Vraag & Antwoord

Games

BF2 puntentelling

Anoniem
Sun-Tzu
8 antwoorden
 • Hoi.

  Ik speel nu al een tijdje BF2, en haal minimaal 100ptn per dag (ik speel alléén op ranked servers), maar van de laatste 3 dagen zijn de punten er niet bij geteld. Dit heb ik vaker gemerkt. Iemand een idee wat er aan de hand is ? Of is die account server van EA gewoonweg niet te vertrouwen ??
 • ik speel zelf ook gewoon bf2 (het werkt sinds kort weer met de nieuwe patch 1.21)
  maar het klopt dat af en toe de punten niet zo snel worden bijgeteld.
  het feit blijft dat de EA server ontiegelijk veel gamers moet hanteren, en het is een van de eerste spellen die zo'n uitgebreidde puntentelling bijhoudt.

  Verder gewoon geen zorgen maken, ik heb nog nooit gemerkt dat iemand zijn punten niet werden bijgeschreven (maakt niet uit hoelang het duurt)

  voorlopig draait het spel volgens mij alsnog om de fun, en niet hoeveel punten en medailles je hebt!

  mogt je nog meer vragen hebben over bf2, kan je HIERRR vinden over de puntentelling, en klik HIERRR als je punten na een paar dagen nog steeds niet zijn bijgewerkt.
 • mja, ik keek net, en nu zijn er ineens wel 400ptn bij gezet :P ..
  maar goed .. het blijft k*t ..
  toch slecht van EA dat ze dan niet ff een paar servertjes erbij zetten voor die accountserver(.s) .. maar goed, ik snap toch al nix meer van EA .. ooit waren ze goed, nu zijn ze érg slordig !
 • met al die nieuwe patches verneuken ze t spel zoizo ook :P
 • mja .. met die patch fixen ze 2 dingen, krijg je er 8 nieuwe bugz voor terug
 • dat niet alleen, het feit dat je nu niet meer 'in de lucht kan zijn' en schieten tegelijk zuigt al! Soms als je iemand ziet, spring ik, ga ik in de lucht liggen, en begin ik dan al met schieten, nu moet je w88 totdat je op de grond ligt :S ook die handgranaten kan je nu debiel ver gooien, al die newbies lopen d'r mee te klooien
 • [quote:9f072a82a0="Moist.Sun-Tzu"]dat niet alleen, het feit dat je nu niet meer 'in de lucht kan zijn' en schieten tegelijk zuigt al! Soms als je iemand ziet, spring ik, ga ik in de lucht liggen, en begin ik dan al met schieten, nu moet je w88 totdat je op de grond ligt :S[/quote:9f072a82a0]

  ik ben blij dat ze dat eruit hebben gehaald, want het werd soms te gek voor woorden ( mensen die hetzelfde deden maar dan constant achter elkaar )

  het enige waar ik niet zo blij mee was is dat ze de C4 hebben verkloot, ok dat 30 meter ver gooien was wel overdreven maar nu kan je ze niet eens 1 meter voor je neus neergooien, of net over een hekje heen.
 • puntentelling blijft gewoon achter doordat ze hun servers aan het updaten zijn (naar patchversie) , of gewoon updates doorvoeren, maintenance in het algemeen , dan worden alle scores opgeslaan op een reserve server, die worden dan pas bijgeteld na een tijdje, dit kan soms tot 24u duren .

  wat is nick in BF2 ?

  mijne is zoals hier rombaft, stats vind je hier
  http://bf2s.com/player/rombaft/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.