Vraag & Antwoord

Games

C&C3: Tiberium Wars

Anoniem
None
65 antwoorden
 • [img:3fa0834c13]http://images.ea.com/games/cc/tiberium/_img/cc_logo3.gif[/img:3fa0834c13]


  Tot mijn grote schrik zag ik dat hier nog geen topic over is. Dus bij dezen 8)

  [size=9:3fa0834c13]Even een stukje van internet geplukt:[/size:3fa0834c13]

  [b:3fa0834c13]Titel:[/b:3fa0834c13] Command & Conquer: Tiberium Wars
  [b:3fa0834c13]Genre:[/b:3fa0834c13] Real Time Strategie
  [b:3fa0834c13]Uitgever:[/b:3fa0834c13] EA
  [b:3fa0834c13]Release Datum:[/b:3fa0834c13] Maart 2007

  [i:3fa0834c13]Welcome back, Commander!

  Command & Conquer 3: Tiberium Wars is het langverwachte nieuwe deel in de wereldberoemde Command & Conquer reeks. In deze game dit gaat de serie terug naar zijn oorsprong in het tiberium-universum, inclusief de kenmerkende snelle en soepele gameplay van Command & Conquer en een pakkend verhaal zoals je dat nog nooit hebt beleefd in een RTS-game.

  Het is 2047 en er staat meer op het spel dan ooit. De aarde is besmet met tiberium, een zelf-reproducerend materiaal van een andere planeet. Het is radioactief en verspreidt zich razendsnel over de planeet. Het GDI, een hightech alliantie van de meest geavanceerde naties ter wereld, doet er alles aan om de verspreiding van tiberium te stoppen. Maar Kane, de megalomane leider van de Brotherhood of NOD heeft andere plannen voor de aarde. Kane’s geheime genootschap is uitgegroeid tot een supermacht en hij wil tiberium gebruiken om de macht te grijpen en de mensheid om te vormen naar zijn verwrongen toekomstvisie. Wat volgt is een grootschalige oorlog om tiberium, waarbij het lot van de planeet op het spel staat. [/i:3fa0834c13]


  Dit is weer een van de weinige games waar ik ontzettend naar uit kijk. Ik ben ook blij dat ze weer wat terug gegaan zijn naar de eerste C&C, en niet al die robots en andere futuristische dingen uit Tiberian Sun mee hebben genomen.

  Ook de flimpjes zijn weer terug, waar ik ook blij mee ben. :)

  De systeemeisen zijn nog niet bekend, maar het schijnt een behoorlijk zware game te worden. Maar ook op wat mindere pc's moet het toch behoorlijk te spelen zijn.

  Officiele site: www.ea.com/commandandconquer/  [b:3fa0834c13]Dit topic is bedoeld voor discussies en nieuwtjes op het gebied van C&C3: Tiberian wars. Heb je dus iets gevonden of een vraag over het spel, dan kun je dat hier posten.[/b:3fa0834c13]
 • cker nice ;) ..
  ik wacht er al een tijdje op =)

  C&C FTW :D:D
 • typisch EA … melk, melk, melk …
  Ik ben best benieuwd of ze voor de 360-versie een fatsoenlijk controle-schema hebben bedacht.

  De variant die ze voor Middle Earth gebruikten was vrij slecht (om het zachtjes te zeggen) doordat ze totaal geen rekening hielden met de beperkingen van een console-controller.
  Zelfs Viva Pinata doet het maar net beter.
  Jammer genoeg blijkt uit de officieele site dat ze dat schema 'geweldig' vinden, dus ik verwacht geen verbeteringen.

  Echt een doodzonde dat ze geen moeite doen, maar da's normaal voor EA. :(

  btw : grappig dat de xbox-versie 35 singleplayer + een aantal extra multiplayer-modes kent, terwijl de pc-versie slechts 30+ levels lijkt te hebben.

  De acteurs voor de tussenfilmpjes :
  [quote:c92ef22dd2]…
  High Definition gameplay, 5.1 Dolby Digital surround sound, and seamless live action cut scenes featuring Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Josh Holloway (LOST), Michael Ironside (Starship Troopers), Grace Park (Battlestar Galactica), Jennifer Morrison (House), Billy Dee Williams (Star Wars), and the original Kane himself, Joe Kucan,
  [/quote:c92ef22dd2]
 • Ben benieuwd wat het gaat worden :)
 • Ik hoop dat ze ook terug grijpen op de wat oudere gameplay van bv. red alert 2.

