Vraag & Antwoord

Games

vraagjes xbox 360

Anoniem
Joddi
20 antwoorden
 • Hallo,

  Ik krijg deze week de xbox 360 binnen en ik had hier een paar vraagjes over…

  1) Is het mogelijk om de oude xbox controller aan te sluiten op de 360?
  2) Zit er nou een gewone laptop harddisk in die je kan vervangen?

  En eigenlijk wel de belangrijkste:

  Hoe zit het nou met de ontwikkeling van de modchip? Ik ben spellen aan het downloaden want ik heb echt geen zin om 70 euro per spel te moeten betalen. Zijn er daarom al nieuwe ontwikkelingen en wat zou de prijs van zo'n chippie worden dan enzow…

  Alvast bedankt.
 • als je geen zin hebt om 70 te dokken, waarom neem je dan een xbox? Koop dan een pc :-? :roll: :wink:
 • nee ik heb hem gewonnen op gamevillage.nl :D lol,

  http://www.xboxservice.nl/

  maar ik heb gezien dat de eerste modchips niet snel op zich laten w8en.
  niemand een idee over de controller en de harddisk?
 • Denk je dat die gameontwikkelaars er zin in hebben om jaren tijd en veel geld te stoppen in de ontwikkeling van een game en dat er dan van die etters komen die de boel illegaal gaan zitten spelen (lees: jatten) en zei daardoor inkomsten mislopen?
  Als jij een aantal maanden of langer plezier hebt van een game, vind jij dat dan niks waard ofzo? Jij wilt gamen, zei willen hier compensatie voor. Jij krijgt je game en zei je geld, zo simpel is het en als je het daar niet mee eens bent dan zoek je toch gewoon een ander forum?

  Wat betreft je andere vragen… 1) Waarom wil je de controller van de XBox 360 niet gebruiken?
  2) Volgens mij zit er gewoon een 3,5" HDD in maar dat weet ik niet zeker.
 • kijk, ik ben een arm scholiertje. dus daarom wil ik op dingen besparen.

  zo ook op spellen en controllers. als ik een keer met een paar vrienden wil xboxen ga ik dus niet gelijk een nieuwe controller kopen maar zou het best wel lekker zijn als ik gewoon ff een oud controllertje derin kan steken.
 • volgens mij is het modden van een Xbox 360 illegaal. Lees FAQ en trek je conclusie.

  Xbox controllers zijn NIET compatible met een Xbox 360. De aansluiting is anders. mogelijk dat er een converter op de markt komt maar ik betwijfel het. Daarbij is de Wireless aansluiting op de Xbox 360 een stuk beter.
 • hé dan hebben me vrienden dus lekker pech :D
 • Ga dan spellen huren :wink: En koop alleen degene die je heel leuk vindt
 • En vergeet vooral niet om je 360 op het internet aan te sluiten.

  Gratis demo's van een hele serie spellen (niet van Gun, DoA en Ridgeracer helaas) en aan de budget-gamers hebben ze ook gedacht.

  Spellen als Gauntlet, Joust & Bejeweled zijn voor 400-800 credits te downloaden en ze hebben tot nu toe altijd een gratis trial-versie. Ik heb geen idee hoeveel dat in 'echt' geld is, maar ik gok op iets van 5-10 euro.

  [quote:ec4d234245]
  volgens mij is het modden van een Xbox 360 illegaal
  [/quote:ec4d234245]
  klopt. Bovendien is de beveiliging deze keer een stuk sterker en kun je er op rekenen dat MS ze keihard gaat aanpakken.

  // —
  De harde schijf zou eentje van 2,5 Inch zijn. Zelfs als je iemand de codering zou kraken dan nog is en blijft het vervangen een vrij forse investering.
  Helaas is het geen 'echte' 20 Gb schijf en staat ie vanaf het begin al vol met een flink aantal liedjes en het Hexagon-puzzelspel.
 • Laptop harddrives ;-)

