Vraag & Antwoord

Games

Hitman: Blood Money

Anoniem
None
41 antwoorden
 • Jaja, hij is er dan eindelijk.

  Heb er lang op moeten wachten maar kan nu toch beetje aan de slag gaan (beetje, want zit met examens :evil: ). Hij is bijna klaar met installeren :P

  hier ff wat screens van een site geplukt:

  [img:9b78ee9710]http://www.gamer.nl/images/content/Erwie/200602/1140523917_11.jpg[/img:9b78ee9710]

  [img:9b78ee9710]http://www.gamer.nl/images/content/Erwie/200602/1140523917_15.jpg[/img:9b78ee9710]

  [img:9b78ee9710]http://www.gamer.nl/images/content/Erwie/200602/1140523917_3.jpg[/img:9b78ee9710]
 • je hebt hem dus van internet geplukt, daar hij nog niet te koop is :P
 • [quote:018aa480c5="MReLecTro"]je hebt hem dus van internet geplukt, daar hij nog niet te koop is :P[/quote:018aa480c5]

  :oops: , maar hij is zeker wel vet, alleen jammer dat m;'n pc wat ouder begint te worden :-?
 • Heb problemen met de schaduwen, ze komen op de verkeerde plaatsen…
 • [quote:ac3241bad3="sdk"]Heb problemen met de schaduwen, ze komen op de verkeerde plaatsen…[/quote:ac3241bad3]

  Hoe zit dat dan met laden :-? ?? Als ik het spel tussendoor ff opsla en wil paar uur later weer spelen dan zijn die savegames weg :evil: Kun je alleen opslaan/laden als je nog bezig bent met het spel?

  Ik kan iig niet meer opnieuw verder gaan waar ik de vorige keer was gebleven, moet ik weer het level opnieuw beginnen :cry:
 • Ja leuk he, zo'n console port. Geen quicksaves. En bagger menu's met een onlogische structuur. Je moet de levels inderdaad in één sessie uitspelen. En af en toe crasht ie dan ook nog wel eens. Kun je weer overnieuw beginnen.
 • [quote:1b9873a5a2="gerben"]Ja leuk he, zo'n console port. Geen quicksaves. En bagger menu's met een onlogische structuur. Je moet de levels inderdaad in één sessie uitspelen. En af en toe crasht ie dan ook nog wel eens. Kun je weer overnieuw beginnen.[/quote:1b9873a5a2]als je je een beetje had verdiept in de game dan had je kunnen weten dat dit totaal geen console poort is maar dat de game JUIST voor de pc in de eerste plaats is ontwikkeld (kijk de 2 developer intervieuws) waarbij verteld wordt dat er gekozen is voor een high end pc versie met de laatste shader technieken.
  Menutjes vind ik weinig anders van de vorige versies… dat is gewoon de hitman stijl, vind het opzich wel duidelijker geworden, links boven staat gewoon constant welke toets je moet drukken voor welke optie. Gaat stukken beter dan dat scrollen met de brackets uit deel 1/2. Deel 1 was zelfs alleen voor pc zover ik weet alleen die had wel een bar slechte interface. Maar aan alles is te wennen, kwestie van leren heb me er toen niet heel erg aan gestoord. Voor mij hoeft niet elke game exact het zelfde te besturen te zijn.
 • Hmm. Het is zowel voor de pc als de xbox360 ontwikkeld. En dat laatste is naar mijn idee toch overduidelijk zichtbaar in de pc versie.
 • [quote:38ce03d393="gerben"]Hmm. Het is zowel voor de pc als de xbox360 ontwikkeld. En dat laatste is naar mijn idee toch overduidelijk zichtbaar in de pc versie.[/quote:38ce03d393]Dan heb je de vorige 3 delen niet gespeeld… (hitman codename 47, hitman 2: silent assasin, hitman (3): contracts).
  Volgens mij heb je de game ook niet helemaal door want quicksave in hitman… dat zou de game nogal afbraak doen… in normal mode mag je maar 7 keer saven, in pro maar stuk of 3 keer. Het spel gaat er juist om dat je alles moet kunnen plannen maar ook kunnen aanpassen aan hoe lang je over iets doet dus niet, ow die guard komt over 20 sec, ff F9 (quickload) en opnieuw proberen. Je moet op je map kijken en timen, dat maakt het spannend. Het is geen FPS.


