Vraag & Antwoord

Games

deus ex widescreen problemen

Anoniem
None
3 antwoorden
 • ik heb vandaag een laptop gekocht die een resolutie heeft van 1280x800 (widescreen) maar met deus ex is dan de game ongelovelijk snel qua gamespeed.. weet iemand hoe je dat kan oplossen? ik heb ergens gelezen dat het mogelijk is om het .ini bestand aan te passen.. maar kan nergens vinden wat je dan moet veranderen.

  alvast bedankt
 • Deus Ex is gebaseerd op de Unreal Engine, als je laptop vrij "nieuw" is qua processor etc. kun je proberen Deus Ex te starten met de parameter CPUSPEED=(het aantal mhz).

  Als het niet werkt kun je ook proberen de snelheid van je processor "vast te zetten". Bij laptops wil deze namelijk dynamisch veranderen naarmate er meer werk verricht moet worden, als je Deus Ex dan opstart dan is de snelheid van je processor bijv. 800Mhz dan denkt het spel dat je 800Mhz hebt terwijl tijdens het spelen je processor zich re-calibreert naar 1,6 Ghz, en aangezien Deus Ex werk met timings van de CPU krijg je dat snelheidsverschil. Ik weet niet of je laptop dit daadwerkelijk doet (het is een voorbeeld), neem eens een kijkje bij je Power Management en kijk of je een optie kunt vinden voor het uitschakelen van dit dynamische "scaling". Als je niet zo'n optie vind, stel je energieschema in op Desktop of Altijd Aan.
 • Ik was al aan het zoeken naar de widescreen oplossing voor Deus Ex.
  Maar ansich heeft dit probleem niets met widescreen te maken.
  Wist niet dat zelfs deus ex al versneld word door een snellere cpu, doet me aan het dos tijdperk denken.

  Hier de report over widescreen gaming met Deus ex:
  http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4001
  Misschien nog ergens goed voor :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.