Vraag & Antwoord

Games

World of Warcraft part V

Anoniem
megastaal
732 antwoorden
 • Welkom op het vijfde deel van het World of Warcraft topic.


  Site:
  World of Warcraft

  Info site's
  Thottbot
  Allakhazam

  GUI's
  Site met veel GUI"s voor World of warcraft

  En hier

  Oude Topics
  World of Warcraft part I

  World of Warcraft part II

  World of Warcraft Part III

  World of Warcraft Part IV
 • Volgens mij ben je iets vergeten…
 • Dat klopt en het doet pijn :wink:

  Zal vanavond alle links plaatsen :P
 • Het is inderdaad 1 van de meest geplaatste onderwerpen hier :). Kun je nagaan hoe verslavend dit spelletje is… ik probeer mijn vriendin ook al aan te steken met deze dodelijke ziekte (dodelijk voor je sociale contacten dan :)).

  Lord Kazzak? Die demons daar droppen toch ook de eye of shadow?
 • Ticket aan een GM: "Fix the bug where World of Warcraft destroys my social life" :)
 • [quote:84fa993676="Rapier"]Het is inderdaad 1 van de meest geplaatste onderwerpen hier :). Kun je nagaan hoe verslavend dit spelletje is… ik probeer mijn vriendin ook al aan te steken met deze dodelijke ziekte (dodelijk voor je sociale contacten dan :)).

  Lord Kazzak? Die demons daar droppen toch ook de eye of shadow?[/quote:84fa993676]


  ja klopt, die eye of shadow heeft ie ook gedropped

  vanavond weer een onyxia run direct gevolgd door MC (met onyxia buff) waar we de eerste 6 bazen doden. hopelijk dropped er weer wat leuks, en aders heb ik weer lekker wat DKP erbij.
  ik heb momenteel al de meeste DKP dus als sulfuron - hand of ragnaros zondag per ongeluk dropped dan istie van mij :wink:
 • Sulfuras, The of Ragnaros dropt niet. Je moet eerst Een Sulfuron Hammer maken (Blacksmithing recipe) dan kan je als the Eye of Sulfuras dropt deze combineren met de Sulfuron Hammer om Sulfuras te maken.
 • Dag beste vrienden. Wou al eerder een nieuwe topic hier openen.. maar was constant te druk om dat te realiseren. Ben nu lvl 49.. en het is nu ERG intressant om te kloten in WSG (ben hoogste lvl in range 40-49) oftewel.. das veel kans op veel HK. gister wat AB gedaan.. en gewonnen. en WSG en wat gewonnen. daarna heb ik nog wat laatste quest's weggegrind @ SG.. ben nu bijna klaar daar :O binnekort ff finishen @ hinterlands en nog wat meuk @ Feralas en Tanaris! :D
 • Terwijl de meeste hier druk bezig zijn met MC enzo ben ik nog bezig om met me rogue de shadowcraft set bij elkaar te krijgen :) Gisteren een 5 man scholo gedaan en toen dropte van 1 van de bosses de SC bracers. Deze kan je ook op de AH kopen maar kost bij ons ff 100g… daar had ik dus geen zin in maar nu heb ik ze ook :D
 • 100g??? wat aso duur bij jullie.. bij ons is de belt 20g en de bracers iets van 25. binnekort 50 dan ST ff doorbeuken. en daarna WPL / Ungoro / Aszhara :)
 • mwuahha!

  Gisteren weer Nefarian gekilled

  Dropte : Ashkandi , Greatsword of the Brotherhood.

  http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19364

  Ik kreeg hem dit keer :D

  moet nu alleen nog onslaught girdle van Ragnaros en dan heb ik geen items meer om te halen die beter zijn , behalve uit AQ Dan , nog 28% War effort te gaan , gisteren nog 1200 Copper ingelevert :|
 • Ik dacht eerst dat je main tank was in je guild Grey, maar aan je build te zien ben je DPS warrior neem ik aan?

  Inmiddels ook bezig met een warrior, ook in Twisting Nether. Bevalt me prima, geen wachttijden en vaak directe toegang binnen 10 minuten in Battleground. Ben ondertussen lvl 20, bijna 21.
 • Leuk! ben je horde of alliance? :P anders gaan we een keertje afspreken ofzo ingame.. als je alliance ben is dit misschien ook wel leuk ^_^
 • [quote:3b5e5ecd26="Nightfire"]Ik dacht eerst dat je main tank was in je guild Grey, maar aan je build te zien ben je DPS warrior neem ik aan?

