Vraag & Antwoord

Games

CSS toevoegen aan Xfire

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Ik heb gisteren weer eens windows opnieuw moeten installeren (met dank aan Norman antivirus, had de trail geinstalleerd, maar me hele pc stond elke keer direkt muurvast…)

    Nu heb ik CSS weer opnieuw geinstalleerd, tevens heb ik ook meteen HL2 en Day of defeat geinstalleerd. Wanneer ik in Xfire een game wil toevoegen, selecteerd ik in die lijst van games gewoon CSS, en dan moet je bladeren naar (in dit geval) C:\Program Files\Steam en dan op toepassen drukken. Vervolgens krijg ik een foutmelding dat hij 'C:\Program Files\Steam\SteamApps\*\counter-strike source\HL2.exe' niet kan vinden. Als ik in Steamapps ga kijken, staat dat er inderdaad ook niet.

    Tijdens de installatie is alles goedgegaan, en ik heb de heleboel al een keer opnieuw geinstalleerd. Ik heb gewoon alles legaal.

    Kan iemand me aub helpen?
  • Ik heb de oplossing al gevonden, de truc zit 'm erin dat je CSS en HL2 niet tegelijkertijd moet installeren, vraag me niet waarom, maar het werkt…
  • over dat ''norman'' probleem… Had je toevallig een andere virusscanner aanstaan, die (ook) automatisch met windows start? Want daar kunnen nog wel eens problemen mee ontstaan… :lol:
  • [quote:ccea3dd2c1="FTI"]over dat ''norman'' probleem… Had je toevallig een andere virusscanner aanstaan, die (ook) automatisch met windows start? Want daar kunnen nog wel eens problemen mee ontstaan… :lol:[/quote:ccea3dd2c1] nee, dat heb ik namelijk al eens eerder gehad :p Ik had uit voorzorg Kaspersky nog verwijderd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.