Vraag & Antwoord

Games

NFS Carbon: Show your ride // deel je ervaringen

Anoniem
None
39 antwoorden
 • [b:d717e4353e][size=18:d717e4353e]
 • haha, krijg opzich wel weer zin om het te spelen maar de demo viel mij zo zwaar tegen, maar je hebt wel leuke autotjes :wink:

  en volgens mij is het wel een klein spel dat je al zo snel op 21% bent of is daar een anderen reden voor :lol:

  misschien maar even op dezelfde manier als jou eraan komen en ff kijken of het wat is

  PS: deze manier van formuleren mag tog wel :wink:
 • [quote:5aa88423f6="Joddi"]misschien maar even op dezelfde manier als jou eraan komen en ff kijken of het wat is

  PS: deze manier van formuleren mag tog wel :wink:[/quote:5aa88423f6]
  Hij heeft online gespeeld….meestal werkt dat niet als je op "die" manier "eraan komt"…hij heeft gewoon geen life..:P
 • Hoe zit het met downloads van "extra" items bij de pc-versie ?

  Voor de Xbox 360 kun je namelijk op de Live!Marktplace al 'cheats' kopen (tegen 800 Cr.) waarmee je in een klap alle updates voor bijvoorbeeld de Exotics-klasse krijgt zonder dat je daarvoor het singleplayer-onderdeel hoeft af te maken …
 • Cheats en spul kopen :o :lol: dat komt me eigenlijk wat sneu over, iets moeten kopen dat al in het spel zit, wat een brilliante manier van geld verdienen.
 • Dat is ook de enige manier voor de 360-versie om de tracks, wagens, etc. van de 'limited edition' te krijgen.
  Ik ben benieuwd hoe ze dat voor de pc-versie gaan oplossen, tenzij daar standaard alles in zit. De kans is groot dat je ook daar moet gaan betalen voor de 'extra' items.
 • [quote:8456c8a53f="JaFO"]Dat is ook de enige manier voor de 360-versie om de tracks, wagens, etc. van de 'limited edition' te krijgen.
  Ik ben benieuwd hoe ze dat voor de pc-versie gaan oplossen, tenzij daar standaard alles in zit. De kans is groot dat je ook daar moet gaan betalen voor de 'extra' items.[/quote:8456c8a53f]Ik heb de collectors edition, daar zal het wel in zitten…
 • mensen,hij kwam toch pas de 9e uit??
  waar kan ik hem al kopen dan?
 • Gewoon in de winkel zoals bij die ongeloofelijk dure vrij blauwe platenzaak …
 • [quote:6e981393ee="Joddi"]haha, krijg opzich wel weer zin om het te spelen maar de demo viel mij zo zwaar tegen, maar je hebt wel leuke autotjes :wink:

  en volgens mij is het wel een klein spel dat je al zo snel op 21% bent of is daar een anderen reden voor :lol:

  misschien maar even op dezelfde manier als jou eraan komen en ff kijken of het wat is

  PS: deze manier van formuleren mag tog wel :wink:[/quote:6e981393ee]

  Ik vond hem vrij klein. Was in een kansloze zondagmiddag zo door het spel heen. Best jammer.
  Verder is het iets minder makkelijk als UG1 en UG2. Vangrail is niet meer sneller. Maar moeilijk of realistisch is het echt niet.

  Verder vind ik de "tuners" het fijnste rijden. Van de exotics zijn de lotus elise en de carrera gt wel redelijk fijn. Heb ook een murcielago en een slr getest, maar dat reed imo voor geen meter.
  Muscles heb ik alleen gebruikt voor de downhill drifts, gek genoeg willen de tuners bij mij, waarschijnlijk doordat ik banden met grip heb gekozen ipv driftbanden, niet echt lekker driften op de downhill. Muscle drift wel grappig, maar rijd verder hopeloos. Als je aan het stuur draait kunnen er 2 dingen gebeuren: of je gaat rechtdoor (onderstuur dus), of (met name bij gas geven) hij gaat ronddraaien ofzo…

  Fijnste auto's waar ik in heb gereden waren de lancer evo IX en De wrx sti. 350Z is ook wel leuk.
  Verder reed ik met de configuratie zo (uitzondering de muscles om te driften):
  -engine –> volledig horsepower ipv torque
  -transmission –> onderste naar links voor wat meer acceleratie (top heb je geen bal)
  -suspension –> onderste naar links, dus balkje boven iets op overstuur. Overstuur valt wel mee, maar je elimineert het onderstuur (waar ik een hekel aan heb) voor m'n gevoel.
  rubber –> grip
  Turbo –> volledig op high rpm (=grotere turbo –> meer kracht, maar wel een groot gat voor de turbo inkomt)

  Bij drift:
  -torque
  -acceleratie
  -versleten banden uit de winkel :roll:
  -weetiket

  Wat me verder opviel, is dat je soms de hoogste upgrade al geunlocked hebt terwijl je nog niet bij de eerste kan.. :roll:
  edit: ik zal morgen wel een paar auto's posten :D
 • hmm ik zit een beetje vast in de overgang naar die rode scene, die racewars in de muscle scene lukt niet echt (uhm, rijden die lambo's op rails met raketbrandstof?)

  Ik racete tegen die gast in die murci tier3 met een standaard elise, en ik hield hem redelijk bij, tune ik dat kreng, nou draaaamaaa, hopeloos, nog maar eens met m'n RX7 proberen (die qua top end te kort komt voor de racewar race?)