  Dat spel is echt het beste ooit uit C&C…
  Generals was ook vet, maar RA2 speel ik nog steeds…

  Verder nog maar 1 maand te gaan ongeveer…………….
 • [quote:7b6a4ec0df="jqv"]Ik hoop dat ze ook terug grijpen op de wat oudere gameplay van bv. red alert 2.

  Dat spel is echt het beste ooit uit C&C…
  Generals was ook vet, maar RA2 speel ik nog steeds…

  Verder nog maar 1 maand te gaan ongeveer…………….[/quote:7b6a4ec0df]
  oude gameplay van red alert 2?
  Zo oud is RA2 toch nog niet?
  Ik heb nog steeds de originele eerste Command & Conquer liggen, alleen die doet het niet op mijn pc :S
 • Geef mij maar C&C Tiberian Sun .. dé best mijns inziens .. grafischer stúkken mooier dan RA2, en veel meer opties/levels .. ook online altijd een stuk plezieriger. Het enige waar RA2 weer wint, is de überlijpe laatste 3 levels van NOD !! .. toppie ;)

  C&C heerst gewoon..

  Iemand hier wel eens C&C Renegade gespeeld ? Dit speel ik nog wel eens (online offcourse, offl. is saai) met een paar e-maatjes online =) via gayspy
 • [quote:0a1524c83d="MReLecTro"]Geef mij maar C&C Tiberian Sun .. dé best mijns inziens .. grafischer stúkken mooier dan RA2, en veel meer opties/levels .. ook online altijd een stuk plezieriger. Het enige waar RA2 weer wint, is de überlijpe laatste 3 levels van NOD !! .. toppie ;)

  C&C heerst gewoon..

  Iemand hier wel eens C&C Renegade gespeeld ? Dit speel ik nog wel eens (online offcourse, offl. is saai) met een paar e-maatjes online =) via gayspy[/quote:0a1524c83d]Tiberian Sun grafisch mooier dan RA2? Dat meen je toch niet echt he :P
  Wat ik van TS ontzettend jammer vond was dat ze er allemaal van die "mech-achtige" dingen ingezet hebben. Ik had veel liever dezelfde units van de originele C&C terug gezien.

  Ik speel overigens nog vaak Renegade online via GameSpy. Ik blijf dit ook leuk vinden. Ik hoop ook dat er een nieuw deel van uit komt, maar ik denk niet dat die kans zo groot is….

  @computer_nerdo: Ligt er natuurlijk een beetje aan wat je oud vind… RA2 is inmiddels alweer een kleine 7 jaar oud.
 • [quote:c0e898794b="sdh"][quote:c0e898794b="MReLecTro"]Geef mij maar C&C Tiberian Sun .. dé best mijns inziens .. grafischer stúkken mooier dan RA2, en veel meer opties/levels .. ook online altijd een stuk plezieriger. Het enige waar RA2 weer wint, is de überlijpe laatste 3 levels van NOD !! .. toppie ;)

  C&C heerst gewoon..

  Iemand hier wel eens C&C Renegade gespeeld ? Dit speel ik nog wel eens (online offcourse, offl. is saai) met een paar e-maatjes online =) via gayspy[/quote:c0e898794b]Tiberian Sun grafisch mooier dan RA2? Dat meen je toch niet echt he :P
  Wat ik van TS ontzettend jammer vond was dat ze er allemaal van die "mech-achtige" dingen ingezet hebben. Ik had veel liever dezelfde units van de originele C&C terug gezien.

  Ik speel overigens nog vaak Renegade online via GameSpy. Ik blijf dit ook leuk vinden. Ik hoop ook dat er een nieuw deel van uit komt, maar ik denk niet dat die kans zo groot is….

  @computer_nerdo: Ligt er natuurlijk een beetje aan wat je oud vind… RA2 is inmiddels alweer een kleine 7 jaar oud.[/quote:c0e898794b]

  Of ben ik in de war met RA 1 ??
 • Dat denk ik wel :P

  [b:4660b24a60]Red Alert 1:[/b:4660b24a60]
  [img:4660b24a60]http://screenshots.filesnetwork.com/27/others/ra1.jpeg[/img:4660b24a60]


  [b:4660b24a60]Tiberian Sun:[/b:4660b24a60]
  [img:4660b24a60]http://images.amazon.com/images/G/01/videogames/detail-page/CC_decade_tiberian-lg.jpg[/img:4660b24a60]

  [b:4660b24a60]Red Alert 2:[/b:4660b24a60]
  [img:4660b24a60]http://www.games.ru/review/ra2/shot2.jpg[/img:4660b24a60]


