Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 2 patches

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Heb hedenmiddag DVD van BF2 gekocht. Na installatie getracht te patchen naar 1.4 - helaas: Ik krijg de melding: patchen mislukt. Ik denk: misschien foute patch? Nieuwe gedownload: hetzelfde probleem (na herinstallatie). Toen maar eerst 1.3 patch gedownload en gestart: opnieuw de melding: patchen mislukt.
  Wat doe ik toch fout? (gebruik XP SP2).
 • heb je hem van EA downloader gehaald ?
  zo niet, waar dan wel vandaan ? want er zijn nogál veel corrupte versies uit ..

  ook installeren op een ándere partitie dan C:\ is een goede optie. het spel spelen vanaf de C:\ drive is sowieso niet goed voor je PC (te zwaar), én kan soms de strengel zijn dat patch 1.x niet installeert.
 • [quote:87bbfba19a="MReLecTro"]
  ook installeren op een ándere partitie dan C:\ is een goede optie. het spel spelen vanaf de C:\ drive is sowieso niet goed voor je PC (te zwaar), én kan soms de strengel zijn dat patch 1.x niet installeert.[/quote:87bbfba19a]

  Wat is dit nu voor onzin?!? Ik speel altijd bf2 op c:\ en is niks zwaarder dan op een andere schijf (wat 1 keer gedaan heb). En patchen gaat altijd goed als hij op c:\ staat.

  Anyway.

  Heb je wel de FULL patch gedownload? (er zijn namelijk ook incrementals)
 • http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2/1.4/BF2_Patch_1.4.exe
  Gewoon deze los downloaden en instaleren, ik had ook wat problemen met de update… maar op deze manier deed hij het wel bij mij. dus ik hoop dat het ook in jou geval zal helpen 8)
 • [quote:b01e5ca8ab="teebones"]Heb je wel de FULL patch gedownload? (er zijn namelijk ook incrementals)[/quote:b01e5ca8ab]
  Inderdaad, je hebt de 1.4 full patch, deze is zo'n 400 mb ofzo. en je hebt de incrementals (dat gebruik je alleen als je t/m 1.3 heb gepatched, en dan de 1.4 patch eroverheen wilt hebben)
 • [quote:b557efe30b="teebones"][quote:b557efe30b="MReLecTro"]
  ook installeren op een ándere partitie dan C:\ is een goede optie. het spel spelen vanaf de C:\ drive is sowieso niet goed voor je PC (te zwaar), én kan soms de strengel zijn dat patch 1.x niet installeert.[/quote:b557efe30b]

  Wat is dit nu voor onzin?!? Ik speel altijd bf2 op c:\ en is niks zwaarder dan op een andere schijf (wat 1 keer gedaan heb). En patchen gaat altijd goed als hij op c:\ staat.

  Anyway.

  Heb je wel de FULL patch gedownload? (er zijn namelijk ook incrementals)[/quote:b557efe30b]

  dat is helemaal geen onzin.

  de c;\ schijf is de windows schijf (meestal), en daar werken praktisch alle programma's op. als je daar ook nog eens een zwaar spel op gooit, dan moet de schijf éxtra hard werken en kan de boel wel eens in de poep raken. Ik had het zelfde toen ik BF2 kocht, en het spel wilde maar niet patchen. Toen ik het spel op mijn M:\ schijf had staan (tjah, ik heb véél (te veel) hdd's :P) ging het allemaal probleemloos.
 • Goeie tip… :)
 • meestal heeft het alleen effect als je het spel op een andere FYSIEKE harde schijf zet… als het op dezelfde fysieke harde schijf maar verschillende partities staat maakt t niet veel uit, want dan is het nog steeds 1 leeskop die al het werk moet doen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.