Vraag & Antwoord

Games

Opstart error CRC'05 & DTM Race Driver 3

Anoniem
Youri
6 antwoorden
 • Hallo,

  voor ik aan mijn verhaal begin, wil ik iedereen die dit leest erop duiden dat ik de [b:46a30efbe9]LEGALE[/b:46a30efbe9] versies heb incl. alle laatste updates.

  Ik heb een paar mnd geleden DTM Race Driver 3 aangeschaft icm stuurtje. Na het installeren kreeg ik bij het opstarten meteen te zien dat ik OF een gekopiëerde versie had, OF emulatiesoftware geïnstalleerd zou hebben staan. Beide is niet waar, dus ik Codemasters opbellen, om te zien wat zij zouden adviseren. Na heel wat over en weer gebel en argwanende reacties van de troela die mij steeds te woord stond, kwamen we erachter dat DTM3 niet zou draaien op een SATA-DVDr. Nu is dit voor mij een groot probleem, want ong. 2mnd voor de DTM3 aanschaf heb ik mijn IDE DVDr eruit gehaald, en heb ik 2x SATA DVDr's aangeschaft om zo ook gelijk van het hele IDE ge*** af te zijn (al mijn schijven zijn inmiddels SATA). Ik heb de IDE DVDr, met woede, maar weer terug gezet, en DTM3 kunnen spelen. Alleen nu is de IDE DVDr kapot gegaan afgelopen weekend. Hij leest/schrijft niet meer etc.
  Nu wilde ik net Cross Racing Championship spelen, en krijg ik ook hierbij het zware ge***. Ik heb geen zin om geld uit te gaan geven aan een IDE drive die ik tóch niet gebruik behalve voor 2 spelletjes.

  Is er geen andere manier om het toch werkend te krijgen op SATA drives ? Want ik vind het belachelijk grote onzin dat dit de reden is dat het niet werkt.

  Kan iemand mij hierbij helpen ?

  Thnx.
 • Je zou een image kunnen maken van de dvd en die mounten in Daemon Tools.
 • dat werkt dus niet.

  beide games zijn zwaar beveiligd met starforce. Dan krijg je dat irri gezeik over starforce emu software detected alsnog..
 • Tsja, starforce is nu eenmaal eerder n**kforce. Maargoed, probeer eens een mailtje te sturen naar starforce (alhoewel het gezien hun reputatie waarschijnlijk niet veel zin zal hebben…)

  Over CRC. Hier weet ik wel een cr*ck voor te vinden als je wil..? PM? :wink:
 • ja , maar waarom zou ik gebruik willen maken van image/crack ?
  de spellen zijn origineel..

  en ik wil ze online spelen .. met crack kom je sowieso niet online met CRC'05 ..

  maar ja, ik rag wel ergens een goedkope IDE weg dan :(
 • ik heb er nog wel 1 voor je (idecdrom) geen idee of het nog werkt maar mag je gratis komen ophalen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.