  Inmiddels ook bezig met een warrior, ook in Twisting Nether. Bevalt me prima, geen wachttijden en vaak directe toegang binnen 10 minuten in Battleground. Ben ondertussen lvl 20, bijna 21.[/quote:3b5e5ecd26]

  Ben nooit echt Maintank geweest , kan het wel als ik wil , maarja.

  Offtanken op neffy etc. Drakes in BWL , MC DPS ofcourse;)
 • Horde kant
 • Gisteren MC run en nog voordat we een boss hebben bereikt al 2x naar buiten gerent en 2 wipes :P, gaat echt keigoed man hehe. Voor de eerste boss moest ik weg en ik heb geen idee of ze verder zijn gekomen maar ik denk van niet. Ach, we komen er wel (na 3 maanden intensief doodgaan op mc trashmobs :)).
 • aldoende leert men rapier, langzaam maar zeker krijgt iedereen betere items en gaat alles steeds beter en sneller.
  in het begin hadden wij ook nog wel eens problemen als aan het begin de 2 firelords bij elkaar staan. dan kan je erg veel van die kleine spawns krijgen.
  zorg dat je warlocks ook altijd klaar staan om te banishen.

  wij hebben zondag een eerste serieuze poging gedaan op ragnaros. vorige week hebben we ff getest hoever we kwamen onvoorbereid en toen hadden we hem al op 4%.
  nu kwamen we volledig voorbereid, iedereen had alle soorten en maten potions en buffs, en met de eerste poging lag ragnaros al dood en hadden wij slechts 2 doden.


  en bij ons op de server gisteravond is fase 1 van het openen van AQ gedaan. er was denk ik wel zo'n 1000 horde en alliance bij de poort. iemand van de horde kon de questline starten en dan krijg je een leuke cinematic (zal niets zeggen voor diegene die dit nog mee kunnen maken).
  op een goed moment crashte de server ook voor een paar minuten.

  achteraf hebben we elke alliance afgeslacht, was een grooooooots bloedbad
 • Agja MC en ZG zijn voor mij ook een stukje dichterbij gegaan. Ik ben een tijdje geleden in een grote guild gegaan maar na een korte tijd gingen een paar bekende van die guild weg en begonnen hun eigen lvl 60 guild, tja toen kwam een btje het schaap effect in werking en er zijn toen een stuk of 100 man weg gegaan zo goed als alleen lvl 60's. Toen had ik zoiets van ik blijf hier wel en we proberen gewoon meer mensen weer te krijgen om dan naar MC en ZG enzo te gaan. We hadden op dat moment nog een aardig aantal lvl 60's.
  Maarja na een tijdje begon het wel duidelijk te worden dat die guild nooit of iig niet binnen een korte tijd MC enzo zou gaan doen dus toen heeft de guildleader besloten dat de lvl60's het beste naar een andere guild kunnen gaan en de oude guild meer voor de mensen voor lvl 60 wordt. Alle officers en zo'n btje alle lvl 60's waren het hier wel mee eens dus nu zijn we aan het overstappen :) die guild waar ik nu in ben doet iig al ZG en heeft meer lvl 60's dan wij hadden.
 • gisteren Raggie na 4 tries op 18% gekregen.
  Vanavond gaan we weer proberen.

  http://www.xs4all.nl/~ursemcom/vince/raggie01.jpg
  http://www.xs4all.nl/~ursemcom/vince/raggie02.jpg
  http://www.xs4all.nl/~ursemcom/vince/raggie03.jpg
  http://www.xs4all.nl/~ursemcom/vince/raggie04.jpg
  http://www.xs4all.nl/~ursemcom/vince/raggie05.jpg
 • [quote:33bad55e0e="Rapier"]Gisteren MC run en nog voordat we een boss hebben bereikt al 2x naar buiten gerent en 2 wipes :P, gaat echt keigoed man hehe. Voor de eerste boss moest ik weg en ik heb geen idee of ze verder zijn gekomen maar ik denk van niet. Ach, we komen er wel (na 3 maanden intensief doodgaan op mc trashmobs :)).[/quote:33bad55e0e]

  Twee Firelords rechts zeker?
  Tip: Bijelkaar zetten en de mages blizzards laten gooien, hunters en rogues op de spawns.

  En die stomme surger en core hound aan het begin die zijn ook irritant.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.