  Heb hem even gespeeld, dat met die containers is wel een handige toevoeging. Fiberwire vond ik makkelijker werken dan hitman contracts, daar ging het nogal eens mis. Nu zegt het spel duidelijk dat zodra je "fire" ingedrukt houd je automatisch in sneakmode gaat. Mis wel dat je niet meer door sloten kunt kijken (iig in level 1 lukte het me nog niet). De verstopkast is ook nieuw (kast waar je in kunt met een gleuf waardoor je kunt kijken en waarbij mensen je niet zien).
 • Maar het is toch raar dat als je een level in 1 keer uit moet spelen (zonder het spel af te sluiten). Van die savegame-limiet dat vind ik een logische toevoeging, anders ga je te veel uitproberen. Maar dat je een level bij wijze van spreke in 1 keer uit moet spelen vind ik wat te ver gaan.

  Ik zit nu in level 4, met die opera. Is wel pittig ;)
 • Heeft iemand een high speed linkje voor de demo? Alle die ik vind zijn overbelast of de download zit meteen op de "18 hours left" :o
 • [quote:9c829e2a51="gerben"]Ja leuk he, zo'n console port. Geen quicksaves. En bagger menu's met een onlogische structuur. Je moet de levels inderdaad in één sessie uitspelen. …[/quote:9c829e2a51]
  Hebben ze dat 'feature' nog steeds ?
  Schijnbaar hebben ze nog steeds niet door dat er mensen consoles kopen die niet urenlang achter dat ding kunnen zitten om ff een enkel level uit te spelen.
  't is meer iets van de arcade-spellen van vroeger. De betere console-games kennen dankzij de harddisk en verbeterde techniek geen reden meer om het aantal saves kunstmatig te beperken.

  Civ 4 is ondanks alle quicksaves net zo spannend en uitdagend om te spelen.
  Sterker nog … ondanks dat er quicksaves in zitten heb ik ze nog nooit gebruikt omdat het spel de aandacht zo goed weet vast te houden.

  Hitman moet het daarentegen nog steeds hebben van de onverwachte 'sudde death'-situaties uit het klassieke adventure tijdperk.

  // —
  demo (760 Mb groot … ) :
  - http://www.gamespot.com/promos/2006/hitman-demo/index.html?tag=hitman_psbox_hp
 • [quote:ab7f33be46="sdk"]Mis wel dat je niet meer door sloten kunt kijken (iig in level 1 lukte het me nog niet).[/quote:ab7f33be46]
  Kan wel :wink:
  Hurken bij het sleutelgat en dan zie je linksboven in dat uberhandige en logische menuutje (uche uche) met welke toets je dr door ken koekeloeren 8)
 • Heeft iemand het level al gehaald waar je 2 mensen moet vermoorden (1 hele oude en eentje die de hele tijd in het zwembad zit) én de videotape er uit halen??

  Ik blijf namelijk steken op het moment dat ik die tape moet doen. Ik heb 'm er uit gehaald, maar er wordt niet vermeld dat ik die missie ook volbracht op heb. Ik kan dus ook niet op exitpunt escapen :-?
 • Dan heb je denk ik de verkeerde videotape te pakken. Verder boven in het gebouw is een soort studio te vinden, met nog een tape.
 • [quote:a65b6385db="gerben"]Dan heb je denk ik de verkeerde videotape te pakken. Verder boven in het gebouw is een soort studio te vinden, met nog een tape.[/quote:a65b6385db]

  Ik heb die ene uit dat hokje wat met een ster is aangegeven op de map.
 • Er is een hok met twee van die suits erin, met een videorecorder, aan de voorkant van het gebouw. Dat is de verkeerde. Helemaal bovenin heb je een studio met twee sets, daarachter een montagekamer (met de video), en daarachter een appartement met balkon, waar je iemand moet killen (met dat keffertje).
 • Thx, k heb 'm eindelijk :D

  Maar nu nog een paar nieuwsgierigheidsvraagjes.
  Op het laadscherm van dat level zie je naast die 2 "targets" een schaduw met een "?" er bij. Wat wordt daarmee bedoeld.

  En als 2e: Die fotograaf die je aan kan spreken, wat kun je daarmee prcies doen. Ik hem wel vermoord, maar kun je dan nog iets extra's doen als je die kleren aan heb??
 • ghehe hoe komen jullie er precies aan dames/heren? wil het ook wel eens zien :D
 • Bij die vraagtekens is soms wat te halen (wapen, kleding, etc.), soms wat te doen. In ditzelfde gebouw kun je bijvoorbeeld ergens tegen een muur op naar het dak klimmen. Heb je een snipergeweer meegenomen in je uitrusting, dan kun je iig. een van beide daarmee killen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.