Vraag & Antwoord

Games

c&c generals installatie probleem computer start opnieuw

Anoniem
O_Tiby
14 antwoorden
 • Kan iemand mij alsjeblieft helpen?

  Als ik Command and Conquer Generals wil installeren start de pc telkens opnieuw op?! Heel apart, nu zou het aan de voeding kunenn liggen, wat me erg sterk lijkt tijdens het installeren van het e.e.a., en het lijkt me sterk omdat ie 400W is. Voor een AMD 2800+, 512 MB, en radeon 9600pro. Windows XP, drivers van 3 maanden geleden.

  Wie weet waar het wel aan kan liggen?!
 • Test het geheugen eens met memtest ( www.memtest.org ).
  C&C heb je wel uit de winkel neem ik aan?
 • Ja, en de pc is net twee maanden oud ofso, daarom is het allemaal zo raar :s
 • Zet dan eerst het automatisch hestarten eens uit. Ga hiervoor naar: Configuratiescherm > Systeem > Opstart- en herstelinstellingen en vink "Automatisch opnieuw opstarten" o.i.d. uit. Je krijgt dan een foutmelding in plaats van meteen opnieuw opstarten.
 • Ik las op de ea site dat ik de bestanden van cd naar hd moest kopieren, dat heb ik gedaan.. maar als ik dan wil installeren…

  krijg ik deze fout;

  http://otiby.ot.funpic.de/error%2520C&C%5B1%5D.JPG
 • [quote:d2dca45661="O_Tiby"]Ik las op de ea site dat ik de bestanden van cd naar hd moest kopieren, dat heb ik gedaan.. maar als ik dan wil installeren…

  krijg ik deze fout;

  http://otiby.ot.funpic.de/error%2520C&C%5B1%5D.JPG[/quote:d2dca45661]

  -check of de cd goed schoon is
  -probeer 'm in een ander schijfstation (bij voorkeur een dvd/cd en geen brandstation)
  -probeer eens met Alcohol 120 een image te maken
  -als met alcohol niet lukt, is je cd kapot, moet je ff terug naar de winkel gaan
 • of je cd-romstation zelf is 'kapot' aan het gaan. De kopieer-'beveiligingen' zijn de eerste die over de meest stupide kleine foutjes gaan struikelen. Ik had dit soort meldingen vrij regelmatig totdat ik het station in kwestie verving.
 • Maar daarom start de pc niet telkens opnieuw op…
 • Zomaar de cd naar de harde schijf kopiëren lijkt mij inderdaad niet goed, dan is het volgens mij voor de computer alsof je de cd hebt gekopiëerd, je kan dan ook niet spelen zonder no-cd crack.
  Kijk of er wat mis is met je cd-drive (Heb je geen 2e in je pc zitten)
 • hmmm het ligt niet aan de cd-romspelers of wat dan ook.. het is gewoon heel apart dat hij tijdens het installeren opnieuw opstart.. Ligt het dan wel aan de voeding, want het was maar een budgetding.. maar dat lijkt me ook erg sterk..
 • Het ligt denk ik inderdaad niet aan de voeding, omdat bijv de videokaart niet zwaar belast wordt en dit bij spellen spelen niet voorkomt, of wel?
 • [quote:baec7bad35="O_Tiby"]Maar daarom start de pc niet telkens opnieuw op…[/quote:baec7bad35]
  Zoals hierboven is aangegeven is er een optie binnen windows die ervoor zorgt dat na bepaalde fouten de pc herstart.
  Spellen die met 'Starforce' beveiligt zijn installeren in het geniep een aantal onzichtbare drivers (die ook niet zonder meer te verwijderen zijn). Als daar iets mis gaat dan gaat je systeem gegarandeerd al tijdens de installatie over de kop.

  Het spel naar de harddisk kopieeren kan helpen omdat het OS dan tijdens de installatie niet de drive hoeft aan te spreken, waardoor de installatie van de 'beveiliging' iets makkelijker gaat.

  Een 'slechte' voeding zou al voor heel wat meer ellende hebben gezorgd, want dat zou je al bij 'normaal' gebruik van je pc zijn tegengekomen.

  ALs je echt op 'safe' wilt spelen dan installeer je het OS vanaf de grond af aan opnieuw en dan het spel in kwestie als eerste. Als het dan nog steeds mis gaat dan zou een hardware-probleem de oorzaak kunnen zijn en zou het wisselen van de cd-romspeler een oplossing bieden.
 • Ik stel het heel erg op prijs dat jullie helpen, kan niet anders zeggen dan bedankt, maar het probleem is nog niet opgelost..
  Ik heb dan ook nog niet windows etc. opnieuw geinstalleerd, maar het ligt iig niet aan de cd-romspeler, want we hebben er 2 inzitten en allebei geprobeert..

  Rot spel!! :P
 • [quote:edf35ee128="O_Tiby"]
  Rot spel!! :P[/quote:edf35ee128]

  Dat is het ook! :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.