Vraag & Antwoord

Games

FIFA 2007

Anoniem
computer_nerdo
10 antwoorden
 • Hallo mensen,

  Ik heb FIFA 2007 en ik vraag me een aantal dingetjes af.
  Als eerste vraag ik me af of het mogelijk is om fifa over het netwerk te spelen? Ik kon namelijk niet zo'n soort instelling vinden?

  En als tweede heb ik het idee dat er een aantal spelers missen in het spel, is hier iets aan te doen?
 • [quote:15ad22db42="computer_nerdo"]Als eerste vraag ik me af of het mogelijk is om fifa over het netwerk te spelen? Ik kon namelijk niet zo'n soort instelling vinden?[/quote:15ad22db42]Ja, dat kan: speltype > multiplayer.
  [quote:15ad22db42="computer_nerdo"]En als tweede heb ik het idee dat er een aantal spelers missen in het spel, is hier iets aan te doen?[/quote:15ad22db42]Ja, maak ze zelf aan :)
 • Ik zit ook als manager al midden in het spel, en zou toch graag die speler er nog bij willen hebben, kan dat?
  Want als ik een speler maak voor NAC dan komt hij niet bij mijn team in, alleen als ik een vriendschappelijk duel doe.
 • [quote:2774211aba="computer_nerdo"]Ik zit ook als manager al midden in het spel, en zou toch graag die speler er nog bij willen hebben, kan dat?
  Want als ik een speler maak voor NAC dan komt hij niet bij mijn team in, alleen als ik een vriendschappelijk duel doe.[/quote:2774211aba]Yep, zelfde probleem heb ik. Ik miste wat spelers die ik pas kon toevoegen tijdens de transfertijd gedurende het seizoen (en toen kostte het nog aardig wat knaken), terwijl het voordat ik begon aan de carriere gratis had gekund.. Maja, ik was al dusdanig ver dat ik niet opnieuw wilde beginnen.
 • [quote:3b2f102524="JBS"][quote:3b2f102524="computer_nerdo"]Ik zit ook als manager al midden in het spel, en zou toch graag die speler er nog bij willen hebben, kan dat?
  Want als ik een speler maak voor NAC dan komt hij niet bij mijn team in, alleen als ik een vriendschappelijk duel doe.[/quote:3b2f102524]Yep, zelfde probleem heb ik. Ik miste wat spelers die ik pas kon toevoegen tijdens de transfertijd gedurende het seizoen (en toen kostte het nog aardig wat knaken), terwijl het voordat ik begon aan de carriere gratis had gekund.. Maja, ik was al dusdanig ver dat ik niet opnieuw wilde beginnen.[/quote:3b2f102524]
  ah okee, dan zal ik het ook maar op die manier op gaan lossen :)

  Nu heb ik gister eens over het netwerk gepoogd te spelen. Maar dat is bijna onspeelbaar, zware haperingen enzo. Mijn laptop kan het spel perfect vloeiend spelen op de hoogste instellingen als ik gewoon single player speel. Kan het zijn dat de gewone pc die niet zo snel is ervoor zorgt dat ze allebij zo erg gaan haperen?
  Ik heb wel een draadloos netwerk maar dat leverde bij andere spellen geen problemen op.
 • Wederom hebben we hetzelfde probleem :wink:
  Op mijn eigen laptop is het perfect te spelen, op een wat ouder beestje ook maar dan wel op erg lage instellingen. Als ik via het netwerk speel gaat het ook op mijn eigen laptop haperen, zowel via het draadloze als het bedrade netwerk.

  Tevens heb ik nog steeds het probleem dat ik alleen 1280x720 als breedbeeld resolutie kan kiezen wat niet echt in verhouding is…

  [size=9:7c5e43890f]offtopic, maar bekijk dit eens: http://www.youtube.com/watch?v=gldXn2bGDQs
  Als je de toetsencombinaties gevonden hebt, hoor ik 't graag!![/size:7c5e43890f]
 • Ik speel gewoon op een 4:3 resolutie ondanks mijn breedbeeld. De spelers lijken allemaal wat dikker, maar opzich kan ik er wel mee leven.

  Er is wel een patch uitgekomen, ik heb hem nog niet geinstalleerd maar misschien dat die wat problemen oplost?

  Van dat filmpje ken ik niet 1 beweging, maar ik zie wel vaak in het tips scherm dat je mooie truckjes uit zou moeten kunnen halen met de rechter analoge stick ;)
 • Patch heb ik geprobeerd, die voegt het volgende toe:

  1. Passes en steekpasses van de doelman zijn nu minder nauwkeurig.
  2. Teamdatabase is bijgewerkt:
  * 257 nieuwe spelers
  * 13 spelers aangepast
  * Ongeveer 2500 opstellingen, rugnummers en posities bijgewerkt
  * Gegevens over aanvoerder, specialisten en opstelling voor 51 teams bijgewerkt
  3. Crashprobleem opgelost bij het uploaden van een wapen voor je EASO-club.
  4. Crashprobleem opgelost waarbij doelman achteruit tegen een doelpaal aan liep wanneer de optie Snelheid werd gebruikt.

  Helaas dus geen oplossing voor het breedbeeld probleem. EA weet zelf ook van niks, aldus een mailtje van de supportafdeling.
 • En die nieuwe spelers zitten die dan ook in je al bestaande coach save?
  en weet je toevallig of sander van gessel van NAC er bij zit?
 • [quote:cef688d0b3="computer_nerdo"]En die nieuwe spelers zitten die dan ook in je al bestaande coach save?
  en weet je toevallig of sander van gessel van NAC er bij zit?[/quote:cef688d0b3]Nee, volgens mij niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.