Vraag & Antwoord

Games

Half Life 2 Boekje kwijt :o

Anoniem
ke^in
9 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb geloof ik Half Life 2 gekocht toen hij net uit was. Heb hem leuk een tijdje gespeeld maar ik ben toen voor 1 jaar naar amerika geweest.
  Toen ik thuis kwam wou ik half life weer gaan spelen, maar ik kan het boekje met de serial echt nergens vinden….

  Ik heb dus de orgineele cd en hoesje enzo maar ik kan het boekje dus echt niet vinden. Is er een manier dat ik toch kan spelen aangezien ik wel voor het spel heb betaald.?

  Alvast bedankt.
 • Probeer het eens bij de importeur. Leg je verhaal uit, laat je orginele CD etc zien en wellicht kun je tegen een gereduceerde prijs een nieuw boekje scoren. Gratis kun je schudden, tis je eigen schuld dat je dat boekje kwijt bent :roll: Eea hangt helemaal af hoe geloofwaardig de importeur jouw verhaal vindt en hoe men daar binnen dat bedrijf mee omgaat…. (ofwel: je kunt net zo goed ook helemaal niks krijgen :P )
 • Als je HL2 hebt geinstalled heb je volgens mij een steam account geopend.
  Daarmee heb je de key ingevoerd en verbonden aan een email adres.
 • Als je via steam iets hebt geactiveerd, kan je het gewoon installeren zonder dat je dat opnieuw hoeft te doen. Je kan het spel ook via steam downloaden, maar als je de cd toch nog hebt..
 • Oke, ik zal hem een lange tijd geleden misschien wel geactiveerd hebben, maar ik kan alleen maar herineren dat ik half life 2 offline gespeeld heb.
  Ik weet dus niet zeker of ik hem toendertijd moest activeren omdat we toen ook even geen internetverbinding hadden.

  Bij de winkel waar ik hem gekocht het staan we in het ledenregister dus al onze aankopen zijn geregistreerd. Ik zal dus proberen om toch nog een cd-key te krijgen.

  Anders denk ik dat ik vette pech heb, maar ik vind het wel jammer voor een spel dat toendertijd zo duur was en dat ik nooit online heb kunnen spelen. :( :( :( :( :( :(
 • Mjah, als ik het me goed herinner *moest/moet* je wel op internet het spel activeren, anders kan je het uberhaupt niet offline spelen… Dus als je je acount en password nog weet is er niks aan de hand.
 • het probleem is juist dat ik me niet kan herinneren dat ik het moest activeren of een account moest aanmaken dus ik weet mijn account gegevens dus ook niet meer.
 • Bij steam kan je als je moet inloggen een mailtje naar het mailadres laten sturen dat je hebt opgegeven. Daarin staan dan je username en password.
 • En je loginname is meestal een (je eigen) emailadres.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.