Vraag & Antwoord

Games

gratis CS1.6?

Anoniem
Vandread
17 antwoorden
 • ik had ergens gehoord dat als ik CounterStrike: Source heb gekocht icm Half-Life2: Deathmatch en Day of defeat:source dat ik gratis CS1.6 kan downloaden. Klopt dit? en zoja, waar kan ik dit downloaden? Ik kan via google alleen maar files vinden waar steam bij zit (Steam met CS 1.6 install), terwijl ik steam al heb. Kan iemand me hierbij helpen?

  Alvast bedankt :)
 • Alle content van source verloopt via steam, dus als je het erbij zou krijgen, dan download je dat dus gewoon via steam.

  Volgens mij krijg je alleen CS 1.6 bij CSS als je de complete Valve pack koopt:
  http://steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=81&
  maar kijk nog eens zelf, ik kan ook niet zo goed via steam kijken omdat ik dus al CS1.6 etc had en toen opdezelfde account HL2 erbij registreerde.

  En waarom wil je 1.6 en css door elkaar spelen? Ik vind het echt gruwelijk iritant om van CSS naar 1.6 te switchen, speelt totaal anders.
 • [quote:b1c45da896="Vandread"]
  En waarom wil je 1.6 en css door elkaar spelen? Ik vind het echt gruwelijk iritant om van CSS naar 1.6 te switchen, speelt totaal anders.[/quote:b1c45da896]

  Mee eens !
 • [quote:27e1c4e8b8="Vandread"]Alle content van source verloopt via steam, dus als je het erbij zou krijgen, dan download je dat dus gewoon via steam.

  Volgens mij krijg je alleen CS 1.6 bij CSS als je de complete Valve pack koopt:
  http://steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=81&
  maar kijk nog eens zelf, ik kan ook niet zo goed via steam kijken omdat ik dus al CS1.6 etc had en toen opdezelfde account HL2 erbij registreerde.[/quote:27e1c4e8b8] bedankt, ik ga even kijken

  [quote:27e1c4e8b8="Vandread"]En waarom wil je 1.6 en css door elkaar spelen? Ik vind het echt gruwelijk iritant om van CSS naar 1.6 te switchen, speelt totaal anders.[/quote:27e1c4e8b8] Omdat meerdere mensen die ik ken ook 1.6 spelen, en gezien het feit dat de hitboxes veel beter kloppen in 1.6 wil ik eigenlijk dat veel meer gaan spelen. Dus als ik t dan nog gratis zou kunnen krijgen, zou dat mooi zijn :wink:
 • Van CSS naar 1.6 is nogal een omslag. Overigens zit CS ook in de HL:Anthology doos.

  linkje
  linkje2

  Ik denk dat CS je nogal zal tegenvallen. Sowieso is de engine nogal anders en ook de maps zijn wat anders dan die in CSS. Ik denk dat het héél erg wennen wordt. Neemt natuurlijk niet weg dat het een topgame is en dat ik het graag speel :)
 • Ik heb hetzelfde probleem, ik heb wel die versie geinstalleerd waar steam bij zat maar na de install was CS1.6 nog nergens te vinden….en ik heb verder all hl1 games (hl, CS, opposing force, blue shift)…

  BTW; kan je er niet een linkje van maken ik haat horizontaal scrolen… :wink:
 • [quote:d8d7e76e5e="Drewster"]Ik heb hetzelfde probleem, ik heb wel die versie geinstalleerd waar steam bij zat maar na de install was CS1.6 nog nergens te vinden….en ik heb verder all hl1 games (hl, CS, opposing force, blue shift)…[/quote:d8d7e76e5e]
  ik had dus het probleem dat mijn originele steam niet meer werd gebruikt, en alleen die 'nieuwe' met cs1.6 (wat het overigensoook niet deed) en vervolgens dacht steam dat CSS ook niet meer geinstalleerd was…. hoop gerotzooi, uiteindelijk alles van steam en css maar weer verwijderd en alleen CSS opnieuw geinstalleerd (met de steam van m'n cd)
 • Nou ja, ik heb het dubbel irritant want ik heb mijn HL1 games op een ander steam account als de HL2 games. Als ik in het ene account zit zijn de HL2 games "pre-loaded" en in de ander de HL1 games. En om nou m'n CD-key te gaan opsturen is ook weer zo'n gedoe…

  Ik ga het nog wel weer eens proberen met 1.6 maar ik vermaak me voorlopig nog wel met CS:S…
 • Dus je hebt CSS op cd? of HL2 ofzo? [ ik bedoelde eigenlijk Moist.Sun-Tzu :P ]
  Als ik iets van steam op een pc wil hebben download ik gewoon steam van steampowered en download via steam wat ik wil hebben.
 • Heb alles op CD/DVD, alleen niet CS 1.6, ik geloof dat ik dat niet kon vinden tussen de games waarin je kan zoeken op steam.

  [i:6ded012091]edit: hier kan je het de CS versies vinden, 1.6 is alleen afwezig van dit rijtje.[/i:6ded012091]
 • http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=10&
  Counter strike staat er gewoon tussen hor ;)
 • niet 1.6…..of is er geen verschil?
 • CS op steam = CS 1.6
 • OK… :oops: ….dan heb ik hem dus al….Had laatst nog gespeeld, dust2, het grootste verschil was eigenlijk dat het grafisch wat minder is maar verder…
 • Grafisch wat minder? Als ik 1.6 speel en ik gooi een handgranaat heb ik het idee dat ik een stalen ton weg gooi :lol:
 • Om nog niet te spreken over de explosie…hoor ik daar iemand rookbommetje zeggen?
 • Ok Ok, het een hele hoop minder, maar ik reageerde vooral op dat de pameplay zo anders zou zijn…ik heb toen maar 1 map gespeeld maar merkte afgezien van het overduidelijk emense verschil in detaill geen grote gameplay of map verschillen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.