Vraag & Antwoord

Games

Nog meer mensen last van haperende intro filmpjes?

Anoniem
FTI
12 antwoorden
 • [quote:00b0a5e0d4="MReLecTro"]probeer eens een pci-geluidskaart ipv onboard sound ;)[/quote:00b0a5e0d4]heb een creative audigy;).

  Verdenk trouwens de asus enhanced display driver, die veroorzaakt wel vaker problemen…
 • hmm staat misschien het irritante programma 'asus splendid' aan?

  bureaublad, eigenschappen, instellingen, geavanceerd, asus
 • In nieuwe games als Rise of Legends en de nieuwe hitman haperen mijn intro filmpjes (vooral het geluid) hebben meer mensen hier last van???
 • nieuwe geluidsdrivers downloaden?

  EAX ondersteuning aan/uitzetten?

  Geluid software/hardwarematig laten renderen?


  Kortom pruts eens met de audioinstellingen van het spel
  :wink:
 • [quote:a1084dd39c="FTI"]nieuwe geluidsdrivers downloaden?

  EAX ondersteuning aan/uitzetten?

  Geluid software/hardwarematig laten renderen?


  Kortom pruts eens met de audioinstellingen van het spel
  :wink:[/quote:a1084dd39c]pas nieuwe geluidsdrivers installed, rise of nations zei namelijk dat ze oud waren. Eax zowel aan als uit geprobeerd in de game maar volgens mij valt intro filmpje hierbuiten.

  Maar ik verdenk de cpu van het probleem… of dat geluidsdriver in het algemeen iets veroorzaakt want filmpje zelf hapert ook soms…
 • probeer eens een pci-geluidskaart ipv onboard sound ;)
 • [quote:c44e9ea478="FTI"]hmm staat misschien het irritante programma 'asus splendid' aan?

  bureaublad, eigenschappen, instellingen, geavanceerd, asus[/quote:c44e9ea478]ff checken…, nee staat al uit. Heb jij ook asus dan, verder geen last???
 • Ja Asus 6800XT

  Maar ik heb die nieuwe spellen nog niet, dus ik kan het niet voor je testen. Werk overgins zonder Asus enhanced driver, die zu*gt :lol:
 • [quote:626a983b2b="FTI"]Ja Asus 6800XT

  Maar ik heb die nieuwe spellen nog niet, dus ik kan het niet voor je testen. Werk overgins zonder Asus enhanced driver, die zu*gt :lol:[/quote:626a983b2b]
  ik heb hem nu weer wel want anders werkt smartdoctor niet. Vroeger kon je zelf geen dvd's meer kijken zonder hardwareversnelling uit te zetten als je enhanced gebruikte, dacht dat hij het nu goed deed maar begin toch te twijfelen… maar wil m'n smartdoktor niet kwijt in de warme tijden;).
 • tsja, voor fanspeed gebruik ik gewoon ATITOOL. Iets minder gebruiksvriendelijk maar tenminste niet iedere keer als ik opstart die irritante popupwaarschuwing.. :-?
 • [quote:1501dd5949="FTI"]tsja, voor fanspeed gebruik ik gewoon ATITOOL. Iets minder gebruiksvriendelijk maar tenminste niet iedere keer als ik opstart die irritante popupwaarschuwing.. :-?[/quote:1501dd5949]

  Zeg, ATITOOL is voor ATI kaarten, niet voor nVidia kaarten …
 • [quote:f793fb83e0="MReLecTro"][quote:f793fb83e0="FTI"]tsja, voor fanspeed gebruik ik gewoon ATITOOL. Iets minder gebruiksvriendelijk maar tenminste niet iedere keer als ik opstart die irritante popupwaarschuwing.. :-?[/quote:f793fb83e0]

  Zeg, ATITOOL is voor ATI kaarten, niet voor nVidia kaarten …[/quote:f793fb83e0]
  beide (bijde? ) :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.