Vraag & Antwoord

Games

wat raden jullie aan?

Anoniem
jean willem
4 antwoorden
 • In opdracht van mijn clanleader [BCH]Darx heb ik even gezocht naar clanservers voor CSS.

  Ik ben uitgekomen op de volgende keuzes:
  www.gameservers.net
  www.gameservers.com
  www.multiplay.co.uk
  www.creativehosting.nl

  Ik heb als vergelijkingsprijs een 12-slot server genomen met 33-tickrate, dit zijn de prijzen voor 1 maand. Het gaat wel om een public server, dus dat iedereen kan joinen.

  gameservers.net = €25,99 public
  gameservers.com = €23,95 public
  multiplay.co.uk = €30,00 public incl GRATIS teamspeak of ventrilo
  creativehosting.nl = €31,18 public

  Multiplay & creativehosting vind ik eigenlijk al een no-go, ivm relatief hoge prijzen.

  De klantenservice en kwaliteit van de servers zit bij gameservers.com en multiplay wel goed. Ik heb het even nagevraagd, en bij gameservers.com krijgen we een on-line control panel. Dat betekent dus dat we gewoon op een website inloggen en daar dingen kunnen aanpassen. Dit is allemaal veel handiger gemaakt dan dat we in console of kladblok moeten klooien.

  Antwoord op de vraag of zij een on-line control panel hebben:
  [quote:7037fa0a52="gameservers.com"]Yes we do. It allows you to edit the configs, stop the server, start the server, and restart the server.[/quote:7037fa0a52]

  Uit dit mailtje blijkt ook maar dat hun klantenservice wel in orde is, want ze hebben binnen 30 minuten gereageerd!!!!

  Ik heb er nog achteraan gemailt of we via daar ook mensen kunnen kicken/bannen of dat we dat alsnog in de console moeten doen.

  EDIT: OMFG, zojuist gemailt of we ook via on-line control panel kunnen kicken/bannen, kreeg binnen 3 minuten antwoord! Ziehier hun antwoord:
  [quote:7037fa0a52="gameservers.com"]No, any administration dealing with kicking/banning will need to be done via ingame rcon/mods or remotely with a program such as HLSW. [/quote:7037fa0a52]
  Dit is jammer, maar dat overleven we wel!


  Nu ken ik gameservers.net en creativehosting.nl niet (qua klantenservice etc). Maar hun servers zelf zijn wel redelijk (heb er wel eens op gespeeld). Ik heb gameservers.net ook even gemailt over zo'n on-line control panel.

  Bij Gameservers.com vind ik het voordeel dat je de server in Amsterdam kan laten plaatsen.

  Welke van de 4 servers kan iemand mij aanraden? Alvast bedankt :)
 • Misschien ook handig om eens na te gaan hoe lang je aan zo'n server vastzit ? Kan je opzeggen als het na een paar maanden toch tegenvalt of zit je gelijk aan een jaarcontract vast?
 • [quote:f8e14baea2="PS"]Misschien ook handig om eens na te gaan hoe lang je aan zo'n server vastzit ? Kan je opzeggen als het na een paar maanden toch tegenvalt of zit je gelijk aan een jaarcontract vast?[/quote:f8e14baea2]
  Alleen bij gameservers.nl kan je minimaal 3 maanden doen. Bij de rest kan je vanaf 1 maand huren.

  We willen dus zoizo even onze 1e keus een maandje proberen (keus moet nog gemaakt worden).
 • Ik vind het allemaal veel geld, anders had ik het ook allang gedaan…
  Natuurlijk is kost het ook veel geld om de server te kopen maar vooral de verbinding is het geld.. en dat vind ik jammer… ik heb hier 2 pc's staan die perfect als CSS server kunnen functioneren alleen heb ik het geld niet om hem in het redbus inethouse te zetten of gelijke internethouses…

  Freek

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.