Vraag & Antwoord

Games

GRAW

Anoniem
Niek van gastel
9 antwoorden
 • Ik heb het spel GRAW al een tijdje en toen ik het spel deze middag opstarte, viel het spel uit zonder onverklaarbare reden.

  Ik het alle minimale systeemeisen die er zijn, heb ook niks veranderd aan de configuraties of aan andere dingen die nodig zijn om het spel te spelen. Het is geen origineel maar voorheen heb ik er geen problemen mee gehad.

  Wat ken het probleem zijn?
 • ik wil even een correctie geven, het probleem ligt nu ook bij medal of honor allied assault…
 • illegale copietjes gaan we natuurlijk niet helpen ;)
  Maar reboot je pc?
  Valt het spel gewoon weg?
 • Het spel valt gewoon weg. De pc rebooten heb ik niet gedaan. Het spel heb ik daarna met rust gelaten. Heb Medal of Honor Allied Assault opgestart die ik veelvuldig speel online (dus origineel) en daar kreeg ik het zelfde probleem.
 • patchen van GRAW?
 • Ik heb het spel nog niet gepached, waar ken ik patches halen van het spel? op de site van UbiSoft?
 • google is your friend :wink:

  1.21 is volgens mij de laatste..
 • ff het spel deinstaleren(je kunt je save games houden) in de zelfde map weer instaleren mischien dat je ook je pc kan defragmenteren helpt ook

  zelf heb ik die problemen daarmee verholpen

  ik zit alleen ook vast
  ik zit bij de missie VIP 2 is down en kom niet verder als de ambassade is ontploft en ik de vip moet veiligstellen daar ga ik of drie van mijn team maten altijd dood door een tank die sneaky komt aanrijden en zonder dat je hem ziet me doodschiet.

  veel suc6
 • [off-topic]
  Gewoon doorzetten, dat is een moeilijk stukje, je moet wel die tanks targetten voor de helikopter, en ze komen elke keer op dezelfde plaats dus als je het een paar keer gedaan heb weet je waar en wanneer ze komen. Je team maten zet je op een paar strategische plaatsen neer en laat ze in een bepaalde righting kijken terwijl ze een beetje cover hebben op de plaats(en) die ze niet opkijken. Ik vond het zelf handig om op de eerste etage van de kapotte ambasade te zitten/liggen dan heb je een beetje overzicht.
  [/off-topic]

  @TS; Illigale versies hebben de neiging niet meer te werken na een update, dus waarschijnlijk is dat geen optie, en dan laten we in het midden of het zich hier ook handeld om een illigale versie. Plausible deniability….;)

  @vandread; ja ik zit al op de IRC chan te spammen, maar het helpt blijkbaar niet…:P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.