  Red Alert 1 heeft ongeveer dezelfde graphics als de originele C&C. Tiberian Sun ziet er al iets beter uit, en Red Alert 2 begint zelfs al een beetje 3D te worden.
 • ik moet toch heel eerlijk zeggen dat ik sunne explosie bij TS mooier vind dan bij RA2
 • Maar met TS had je wel veel verschillende bouw dingen, geloof ik, daarnaast in dit genre was Emperor: Battle for Dune ook een goed spel…
 • in TS kon je de .ini ook veel en veel meer aanpassen, zodat je ik weet niet hoeveel dingen kon bouwen/poppetjes kon maken die in de normale game (lees .ini file) niet eens konden
 • van dat ini kan ook in RA…

  ik pas standaard de resolutie aan naar 1024X768 ipv de standaard 800X600 die je normaal niet kunt veranderen.

  en dat battle for Dune ook een vetspel is komt omdat het vandezelfde makers afkomt….

  WESTWOOD RULES DUS…

  Dune2 is de moeder van deze spelen en die is echt cool retro fun en niet eens de makkelijkste om te spelen…
 • westwood bestaat toch niet meer ? (is toch EA tegenwoordig ?)
 • [quote:48ff952664="MReLecTro"]westwood bestaat toch niet meer ? (is toch EA tegenwoordig ?)[/quote:48ff952664]Jep, helaas wel..
  Ik had veel liever gehad dat de originele Westwood met C&C3 bezig ging. Maargoed, misschien word dit ook wel een super vet spel, dus ik kan beter nog even wachten met oordelen. :lol:
 • wiki geeft antwoord:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Westwood_Studios

  En wel leuke info:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Tiberium_wars
 • Goed nieuws :D


  [quote:acefc4fbdf][i:acefc4fbdf]Demo Command & Conquer 3 komt op 20 februari
  Nieuws | 14 februari 2007 - EA heeft bekend gemaakt dat er een demo voor Command & Conquer 3: Tiberium Wars op dinsdag 20 februari zal verschijnen.

  In Command & Conquer 3 zal de oude vijand Kane weer helemaal terug zijn. Hij heeft voert de Brotherhood of Nod aan en leidt ze in een enorme wereldwijde aanval op de Global Defense Initiative en de enkele overgebleven Blue Zones.

  Geplaatst op woensdag 14 februari 2007 om 00:42 door Jeffrey van Maurik [/i:acefc4fbdf][/quote:acefc4fbdf]
  bron: http://www.insidegamer.nl/pc/commandconquer3tiberiumwars/nieuws/13976/Demo-Command–Conquer-3-komt-op-20-februari.html


  Hopen dat het waar is 8)
  Ben benieuwd hoe het spel zal gaan draaien op m'n pc'tje.
 • Ik speel al een tijdje C&C Generals met de uitbreidings set Zero Hour erop en vindt dit perfect.
  Ik wil wel eens wat nieuws dus zat ik te wachten op Tiberian Wars. Heb vervolgens screenshots gezien van dit spel en zag dat het net als de nieuwe Battlefield een paar jaren verder is, met robots e.d
  Hier houd ik niet van waardoor ik BF2 blijf spelen en C&C Generals met Zero Hour.
  Ben ergens op een forum het spel Act of War tegen gekomen en vindt dit perfect! Wel wat zwaarder spel als C&C Generals, maar wel stukken mooier. Sommige dingen zijn wel een paar jaar verder, maar ik vindt dit spel wel oke.
  Als Tiberian Wars uit is zal ik deze evengoed eens gaan bekijken en of het beter is als Act of War en of het echt zo veel jaren verder is.

  Roy ;)
 • [quote:f084177e20="royduin"]Ik speel al een tijdje C&C Generals met de uitbreidings set Zero Hour erop en vindt dit perfect.
  Ik wil wel eens wat nieuws dus zat ik te wachten op Tiberian Wars. Heb vervolgens screenshots gezien van dit spel en zag dat het net als de nieuwe Battlefield een paar jaren verder is, met robots e.d
  Hier houd ik niet van waardoor ik BF2 blijf spelen en C&C Generals met Zero Hour.
  Ben ergens op een forum het spel Act of War tegen gekomen en vindt dit perfect! Wel wat zwaarder spel als C&C Generals, maar wel stukken mooier. Sommige dingen zijn wel een paar jaar verder, maar ik vindt dit spel wel oke.
  Als Tiberian Wars uit is zal ik deze evengoed eens gaan bekijken en of het beter is als Act of War en of het echt zo veel jaren verder is.

  Roy ;)[/quote:f084177e20]In C&C3 hebben ze inderdaad aan beide zijdes één robot. De rest zijn allemaal oude units uit de originele C&C met soms een wat andere naam.

  Ik had ook liever de "oude" units erin gehad…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.