Vraag & Antwoord

Games

[Demo Topic & Name Tutorial] Battlefield 2142

Anoniem
Youri
20 antwoorden
 • Hoi.


  Ik heb gisteren de Demo van BF2142, de opvolger van BF2, maar eens geprobeerd, en afgezien van de fijne gameplay, geweldige ingamebrowser en géén CTD'tjes*, zijn er een paar dingen die niet iedereen érg leuk zal vinden. Eén van die dingen is het registreren van je naam.

  Dit is al eerder in de picture geweest, en als EA nou gewoon had uitgelegd hoe ze het bedoelen in het spel, dan was er niets aan de hand geweest. Echter, EA moest weer de nadelige positie innemen en er niet veel over zeggen.

  Met deze topic probeer ik de BF2 spelers op dit forum duidelijk te maken hoé EA het bedoeld heeft, zodat je niet je vingers bij je nagels eraf bijt, omdat je simpelweg je naam die je in BF2 gebruik, niét kunt registreren.


  Het gaat als volgt.

  EA heeft bedacht, dat je in eerste instantie een inlognaam moet registreren, onder het kopje (we gaan er van uit dat je de engelstalige versie hebt) Create New Soldier, of iets in die richting.
  Je krijg nu een aantal lege balkjes voor je neus, waar je je eigen gegevens moet invoeren, en je inlognaam. DENK HIERBIJ NA: het gaat hier om je INLOGNAAM, niét om je SPELERSNAAM.
  Je kunt alle letters en cijfers invoeren, maar geen andere symbolen zoals [ ] + = \ / - _ ( ) * & ^ % $ # @ ! ~ ` , . etc ;)

  Nadat je alles hebt ingevoerd, krijg je het scherm voor je neus waar je je eventuele CLANTAG (mits je in een clan/team zit natuurlijk) moet invoeren. Wij van de Crazy Dutch Army Clan gebruiken als clantag: [CDA], van Clan [CDA]**. Geen clan/team ? vul dan niets in.

  Heb je dit gedaan, klik op enter, en pas dáárna kun je je SPELERSNAAM invoeren, en hierbij heb je wél de mogelijkheid jan piet snot aap noot mies whatever in te vullen.

  Het is een geweldig systeem vind ik, echter had EA dit sterk moeten benadrukken wat ze volgens mij gewoon vergeten zijn.

  Ik hoop dat enkele frustraties nu uit de bocht zijn. Heb je nog andere vragen ? Stel ze hier.


  Met Vriendelijke Groet,

  MReLecTro
  [CDA][eLecTro]
  www.crazydutcharmy.com

  * CTD: Crash To Desktop. In BF2 nogal veel voorkomend probleem tijdens 'join game' onder BF2 Patch 1.3. Gelukkig nagenoeg compleet opgelost in BF2 Patch 1.4
  ** [CDA]: Geen van onze leden stemt op CDA. Een ongelukkige samenloop van deze woorden, crazy dutch army, komt op CDA neer. Wij hebben het maar voor lief genomen.

  PS: Bovenstaande mini-tutorial heb ik niét van een of andere website geript, maar heb ik zelf bedacht en een beetje uitgewerkt. Wellicht circuleren er meerdere mini-tuts op verschillende sites die op hetzelfde neerkomen, maar daar heb ik geen weet van.
 • Voor de luie zielen onder ons, kan je ook nog een download link voor de demo in de topicstart zetten?
  Dan maken we er meteen een soort algemeen demo topic van ;)
  Heb er even een leuke topic titel van gemaakt welke hopenlijk wel bevalt.
 • Ja is wel goed @ vandread .. vond mijn titel ook een beetje krom .. kon zo gauw niet ergens opkomen ;) ..

  wat betreft de link. ik heb hem via EA Downloader binnengehaald op 1.9mb/s ;) constant :D ..

  Daar staat ie dus in ieder geval op.

  Verder kun je de demo op alle gamesites vinden.

