Vraag & Antwoord

Games

alternatief "ratchet and Clank" gezocht

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Heb van Ratchet and Clank op de PS2 alle delen inmiddels uitgespeeld…Jammer, wie weet soortgelijke spellen op de PS2?
 • Heb er niet zo heel veel verstand van, maar misschien Jak and Dexter?
 • [quote:5c5b0be0bf="tomtom137"]Heb er niet zo heel veel verstand van, maar misschien Jak and Dexter?[/quote:5c5b0be0bf]
  Mmmm, even wezen kijken op internet, maar is volgens mij niet helemaal een soortgelijk spel, lijkt erop dat je bij Jak en Daxter meer op een soort quest bent, maar….. het ziet er wel goed uit, misschien dat ik hem ga proberen ;-)
  tnx
 • :lol: :lol: :lol:

  Jak & Daxter is volgens mij van een paar mensen van het R&C team, of andersom, iig lijken de spellen behoorlijk op elkaar (vooral de 1e J&D)
 • [quote:2585b84bb1="FTI"]:lol: :lol: :lol:

  Jak & Daxter is volgens mij van een paar mensen van het R&C team, of andersom, iig lijken de spellen behoorlijk op elkaar (vooral de 1e J&D)[/quote:2585b84bb1]
  J&D is van Naughty Dog en vertoont dus ook veel overeenkomsten met Crash Bandicoot. Een typisch platform iets, is dat je items moet verzamelen (sterren, appels, munten etc etc), dit is dus ook zo in J&D. In Ratchet and Clank is dat niet direct zo, voorwerpen die je stukslaat en vijanden die je verslaat leveren wel "bolts" op waarmee betere wapens kan kopen, maar het is niet het belangrijkste van het spel. Ook leuk zijn de types en de grote verscheidenheid aan wapens in R&C, dat is dus wat ik leuk vind in een spel, maar zoals al gezegdt, ik ga zeker J&D proberen, heb hem inmiddels binnen ;-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.