Vraag & Antwoord

Games

Welke game zou ik kopen?

Anoniem
None
29 antwoorden
 • Beste,
  Wat vind jij de beste game uit het rijtje:
  -Call of Duty
  -Call of Duty 2
  -Battlefield 2
  -Counterstrike Source
  -Doe een voorstel

  En dan voornamelijk op multiplayer gebied voor met mijn clan :)
  Gelieve ook wat onderbouwing te geven :)
 • Wolfenstein:ET, is gratis en leuk online.
 • Het ligt er vooral aan wat voor type shooter je graag wilt spelen.

  Als je voor call of duty gaat, zou ik zoizo altijd voor de 2e gaan, gewoon omdat deze mooier, nieuwer etc is. Het is zeker een leuk spel, maar redelijk chaotisch en er zit niet echt een duidelijke logica in. Mede omdat de spawnpunten steeds verplaatst worden (weet niet hoe dit zit in cod1). Het ene moment spawn jij ergens, en nog geen 30 seconden later spawnt daar ineens een duitser ofzo! op het begin is het redelijk frustrerend, maar er zijn in alle maps 'redelijk' vaste spawnpunten. Al kan je ook bij je teammates spawnen. official website

  Battlefield 2 heb je al veel meer tactiek voor nodig, zeker in clanverband is dit heel leuk om te doen (heb zelf ook in pro-clan gezeten, www.team-moist.nl) Als je tegelijkertijd gebruik maakt van Teamspeak is dit een erg leuk spel (zelf raakte ik na ruim 500 uur er een beetje op uitegekeken) Het nadeel is wel dat je een redelijke pc nodig hebt om dit te kunnen draaien (theoretisch zeiden ze (voordat ie uit was) dat je zoizo al een 6-serie GeForce nodig zou hebben, zelf heb ik nog met een 5500 dat gespeeld, ging ook nog) De spawnplekken zijn hier gewoon standaard. MAAR door de nieuwe patches ed ben ik tot de conclusie gekomen dat BF1942 gewoon het beste was. official website

  Counterstrike Source is een spel wat (naar mijn inzien) volledig afhangt van tactisch inzicht. Je moet heel goed teamverband hebben, en (bijna) altijd samen lopen. Persoonlijk vind ik het spel heel moeilijk (misschien omdat ik meer bf2 en cod2 gewend ben) en er word nu nog gezeken over de hitboxes (waar je 'onzichtbaar' mensen moet raken, wil je ze ook echt raken) het blijkt namelijk dat de hitboxes NAAST of BOVEN het poppertje zitten (gedeeltelijk en niet altijd) zelf merk ik dit ook wel eens (als ik bijv op iemands voeten sschiet, en ik dan een headshot heb :-? )
  Ook moet je het in dit spel echt niet in je hoofd halen om te gaan sprayen (in het wilde weg schieten) want zelfs op enkele meters afstand raak je dan nog (bijna) niets. official website

  Mijn advies is Battlefield 2. Dit lijkt mij gewoon de leukste shooter om in clanverband te spelen.

  veel succes met je keuze!

  PS [quote:427bda3a8f="tomtom137"]Wolfenstein:ET, is gratis en leuk online.[/quote:427bda3a8f]
  Dit is inderdaad waar, het is een heel leuk spel, en heeft wat weg van cod2
 • Ik zeg ook css veel servers, ook veel zonder lag(heb je met BF2 iets meer last van) en het is idd redelijk echt het is niet zo makelijk om iemand te killen zoals bij cod2, het is een spel wat niet zo snel verveeld dus ik zou voor css gaan.
 • Ik denk dat ik al jullie adviesen aan mijn laars lap een CoD1 ga kopen :lol:
  BF2 draait wel op mijn pc (zelfs redelijk goed :)) Ik heb de demo al en het is heel leuk, maar ik ga het hele spel niet kopen om 2 redenen:
  -te duur
  -Ik amuseer mij heel goed met 1 map
  W:ET heb ik al :)
  En aangezien je met CS:S nogal tactisch moet zijn en wat ik je hier over hoor zeggen lijkt het me niet zo tof.
  Ik ben namelijk een fervente sniper of regelrechte aanvaller 8) Wat bij SoF 2 heel goed gaat.
  Bij BF2 (demo) vind ik het teamwork ook het leukste, maar dankzei zoveel noobs (en dan bedoel ik Team killers, en andere ego's)
  wordt soms heel het spel verkloot :(
  En BF1942 heb ik al :)

  @Moist.Sun-Tzu: heb je xfire? Dan kunnen we eens BF1942 spelen :D
 • CoD2, maarja, dat is niet echt een objectief oordeel (zie sig) :lol:
 • Dan stel ik mijn aankoop even uit voor CoD2 :)
  (CSS trekt mij niet echt aan? Ik begin er minder goeds over te denken :lol: )
 • [quote:173fdd256e="-stof-"]Dan stel ik mijn aankoop even uit voor CoD2 :)
  (CSS trekt mij niet echt aan? Ik begin er minder goeds over te denken :lol: )[/quote:173fdd256e]

  Demo's?

  En anders download je dr ff één, om te kijken of het wat is?