  Het beste is om naar deze site te surfen, dan vind je er meer info over.
 • Ik vind het erg irritant, ik krijg steeds als ik aan t spelen ban ctd, maar dat is echt steeds na 1 of 2 minuten al dus echt spelen zit er voor mij niet in.

  Is hier niets aan te doen?
 • linkjes
 • klik hier voor een 100mbit downloadje ;)
 • CDA Clan…nogal dubieus :roll: :wink:
 • Ach ja, balkenende moet toch wat om populair te worden bij de jeugd met de aankomende verkiezingen? :P

  *sorry kon het niet laten, nu weer ontopic 8) *
 • de reden dat ik elk deel uit de bf serie heb is vanwege de vliegtuigen.lekker met je joystick rondtoeren. in de demo ben ik ze nog niet tegengekomen. iemand enig idee of ze in het origineel wel zitten?
 • Die vliegdingen staan volgens mij alleen maar op de titans.
  Dus in conquest-mode zie je ze waarschijnlijk niet omdat ze daar geen nut hebben…

  // —
  Kan iemand mij vertellen waarom bij een willekeurige server je meteen eraf geschopt wordt zodra je joined ?
  De melding die ik kreeg was "excessive teamkilling" …
  Da's een beetje heel erg vreemd als je (a) al eeuwen niet on-line bent geweest en (b) je een random server voor de allereerste keer binnen probeert te komen …

  Voor de rest is het z.o.z. als BF2 (een mod-team had makkelijk kunnen bouwen) en had er wel ff verteld mogen worden dat dit een mp-only demo is (zou BF2142 niet eindelijk een goed off-line deel krijgen ?).
 • Heeft nog iemand een zwaar disconnect probleem?

  Ik word om de haverklap na een paar minuten van de server gegooit. "Your connection to the server has been lost"

  Ook met virus en firewall uit. :evil:
 • GHeen problemen met CTD's noch met disconnects.

  Maar dat maakt niet uit want het is toch pure bagger.

  GFX: Allemaal effen grijs of bruin, textures? wat is dat? Saai landschap.
  Gameplay? mwah. Als je in een vehicule of mech zit, gaat het wel. Als infantry soldier ben je puur kanonnenvlees. En heb geen zin om op vehicle spawns te wachten.
  Buiten dat kan ik BF2 1280*960 spelen met max settings. BF 2142 trekt m'n sys net op 1280*960 medium detail etc. maar dan wel schokkerig.

  Nee, deze mogen ze houden.
 • Nou, ik koop/speel dit spel pas als er een patch of 2 uit zijn.

  Op geen enkele server kan ik een spel uitspelen; "Your connection to the server has been lost" En dat zelfs al na 10 seconden ingame. [edit] De laatste 20 games werd ik binnen 15 seconden meteen van elke server gesmeten… Volgens EA zou er al een fix voor die disconnects zijn, maar daar is dus niks van te merken.

  Gamebuddie van me heeft hetzelfde probleem, massa's disconnects, en het maakt niet uit welke server.

  Op max settings vind ik het er wel geweldig uitzien btw :) Alleen jammer dat het niet 1280x1024 is. En er had idd wat meer kleur in kunnen zitten. Voor de rest loopt het geweldig op mijn PC.

  Maar als ik puur op de demo dit spel zou moeten beoordelen… niet kopen.
 • [quote:f753201160="Juggernaut"]Maar als ik puur op de demo dit spel zou moeten beoordelen… niet kopen.[/quote:f753201160]

  Mijn conclusie. :lol:

  En IDD, een mod had er beter uitgezien/gespeeld.
  Lijkt op een haastklus van EA.
 • [quote:e23b07f828="IMworthy"][quote:e23b07f828="Juggernaut"]Maar als ik puur op de demo dit spel zou moeten beoordelen… niet kopen.[/quote:e23b07f828]

  Mijn conclusie. :lol:

  En IDD, een mod had er beter uitgezien/gespeeld.
  Lijkt op een haastklus van EA.[/quote:e23b07f828]

  alles van EA is toch een haastklus ?