  Anyway.. je verdiend ook credits door games uit te spelen.. zo heb ik al 80 credits verdiend :O. uiteraard kan je ook credits in de winkel kopen ik d8 (2500 voor 30 euro) maar dat weet ik niet cker. Demo's kan je gratis downloaden. en die zijn dan ook prima speelbaar. enige jammere is.. dat je dit alleen met een GOLD abbo kan doen. en dat kost 60 euro per jaar.
 • *eh* nee.
  Gold is alleen nodig als je on-line wilt spelen.
  Met 'Silver' kun je alles wat Gold kan, maar alleen het on-line multiplayer is dan beperkt tot bepaalde events/data.
 • [quote:4e1313a214="JaFO"]*eh* nee.
  Gold is alleen nodig als je on-line wilt spelen.
  Met 'Silver' kun je alles wat Gold kan, maar alleen het on-line multiplayer is dan beperkt tot bepaalde events/data.[/quote:4e1313a214]

  En silver is gratis? Vast niet. Je moet dus betalen om demo's te kunnen spelen? Slimme lui daar bij Microsoft :lol:
 • Ja silver is gratis, maar dan kan je alleen in het weekend online.
 • Het schijnt dat je tijdens bepaalde 'events' wel online kunt.

  Helaas is de nederlandse versie van de officieele Xbox-site niet bepaalt up-to-date en wordt er regelmatig stukken deense/zweedse/noorse tekst geplaatst waar nederlandse teksten zouden moeten staan.

  Zowel demo's als het basis ('silver') zijn gratis (buiten je reguliere internet-kosten dan, maar die heb je bij de pc ook ;)).

  Om spullen op de Live!Marktplaats te kopen heb je aan 'silver' genoeg. Je moet dan alleen een prepaid kaartje kopen om je on-line tegoed ff aan te vullen. Net als prepaid mobieltjes dus.
 • [quote:d2fa741bcd="JaFO"]En vergeet vooral niet om je 360 op het internet aan te sluiten.

  Gratis demo's van een hele serie spellen (niet van Gun, DoA en Ridgeracer helaas) en aan de budget-gamers hebben ze ook gedacht.

  Spellen als Gauntlet, Joust & Bejeweled zijn voor 400-800 credits te downloaden en ze hebben tot nu toe altijd een gratis trial-versie. Ik heb geen idee hoeveel dat in 'echt' geld is, maar ik gok op iets van 5-10 euro.

  [/quote:d2fa741bcd]

  €25 is iets van 2100 credits zag ik vandaag in de mediamarkt
  online zal nog wel iets goedkoper zijn
 • 'Gold' kost 60 euro / jaar … da's 5 euro / maand niet echt veel dus.
 • [quote:92dfcd8a01="JaFO"]'Gold' kost 60 euro / jaar … da's 5 euro / maand niet echt veel dus.[/quote:92dfcd8a01]

  Niet als je zakgeld van 10€ per maand krijgt :lol: :lol: :lol: (nee ik werk elke ochtend voor me geld en dat zou er dan best wel bij kunnen)

  Ik ben eigenlijk nooit echt een console fan geweeest maar vind het tog altijd wel gezelig om met een paar mensen gezelig te gaan gamen, leuker dan in je eentje achter je pc :wink:

  Maar mensen met consoles gamen jullie ook veel in jullie eentje of tog vaker met meerderen mensen??
 • [quote:60f8ba1d9e="hasjlover"]kijk, ik ben een arm scholiertje. dus daarom wil ik op dingen besparen.

  zo ook op spellen en controllers. als ik een keer met een paar vrienden wil xboxen ga ik dus niet gelijk een nieuwe controller kopen maar zou het best wel lekker zijn als ik gewoon ff een oud controllertje derin kan steken.[/quote:60f8ba1d9e]

  oudhollandse krentenkakker :wink: neehoor, valt wel mee, is wel begrijpelijk…. maar weet dat je hier niet mag praten over illigale spellen etc
 • Ik had het ook wel kunnen verwachten ik zit hier op een COMPUTER forum dus consoles word hier niet over gesproken :lol:
 • [quote:53b5c7bef1="Joddi"]Ik had het ook wel kunnen verwachten ik zit hier op een COMPUTER forum dus consoles word hier niet over gesproken :lol:[/quote:53b5c7bef1]

  er word hier ook gesproken over logitech setjes hoor… die hoeven niet PERSEE aan je computer :wink: (bijv aan je xbox, gamecube of iets anders)

  maar eig heb je wel gelijk :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.