  Slaat trouwens echt nergens op een, standaard Corvette (400pk/0-100 km/h 4,1s/top:300/1483kg) trekt nog harder dan een fully tuned db9 (standaard: 450pk/0-100 km/h 4,9s/top:300/1710kg) wat een brakke bak hebben ze daar van gemaakt :(
 • [quote:38c21b6181="Vandread"]hmm ik zit een beetje vast in de overgang naar die rode scene, die racewars in de muscle scene lukt niet echt (uhm, rijden die lambo's op rails met raketbrandstof?)

  Ik racete tegen die gast in die murci tier3 met een standaard elise, en ik hield hem redelijk bij, tune ik dat kreng, nou draaaamaaa, hopeloos, nog maar eens met m'n RX7 proberen (die qua top end te kort komt voor de racewar race?)

  Slaat trouwens echt nergens op een, standaard Corvette (400pk/0-100 km/h 4,1s/top:300/1483kg) trekt nog harder dan een fully tuned db9 (standaard: 450pk/0-100 km/h 4,9s/top:300/1710kg) wat een brakke bak hebben ze daar van gemaakt :([/quote:38c21b6181]

  exotics moet je vergeten ;)
  Op de elise na dan.

  Je moet op het ex-rode eiland kijken bij welke territory je wat unlocked. Fix die territory (met rx7 desnoods, probeer er een te kiezen met een speedtrap ofzo waar je ook wat tier3 upgrades krijgt (al is t maar street, dan kan je de pro overslaan en meteen voor de racing gaan), dat is wat makkelijker met een volledig getunede tier2 bij te benen) en je krijgt een fatsoenlijke tier 3 tuner.

  Dan moet je het toch kunnen halen.
 • Ja de DB9 viel me ontzettend tegen, vette onderstuur, niet mee te rijden, moet ik weer terug naar mijn rc7 want ik ga echt niet in een muscle carr rijden. Wel noggal zonde, heb ruim een ton gestoken in die DB9 en dan kan je er niets mee…had hem misschien eerst ff moeten uitproberen…
 • ik heb het halve rode gedeelte met een RX-7 gereden, en pas op het laatste een lancer gekocht en een porche GT omdat ik geld teveel had, ik vind het met die RX-7 goed te doen omdat ik als crew member gewoon een drafter nam en hem op de rechte stukken volgde, en gewoon nitro hoogste level, dan was het op de rechte stukken reddelijk goed te doen en in de bochten waren ze echt helemaal niets.

  vind het hele spel redelijk makelijk, en erg klein, ondanks dat ik pas op 71% ben heb ik al wel alle gebieden volledig op mijn naam, en heb ik de aftiteling al gehad :lol: en daarom ook niet zo leuk meer.

  Vanaaf zou ik nog ff me bakie's showen, het is niets voor niets show your ride.

  @ de rest: laat jullie bakies eens zien 8)
 • [quote:d48e83099b="Drewster"]Ja de DB9 viel me ontzettend tegen, vette onderstuur, niet mee te rijden, moet ik weer terug naar mijn rc7 want ik ga echt niet in een muscle carr rijden. Wel noggal zonde, heb ruim een ton gestoken in die DB9 en dan kan je er niets mee…had hem misschien eerst ff moeten uitproberen…[/quote:d48e83099b]

  muscle is nog erger.
  -OF je hebt onderstuur, veel erger als met de exotics (hij gaat nog geen centimeter)
  -OF je staat ineens dwars op de weg omdat dat hok zonodig wilde driften

  Op de rechte stukken zijn ze nauwelijks sneller.
  Kom je een bocht tegen dan rem je beter af tot je 5kmh rijd om te zorgen dat je heelhuids door de bocht komt.
  Oftewel: je hebt er geen zak aan.

  Behalve driften, das in zo'n ding wel makkelijker, gewoon ff gas geven et voila.
 • reeds uitgespeeld in 14 uur tijd. (alles gedaan)

  :lol:
 • [quote:ed7c5e3bf6="teebones"]reeds uitgespeeld in 14 uur tijd. (alles gedaan)

  :lol:[/quote:ed7c5e3bf6]

  simpel,
  heb de 2e ook al bijna klaar. Alleen nog een paar races, en de laatste boss-race. Heb wel al alle territory's.

  Jammer dat het zo klein is. NFSU1 was nog groter. :roll: :(
 • gheghe, ik heb me RX8 zo getuned dat ie lekker makkelijk drift voor mij
  Maar ja ben je klaar met driften word je gechallanged voor een sprint ofzo…. kan meteen ESC doen en een andere wagen pakken want dat word niks.

  Hoe unlock je de Carrera GT trouwens?
 • ergens alverwege het overnemen van "Darius" zijn gebied. (teminste toen kreeg ik hem als unlock. echter ik had niet genoeg geld om hem daadwerkelijk te kopen en te kunnen tunen voor gebruik) :lol:
  (meeste geld ging op in het tunen van mijn andere wagens, en die van mijn crew)
 • Crew wagens tunen kost toch niets? Helemaal niets aan gedaan en nikki vliegt nog steeds met 300+

  Eigen wagens doe ik optisch wel wat aan maar niets bijzonders, motorisch vaak wel. Ben nu die andere races maar es aan het doen, beetje kijken welke wagens lekker rijden. (M3 GTR :o nice!)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.