Vraag & Antwoord

Games

Guild Wars Factions

Anoniem
Juggernaut
8 antwoorden
 • Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is Vrijdag 28 April Guild Wars Factions in de winkels verschenen.

  Ik had hem vooruitbesteld dus ik heb hem al en ik kan het met maar één woord beschrijven: [b:a9548bc674]GEWELDIG![/b:a9548bc674]

  Ik had Guild Wars 1 niet dus moest ik hier met een nieuwe account starten. Het is erg leuk omdat je veel kan kiezen voor je mannetje. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen Warrior, Ranger, Monk, Necromancer, Ritualist, Assasin, Elementalist en Mesmer, je kan (natuurlijk) kiezen tussen man en vrouw, hem/haar standaard kleding bepalen, zijn/haar haar(kleur), huidskleur en nog véél meer. In het spel stikt het van de quests en je krijgt aan het begin van het spel een prima uitleg en training.

  Het spel is erg mooi en gedetailleerd en het speelt echt soepel en lekker.

  Er is maar één ding wat ik een beetje minder vind en dat is dat je wel erg snel omhoog gaat wat betrefd ranks. Ik speel het nu anderhalve dag en ik ben al bijna level 10!

  Kortom, ik vind het spel echt geweldig en ik wil graag jullie meningen ervan weten.

  Grt,
  Artificiosus
 • Welk level kan je maximaal worden eigenlijk?
  Gevonden lvl 20

  Blijft het nog beetje leuk? Ik overweeg het te spelen, ik mis toch een diablo2 gevoel een beetje maar heb absoluut geen zin meer in diablo2 waar de nadruk te veel gaat liggen op items.
  En in maandelijkse kosten zoals wow heb ik ook zeer zeker _geen_ zin.

  Is het misschien leuker om eerst het eerste deel te kopen?
 • Ik heb het spel gespeeld eng ekocht.. heb het even gespeeld.. daarna is de intresse eigenlijk ver te zoeken. dit is ABSOLUUT NIET!! te vergelijken met diablo 2..

  het is hetvolgende:

  a. Of ik heb me er niet voldoende in verdiept ( ben lvl 9 geworden ofzo)
  b. Het spel is niet intressant genoeg om door te blijven gaan
  c. wil je echt het diablo gevoel hebben.. zou ik voor WoW gaan. Maar.. in elke RPG draait het toch om items.. dus het diablo gevoel krijg je toch wel. Wat je ook gewoon kan doen is Diablo 1 ;-) zonder cheats
 • wow : no way, heb het spel gekregen, overwogen, en verkocht
  diablo1: retetraag als je naar diablo2 kijkt, niet te spelen meer…

  Ik speel geen 20 uur per week ofzo, hooguit een paar uurtjes dus ik hoef geen uber uitgebreid spel =)

  In diablo2 vond ik de nadruk echt puur gaan liggen op items… als je kijkt watvoor overkill er is aan uber items voor de happy few die er veel tijd aan spenderen…
 • Diablo 1 speelt idd langzaam.. maar als je het 1 uurtje heb gespeeld merk je daar niets van. Tevens heb je nog een aantal mods voor het spel die het echt stukken intressanter maken. en de moeilijkheids graad is echt ziek op hell! het is mij nog niet gelukt om diablo HELL af te maken in deel 1..
 • Het hoeft ook niet zo moeilijk te zijn, wel speel ik graag online, beetje met een groepje rondhakken (diablo 1 trauma's : geen party systeem dacht ik, dus met nova van maat ging ik net zo hard dood (om niet te spreken over alle cheats met uberdamage magic)

  Wel gespeeld namelijk, ik had een echte grandfather ^^
  Singlehanded two handed sword (jaja zwaarden met blauwe mods waren vaak beter maar deze was stoerder :P )
 • jep.. maar ehh.. weet niet of Factions of gewoon Guild wars jou wel gaat boeien.. guildwars is namelijk helemaal een traag spel.. en tja.. 1 mob tegelijk.. is aan te raden en anders party
 • Qua 3d rpg achtig heb ik geen referentie, bij d1 val ik al snel terug op d2…. dus het zal wel los lopen.
  Graag hoor ik nog wat andere meningen :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.