  [size=7:173fdd256e]of mag dat niet? :lol: [/size:173fdd256e]
 • Call of Duty 2

  En W:ET
 • [quote:395e0c6972="FTI"]
  Demo's?

  En anders download je dr ff één, om te kijken of het wat is?

  [size=7:395e0c6972]of mag dat niet? :lol: [/size:395e0c6972][/quote:395e0c6972]

  Ik CSS al op mijn pc staan (zonder updates :)) en ik vind het te eenzijdig.
  Dan speel ik wel SoF 2 8)
 • je maakt de keuze nu wel erg moeilijk.

  Nog even een serverreview:

  in BF2 heb je zoizo ook vaak last van laggy servers, t is best wel lastig om een goeie ertussen te vinden

  In CSS heb je(lees: ik) bijna nooit last van laggy servers. Maar aangezien jij al zo'n beetje van CSS bent afgestapt, houd ik hierover op.

  In CoD2 heb ik nog nooit een laggy server gezien, en het is eigenlijk gewoon een heel goed spel, maar heel erg wennen (voor mij)

  afgaand van wat jij vind van CSS, is denk ik CoD2 de beste keus voor je (of CoD1)
 • CSS: zijn er ook nog eens plenty mods die je kan spelen :)
  Als je slim bent koop je de platinum uber versie van steam, krijg je echt superveel erbij.
 • Over dat css weinig afwisseling heeft vind ik niet kloppen, Cod2 is vooral als een kip zonder kop door een slagveld rennen en overal gasten om je heen neerschieten(ook wel leuk) maar met css kan je soms tero zijn en soms CT heb je al een ander doel, je hebt dat je een bom moet plaatsen/defusen of hostage's gevangen houden/bevrijden :wink:
 • Ik speel nu al zeker een jaar CSS en het gaat nog steeds niet vervelen, ik heb ook de meeste van die andere spelen en daar heb ik het niet lang bij uitgehouden. De comunity rond CSS is echt hehoorlijk groot, okkal moet ik zeggen dat je ook hier wel laggie servers tegen komt hoor, maar er zijn er zo verdomd veel dat het niet moeilijk is er een goede uit te kiezen.
  Zoals bij al die online shooters geld is dat het even kost om erin te komen, dit geld vooral bij de games die ouder zijn dan een jaar omdat hier veel gasten rond rennen die alle maps zo goed kennen dat je al dood bent voor je ze ziet.
  Het hele concept van CSS is gewoon leuk, en er zijn zoveel maps dat het nooit gaat vervelen, al moet ik zeggen dat ik eigenlijk vooral een office speler ben. En als je het kan spelen in clan verband komt er een hele nieuwe dimensie bij, in je eentje hoef je helemaal niet heel tactisch bezig te zijn maar als je in clan verband tactisch bezig bent heb je een behoorlijk voordeel….nou ja laat het duidelijk zijn dat ik een vervente CSS aanhanger ben, het is ook gewoon een goed ontwikkeld spel waarvoor je geen supercomputer nodig hebt om het er mooi uit te laten zien. het is gewoon super VET!

  (ik wil naar huis, krijg zin om te spelen…:P)
 • Mss koop ik ze wel allebei 8)
 • Ik had je graag BF2 willen aanprijzen, want het is echt een leuk spel.

  Helaas, zoals hierboven vermeld, wordt het bij elke patch slechter. Ik heb na de laatste 3 v/d 5 patches echt totaal geen vertrouwen meer in EA. Nu heb ik elke keer als ik speel meer dan 4x per dag een CTD (crash to desktop), en het complete spel is niet meer accuraat.

  Toch jammer, gezien het spel in clanverband (onze clan Crazy Dutch Army is puur gericht op bf2) echt leuk is ..
 • [quote:c1bf2287f6="MReLecTro"]
  Toch jammer, gezien het spel in clanverband (onze clan Crazy Dutch Army is puur gericht op bf2) echt leuk is ..[/quote:c1bf2287f6]

  CDA, lmao :P :lol: 8) :D
 • [quote:d2beedef7d="FTI"][quote:d2beedef7d="MReLecTro"]
  Toch jammer, gezien het spel in clanverband (onze clan Crazy Dutch Army is puur gericht op bf2) echt leuk is ..[/quote:d2beedef7d]

  CDA, lmao :P :lol: 8) :D[/quote:d2beedef7d]

  Ja heel grappig .. en dát terwijl ik G/L aanhanger ben :P ..
  maar goed, wij zetten het als [CDA][naam] in de game neer, en niet als CDA-naam
 • Pak gewoon UT99,

  Het spel heeft misschien niet meer de beste graphics, maar de gameplay is nog steeds geweldig. De Sniper conmmunity waar ik in zit begint steeds meer te groeien (campen & freestylen). Er zijn ontzettend veel clans en veel competitie… (bijvoorbeeld organiseren wij jaarlijks een aantal grote toernooien met 8 tot 16 clans)

  Check onze website eens uit en kom een keertje spelen op de server, misschien trekt het je wel. Zo niet, dan heb ik niks gezegd… ;-)

  www.clanrsa.info

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.