Vraag & Antwoord

Games

Oblivion

Anoniem
Tesseract
2 antwoorden
  • Beste mensen en vooral beste gamers.
    Ik zit met een probleempje.
    Ik zit vast in een leven omdat deze leven een aantal fouten bevat. Ik ben met de valeria quest bezig die start nadat je een zwarte gemstone hebt geofferd aan de dame en moet hiervoor afreizen naar de watch tower van één of andere magier. Erg spannend allemaal. Na flink wat klim en klauter toestanden ben ik dan toch echt helemaal door de kamers heen over de toren heen geklommen en via de trappen weer helemaal naar beneden.
    Eenmaal beneden gekomen zie ik tot mijn verbazing dat de pilaren die de toren overeind zouden moeten houden in de lucht zweven en dan de deur waar je doorheen moet(let wel: MOET) Niet te openen is. ik heb alles geprobeerd van maggie tot brute kracht maar niks wil baten.
    De hele leven opnieuwe gespeeld maar ook dit haalde niks uit. Iemand die mij met dit gigantische spel kan helpen. :roll:
  • Heb oblivian al uitgespeeld en die quest waar je het over hebt komt me niet bekend voor, ookal kan ik me wel iets herrineren over een zwarte gemstone…misschien is het een goed idee om ff op een online walkthrough te kijken of een dedicated Oblivion FAQ. Want er zijn idioot veel quests in oblivion…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.