Vraag & Antwoord

Games

Soldier of Fortune, Double Helix

Anoniem
-stof-
10 antwoorden
 • Al is het een hele oude gamen, toch heb ik pas geleden Soldier Of Fortune Double Helix goedkoop gekocht. :oops:
  Nu ik echter aan het spelen ben, kom ik op een gegeven moment niet verder op het station in Praag. Telkens ga ik op zoek naar de zogenaamde control room, noodzakelijk om de seinen voor de trein om te zetten.
  Deze room kan ik echter niet vinden, hoe goed ik ook zoek. Kan iemand een tip geven waar ik moet zoeken en/of waar ik moet zoeken? :( :o :-?
 • Maar natuurlijk kan ik je een tip geven, dit spel heb ik natuurlijk helemaal grijs gespeeld, en dan vooral online. Ook al is het een tijdje geleden geloof ik dat ik nog wel weet waar je het over heb. (het is toch die "sluipmissie" waar je alleen met mesjes e.d. mag?) Die control room zit ergens boven, naast het spoor.
 • In de eerste plaats, bedankt voor de supersnelle reactie :lol: 8), maar het niet die missie waarbij je alleen met meisjes e.d. naar binnen mag :-?

  Het betreft hier de eerste missie van de game, waarin je een wetenschapper uit prag moet smokkelen en heel en levend met de trein moet zien te vertrekken. Op een gegeven moment zit de wetenschapper in de trein, maar moet je op zoek naar de control room. In een of andere wachtruimte ( waar ook een soldaat rondloopt) kun je met een trap omhoog, kun je dmv. een doorgang over het spoor, maar kun je vervolgens in de volgende ruimte niet verder, omdat daar allerlei kisten staan. Ik heb het idee dat je verder moet om in de control room te komen, maar kan dus niet verder langs die kisten.
  Ergens anders boven heb ik nog niet ontdekt.
 • ik bedoel mesjes, en niet meisje :oops:
 • Gebruik voortaan de edit knop :wink:

  Ik geloof dat ik weet welke missie je bedoelt, je moet op een gegeven moment geloof ik een stukje door de trein, aan het einde eruit, en dan een soort "seinhuisje" zoeken. Het is een soort hoog gebouwtje.
 • Ik heb de suggestie geprobeerd, maar helaas. Je kunt niet verder door de trein. nadat je de wetenschapper in een van de laatste (of eerste, afhankelijk van hoe je het becijkt) coupe's hebt gesmokkeld, moet je haast wel het perron op. De tussendeuren van de trein zijn niet te openen.

  Ook het perron kun je eigenlijk bijna niet meer af, behalve dan die richting waar je vandaan bent gekomen (de toiletten waar de wetenschapper wacht en de gang langs de kaartverkoper) en de deur naar de wachtruimte. In de wachtruimte staat een soldaat, die begint te lopen zodra je de wachtruimte in komt. Hij ziet je niet en je kunt er gewoon achterna lopen, totdat je in wwn grotere hal kom. De soldaat gaat naar rechts en bekijkt een of andere mededelingenbord. Je zelf kunt eigenlijk alleen naar links, de trap of en boven door een deur. Hierna kom je boven het spoor uit en kun je doorlopen naar een volgende deur. Ook deze deur kun je nog wel openen en daarna kun je zowel links als rechts, maar beide lopen al vrij snel dood. (afgesloten met kisten.)

  Zal het niet zo kunnen zijn dat er een fout in het spel zit en dat hiervoor een patch beschikbaar is?
 • Ik heb het spel uitgespeeld en het is werkelijk leuk 8)
  hoe ik denk dat het moest:
  -wetenschapper in trein
  -perron op
  -Gebouw in ( niet naar de toiletten, andere kant, deur in, groot en bruin)
  -soldaat volgen
  -vermoorden met mes in zen hoofd :lol: (bij telefoons)
  -trap op (andere kant zaal)
  -door gat in muur springen (stil zijn!!!)
  -soldaat dood maken naast tank voor brandstof
  -andere soldaat achter na lopen en vermoorden
  -zaal in en de twee soldaten 1 voor 1 vermoorden :wink: (moeilijk!)
  -over verluchtingsbuis lopen (zon airco ding :wink: )
  -van gebouw op trein
  -over het dak v/d trein lopen
  -van trein over hek op dozen springen
  -gebouw in
  -soldaat vermoorden
  -hendels overhalen
  -klaar :P

  Hopelijk is het zo duidelijk, anders zeg je het maar :wink:
 • In ieder geval bedankt voor de reactie. Ik had deze vraag ook nog op een ander forum gesteld en ben daar doorverwezen naar een link. Hier stond o.a. antwoord op mijn vraag en inmiddels heb ik de eerste missie uitgespeeld. Het "probleem" is dus opgelost. :lol:
 • Er komen nog vele moeilijkere misies hoor :wink:
 • Je moet gewoon met je mes die dozen kaportmaken :)
  Goeie missie trouwens.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.