  DICE doet er alles aan om het nog zo goed mogelijk voor de speler te maken, maar EA oefent continue druk uit op DICE, waardoor het voor DICE onmogelijk is om een goed spel uit te brengen die meteen goed werkt.

  Nu zijn bijna alle uitgevers zo, maar EA is de grootste miskunkel-uitgever van dit moment ;) .. maar desalniettemin, bf2142 is op mijn PC (zie specs) zeer goed te spelen met alle details aan op 1280x1024 (geen geschok of wat dan ook). Verder heb ik geen enkel probleem met connecten. Wordt er ook niet uitgegooid. Maar een vriend van mij weer wel.

  BF2 trekt mij toch nog steeds meer (ben niet zo 'into the scifi'), dus blijf dit nog wel een jaar (of twee) spelen.
 • Als de boel bij jou soepel loopt en bij mij niet lijkt het erop dat BF2142 vooral hongerig is naar RAM. (Specs: Athlon64 3200+ GF7900GT, 1GB RAM). Nogmaals, BF2 loopt als een zonnetje bij mij met alles op max in 1280*960. 2142 doet al moeilijk bij medium 1024. (heb zo'n vermoeden dat de animaties sowieso niet al te vloeiend zijn).

  Maar goed. EA is zo'n beetje de grootste publisher, en dat word/blijf je niet door continue rotzooi af te leveren door te pushen. Een neus voor goede concepten is niet alles.
 • [quote:48e00c0de9="IMworthy"]Als de boel bij jou soepel loopt en bij mij niet lijkt het erop dat BF2142 vooral hongerig is naar RAM. (Specs: Athlon64 3200+ GF7900GT, 1GB RAM). Nogmaals, BF2 loopt als een zonnetje bij mij met alles op max in 1280*960. 2142 doet al moeilijk bij medium 1024. (heb zo'n vermoeden dat de animaties sowieso niet al te vloeiend zijn).

  Maar goed. EA is zo'n beetje de grootste publisher, en dat word/blijf je niet door continue rotzooi af te leveren door te pushen. Een neus voor goede concepten is niet alles.[/quote:48e00c0de9]
  Dat klopt, onder EA zijn best goede of degelijke spellen uit gekomen. Maar zover ik weet is EA + netcode altijd al een minpunt geweest. Ook publishen ze snel een game, om na een week al 2 patches erachter aan te gooien om het speelbaar te maken.


  Maargoed, als ze eenmaal de ergste bugs gepatched hebben denk ik dat bf2142 best een goed spel zal zijn.
 • Ik heb al wat gezocht, maar weet iemand hoe ik afkom van een "hardware ban"

  Erg fijn systeem dat punkbuster…
  Kan ik de schuld geven aan me harddisks/geheugen/cpu wat 2ehands gekocht is?

  edit arg:

  http://en.wikipedia.org/wiki/PunkBuster#Hardware_bans
  [quote:57200850cc] the new hardware GUID bans are permanent and will not be lifted. Even Balance has not disclosed which hardware parts are used to ban players, [i:57200850cc]but trial and error has shown that the hardware GUID is based on the serial numbers of all available hard drives [/i:57200850cc]and the MAC addresses (which can be changed with a simple fix in the Windows registry) of all available network interfaces.
  [/quote:57200850cc]
 • hoe hejje die gekregen dan ?
 • 2ehands gekocht, qua spul prima een WD740GD & WD2500KS voor destijds een prima prijs… maar daar heb ik wel van geleerd, duurde gewoon een mand voordat ik m'n spullen had, enorm vaag persoon.
  http://tweakers.net/aanbod/userstats/160762

  Maar ze werken nog prima, kreeg er een hoop spul op de harddisk.
  En hij speelde wel BF en is dus blijkbaar gebanned.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.