]

  C&C Renegade kun je niet met die spellen vergelijken vind ik.
  De servers van Renegade konden max eens 20 man aan ofzo per map. BF2 kan tot 64. C&C Renegade was wél een succes, want die heeft het zonder verdere support van de makers toch nog zo geschopt dat nog steeds redelijk veul mensen het online spelen. Maar goed, dat is mijn mening ..
 • [quote:580e310fed="Karelll"]
  een vriend van mij heeft : Boiling Point Road to Hell.. iemand die deze spel kent ? en zo ja is het een goed spel[/quote:580e310fed]

  Echt een baggerspel. In potentie heel erg leuk (GTA in bananenrepubliek) maar ontzettend buggy en het loopt voor geen meter. Neem dan liever GTA San Andreas.
 • [quote:9dfbbecdb0="FTI"][quote:9dfbbecdb0="Karelll"]
  een vriend van mij heeft : Boiling Point Road to Hell.. iemand die deze spel kent ? en zo ja is het een goed spel[/quote:9dfbbecdb0]

  Echt een baggerspel. In potentie heel erg leuk (GTA in bananenrepubliek) maar ontzettend buggy en het loopt voor geen meter. Neem dan liever GTA San Andreas.[/quote:9dfbbecdb0]

  Och, ik vind BP RTH wel grappig.
  Natuurlijk moet je wel eerst patch 2 installen, welke goed is voor 290mb ofzo iets, en je moet minimaal 2gb ram en een 6800ultra hebben, wil je geen offline lag hebben :S .. bij mij loopt ie dus als een trein ;) .. IK vind hem wel grappig, maar om het nou te kopen ? –> ik kreeg hem voor m'n verjaardag, maar zélf had ik hem niet voor dat geld (toen ie uitkwam kostte ie ook gewoon 50€) gekocht.
 • [quote:29db32609a="MReLecTro"][quote:29db32609a="FTI"][quote:29db32609a="Karelll"]
  een vriend van mij heeft : Boiling Point Road to Hell.. iemand die deze spel kent ? en zo ja is het een goed spel[/quote:29db32609a]

  Echt een baggerspel. In potentie heel erg leuk (GTA in bananenrepubliek) maar ontzettend buggy en het loopt voor geen meter. Neem dan liever GTA San Andreas.[/quote:29db32609a]

  Och, ik vind BP RTH wel grappig.
  Natuurlijk moet je wel eerst patch 2 installen, welke goed is voor 290mb ofzo iets, en je moet minimaal 2gb ram en een 6800ultra hebben, wil je geen offline lag hebben :S .. bij mij loopt ie dus als een trein ;) .. IK vind hem wel grappig, maar om het nou te kopen ? –> ik kreeg hem voor m'n verjaardag, maar zélf had ik hem niet voor dat geld (toen ie uitkwam kostte ie ook gewoon 50€) gekocht.[/quote:29db32609a]

  kijk dan maar es goed op het doosje voor de syseisen, ik zit er makkelijk overheen en het loopt niet echt lekker moet ik zeggen. En om nou gelijk bijna 300mb aan patches te downen :-? Enne min 2gb ram heeft ook niet iedereen (nogmaals, er wordt gezegd 512mb, maar daarmee is het echt niet te doen :-? )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.