Vraag & Antwoord

Games

call of duty 2 en vista 64 bits

Anoniem
jean willem
15 antwoorden
 • hallo,

  Ik ga overstappen op vista (met nieuw vista geschikt systeem). Nu twijfel ik nog tussen de 64 en 32 bits versie. Van te 32 bits heb ik begrepen dat die goed draait met call of duty 2 (mijn meest gespeelde spel).

  Zijn er mensen hier met vista 64 bits en cod2?
 • Waarom zou je overstappen op Vista en dan een 32Bits versie gaan gebruiken, ook zonde om te doen, 64bit is toch wel een van DE features.
  Lijkt wel gewoon te draaien trouwens:
  http://www.pcper.com/article.php?aid=354&type=expert&pid=6
  Alleen de performance onder vista is om te huilen vergeleken met XP met een DX9 kaart. Als je een DX10 kaart hebt is het wel interesant.

  Misschien alleen even uitzoeken hoe het online gebeuren is, Punkbuster enzo.
 • bedankt voor die link! top. Wat mijn twijfel voor 32 of 64 betreft was/ is gebaseerd op het feit of cod2 wel onder 64 zou draaien. Speel het namelijk dagelijks.

  PC koop ik nieuw met dx 10 kaart (waarschijnlijk een 8800 gs). Verdere randapparatuur die ik hier heb is allemaal vista geschikt/ drivers beschikbaar. Maar als ik cod2 niet onder 64 kan draaien dan had ik de 32 genomen.

  Is er eigenlijk in vista ook zoiets als die compatibiliteits modus voor games als in xp? Dat je dus kan zeggen "spel uitvoeren in win xp compatibiliteit"?? Of onbreekt iets dergelijks in vista?
 • wat pb betreft, heb inmiddels begrepen dat dat geen probleem is. Zolang je cod2 en de patch (met pb) als administrator installeerd. Anders krijg je de bekende O/S priviliges kicks 8)
 • absoluut niet doen! Ik heb gelezen van een kerel die had dat ook en had een werkelijk perfect systeem en …. vista 64 bit…. bijna geen enkel spel werkte en dat schijnt te komen doordat de meeste games ontwikkelt worden voor windows 32 bit versies dus….
 • beetje oude reactie :lol: maar goed .. inmiddels al bijna een jaar de 64 bits en geen problemen met spellen.
 • Bij mij doet hij het alleen als ik m'n mic aansluit :?. Best wel vaag.
 • wat, pb?
 • Ik zou niet zomaar naar 64 bits overstappen gezien het drivers verhaal… voor 32 zijn ze ondertussen wel OK voor 64 zo ver ik weet nog niet helemaal. (Waarom overstappen naar vista: gebruiksgemak, windows is nooit meer het zelfde na windows toets tab te hebben geprobeerd en de vernieuwde alt tab…. + dx10).
 • 64-bits drivers voor Windows Vista zijn geen probleem, zo goed als elke fabrikant die drivers voor vista 32-bit leverdt heeft ook drivers voor 64-bit.
  Bij Windows XP 64-bit was/is dit wel een ander verhaal.

  Wat vista betreft is de stap naar 64-bit snel gemaakt, zeker als je gebruik maakt van 4GB intern geheugen.
 • [quote:6a59c70b6e="Red Dragon"]64-bits drivers voor Windows Vista zijn geen probleem, zo goed als elke fabrikant die drivers voor vista 32-bit leverdt heeft ook drivers voor 64-bit.
  Bij Windows XP 64-bit was/is dit wel een ander verhaal.

  Wat vista betreft is de stap naar 64-bit snel gemaakt, zeker als je gebruik maakt van 4GB intern geheugen.[/quote:6a59c70b6e]
  Toen ik mn pc in elkaar zette was dat iig nog niet zo… toen waren er wel 32 bit maar geen goede 64 bit drivers. Wellicht dat het ondertussen is opgelost. DAt zou mooit zijn dan kan ik misschien ook eens overstappen:).
 • [quote:8079d30cae="rev"]beetje oude reactie :lol: maar goed .. inmiddels al bijna een jaar de 64 bits en geen problemen met spellen.[/quote:8079d30cae]
  ok srry en excuses mois :roll:
 • Vraagje: kun jeook 32bits kiezen als je 64 bits installeerd/koopt? Scheelt 2 euro namelijk 64bit vs 32bit.
 • Volgens mij koop je een licentie voor óf de 32 bits Vista óf de 64 bits.
 • Ik hoorde een gerucht dat de 64 bit ook is te installeren als 32bit maar deze persoon kon het niet met zekerheid zeggen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.