Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Games

Company of Heroes

Anoniem
Vandread
2 antwoorden
  • Ik heb sinds een paar dagen het spel company of heroes. Ik heb het op 2 pc's geinstalleerd en op 1 pc is het probleem dat de units niet te zien zijn.

    Het gaat om een Pentium 4 2,53Ghz, 1GB DDR Ram. De 3d kaart is een Ati Radeon 9250.

    Het systeem is windows xp service pak 2.

    Ik heb bij de opties van het spel een performance test gedaan en daar waren de units niet te zien. Merendeels van de graphics staan op low.
    Het spel loopt soepel, maar de units zijn niet te zien.
    De performance test had de volgende uitslagen:
    Poor
    Average Frame Rate 14.0FPS
    maximum Frame Rate 64.0FPS
    minimun frame Rate 8.5FPS

    Kan het zijn dat de pc te langzaam is voor het spel?

    Overigens is de andere pc een Pentium 4, 3.0GHZ, 1GB DDR RAM met een Nvidia 6600 waar het spel goed op loopt.
  • Ik denk dat het aan de drivers ligt. Installeer eens de nieuwste Catalyst drivers (v6.11) op http://ati.amd.com/support/drivers/xp
    adeon-prer300-xp.html. Wellicht ligt het daaraan, hoewel de videokaart ook gewoon te zwak kan zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.