Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 2 werkt opeens niet meer?

Anoniem
Artificiosus
14 antwoorden
 • Hallo iedereen,

  Ik heb een originele versie van Battlefield 2 maar sinds gisteren doet hij het plotseling niet meer. Het spel werkte altijd zonder fouten en opeens deed hij het niet meer. Als ik het spel start word het scherm zwart alsof hij het "EA Games, Challenge Everything" gaat zeggen maar vlak voor dat gebeurd sluit hij af. Ik heb het spel al opnieuw geinstalleerd en ik heb de allernieuwste Direct-X nog gedownload. Waar kan dit aan liggen?

  Mvg,
  Artificiosus
 • Ik zou zeggen deinstalleren en opnieuw erop zetten (uiteraard de config bewaren). Wellicht dat Windows systeemherstel je nog uit de brand kan helpen.
 • heb je patch 1.3 wel geïnstalleerd ?

  Je kunt ook ff wachten tot dinsdag, dan komt patch 1.4 uit !!
  Zie http://www.battlefield2.nl
 • Ik heb patch 1.3 al ja.. maar ik hoorde geruchten dat 1.4 als je stats weghaalt?? oohw en raphus.. dat systeemherstel kan ik proberen maar dat opnieuw installeren heb ik al gedaan zonder effect..
 • waarom zou 1.4 je stats weghalen ? wat is dat voor onzin, en waarom zou je dat in godsnaam geloven ?? pff, 't wordt steeds gekker met die lui hier ..

  als EA de stats weg zou halen met deze patch, dan graven ze toch hun eigen graf ? dan koopt niemand ooit nog een EA spel ..
  (Nouja, een door EA uitgegeven DICE spel, want DICE maakt het spel )
 • sorry, :P gehoord in battlefield dat je punten enzo dan weer 0 worden.. maar dus niet waar. =D
 • misschien dat dat gebeurd is in de beta test procedure, precies een reden waarom ik daar niet aan meedoe bij EA/Dice ..
 • goh waar ken ik dit van…

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=163549

  :lol:

  Misschien iets met de servers/interne problemen bij EA?
 • oke, ik weet nu dat minstens nog iemand dit heeft en nog een vriend van me heeft hetzelfde probleem. Ik neem dus aan (LEES DIT GOED BATTLEFIELD 2 SPELERS!!!) dat het aan EA ligt en het vanzelf word gefixd.
 • [quote:e5777051d1="Artificiosus"]oke, ik weet nu dat minstens nog iemand dit heeft en nog een vriend van me heeft hetzelfde probleem. Ik neem dus aan (LEES DIT GOED BATTLEFIELD 2 SPELERS!!!) dat het aan EA ligt en het vanzelf word gefixd.[/quote:e5777051d1]
  laten we het hopen, want ik zit ondertussen al 4 weken zonder BF2… Veel mensen van me ouwe clan zijn op vakantie, dus ze hebben mij eigenlijk nodig als invaller (zit er niet officieel meer in, maar speel af en toe nog wel n war mee)
 • Verwijder eens de BF2 map in mijn documenten, heeft bij mij (bij hetzelfde probleem) wel eens geholpen :P

  Natuurlijk wel even gebackupped zodat ik niet mijn 549 (x2) screenshots kwijt was ;)
 • wat moet ik dan weg halen in de map Documents & Settings>Mijn Documenten>Battlefield 2?
 • [quote:97ee35f5fb="3lmo"]Verwijder eens de BF2 map in mijn documenten, heeft bij mij (bij hetzelfde probleem) wel eens geholpen :P[/quote:97ee35f5fb] Dat ga ik ook nog even proberen!

  [quote:97ee35f5fb="3lmo"]Natuurlijk wel even gebackupped zodat ik niet mijn 549 (x2) screenshots kwijt was ;)[/quote:97ee35f5fb]
  backuppen is handig, al snap ik niet waarom BF2 alle screenshots altijd als JPG en PNG opslaat :-?
 • [quote:81b8015a42="MReLecTro"]
  als EA de stats weg zou halen met deze patch, dan graven ze toch hun eigen graf ? dan koopt niemand ooit nog een EA spel ..
  (Nouja, een door EA uitgegeven DICE spel, want DICE maakt het spel )[/quote:81b8015a42]

  Link. Het is nou niet zo dat EA zo goed voor hun klanten zorgen, of dat het erop lijkt dat ze ook maar enig respect voor ze heeft. Dit kunnen ze natuurlijk wat makkelijker doen bij de sport games doordat ze daar excusieve rechten hebben maar toch, EA heeft nou niet een heel mooie historie wat betreft klant tevredenheid. (ik speel ook geen enkel EA game, dat ik weet)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.