Vraag & Antwoord

Games

Ghost Recon Advanced Warfighter PC cheats?

Anoniem
None
22 antwoorden
 • Ik heb GRAW gekocht omdat het er zo mooi uit ziet op m'n nieuwe computer met 8800GTX. ;) Maar ik wordt helemaal ziek van het feit dat je niet zelf kan saven… Er hoeft opeens maar iemand om de hoek te komen en je bent er geweest en kan het halve level weer overnieuw spelen…. HEEL vervelend, moet ik zeggen…

  Nu heb ik internet afgestruind naar cheats, maar die schijnen er niet te zijn! Je kan wel een of andere GOD mode activeren maar dan moet je allerlei files hacken: HEEL ingewikkeld…

  Weet iemand of er nou cheats voor GRAW bestaan…? Want zoals het nu is speel ik het niet meer… :cry:
 • tuurlijk bestaan daar cheats voor.


  http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=eng&sys=pc&match=Ghost+Recon+Advanced+Warfighter

  mega trainer downloaden, installeren en cheaten maar ;) ..
 • Dank je, maar (had ik misschien even moeten zeggen) die had ik ook al gevonden en die werkt niet (zo blijkt ook uit ladingen andere posts elders op het internet). Of werkt 'ie bij jou wel…?
 • ik cheat niet.


  verder speel ik ook geen ghost recon.
 • ;) Maar bedankt voor het meedenken!

  Weet iemand anders mss hoe die trainer werkt? Als ik 'm opstart krijg ik een melding over een of ander file wat hij niet kan maken omdat een 'hook' ontbreekt (of zo) waardoor het ingame menu niet zal werken…? Ik heb de trainer in de map van GRAW gezet maar misschien moet hij nog op een andere specifieke plek staan, alhoewel dat nergens staat beschreven…
 • ghost recon is juist zo gaaf pmdat het niet zo makkelijk is. kom je er niet doorheen, speel hem dan lekker op beginner of zo.

  ik heb hem uitgespeeld op hardcore of weet ik hoe die hoogste moeilijkheidsgraad heet, en damn wat was het moeilijk soms, en damn wat heb ik sommige stukjes vaak over moeten doen omdat je een half level teruggezet wordt als je doodgaat. maar ja…dat is nuo juisst de kunst.
 • Ik ben ondertussen ook aan het spelen zonder trainer. Gelukkig maar want het is daardoor erg spannend!!! :) Heerlijk als je dan het einde haalt! Super! Alleen het eind van Mayday! Mayday! werd me te moeilijk, dus toen heb ik ff de god mode geinstalleerd, maar wel zo dat ik binnen een paar seconden weer zonder kan spelen! ;)

  Ik heb trouwens wel een probleem omdat ik na Ready for Bear de volgende missie niet in m'n missiemenu krijg… Ik zit dus vast zonder dat ik ook maar iets kan doen… (Als ik klik op Continue krijg ik Coup d'etat (heel vreemd) en als ik klik op continue op het debriefingscherm loopt m'n computer vast: ik speel op Vista en kan maar één level per Vista-sessie laden…).
 • welke was dat ook alweer mayday mayday? anyway, van je probleem begrijp ik niets. misschien als je eens een level eerder laadt? of een moment eerder?
 • Cheaten is voor naabs!
  Oefen gewoon veel!
 • inderdaad!!! mods daarentegen…

  maar pas NAdat je het origineel zonder hebt uitgespeeld ;)
 • [quote:b722ca6999="tijmsja"]Cheaten is voor naabs!
  Oefen gewoon veel![/quote:b722ca6999]

  Niet iedereen is jong en vol talent ;)
  Tevens heeft niet iedereen de tijd om een spel gewoon uit te spelen en is een boostje soms wel fijn (single player dan, multiplayer is cheaten natuurlijk uit den boze) dus wil je mensen voortaan in hun waarde laten.
 • Misschien komt ie niet verder omdat het spel doorheeft dat je gecheat hebt??
 • Ik heb uiteindelijk alle missies kunnen spelen door een profile.xml te editen. Een andere oplossing was er niet: het volgende level kwam anders gewoon niet beschikbaar!

  Ik heb de laatste twee missies gespeeld met de god mode aan: tot en met missie 9 lukte het allemaal nog wel, maar daarna werd ik het een beetje zat om hele stukken steeds overnieuw te doen. Ik koop in ieder geval geen games meer waar geen quicksave optie in zit. ;) Of het moet werken als CoD2, waarin je gehealed wordt als je ff schuilt: da's nog wel te doen. Ik ben trouwens blij dat ik de god mode heb geactiveerd want die laatste missies leken me wel heel erg moeilijk zonder god mode…! Het moet wel leuk blijven natuurlijk… ;)
 • Als je van GRAW houdt, moet je zeker eens Rainbow Six Vegas proberen, zelfde tactische gedoe (alleen dan in gebouwtjes) maar met een healthsysteem als cod2 :D
 • Aha, kijk, da's goed nieuws! :)
 • ik heb eens een tijdje geleden rainbow six geprobeerd, maar werd er niet onwijs vrolijk van. misschien dat las vegas weer een verbetering was. maar nu ben ik toch echt helemaal blind voor Ghost recon dus misschien ben ik wat bevooroordeeld.

  ik weet trouwens nog steeds niet of ik zo een healing systeem wel cool vind. ik moet zeggen, heb me avonden achtereen gefrustreerd gevoeld als je in GRAW weer door 1 kogel om zeep ging, maar des te gafer en bevredigender was het als ik uiteindelijk wel het level haalde.

  GRAW was overigens inderdaad erg moeilijk. buiten het feit dat het bijna onmogelijk was af en toe om jezelf in leven te houden, had ik nog een persoonlijk doelstelling om mijn team ook in leven te houden gedurende de hele game. en het is gelukt…maar god god god…wat was dat moeilijk soms.~!!!
 • I need help.

  Ik speel ghost recon AWF op windows vista en ik heb een probleem.
  Na het halen van een missie loopt de game vast als ikd ruk op continue
  Als ik naar de volgende missie wil, moet ik ghost recon afsluiten
  en weer opstarten.

  Nu na het halen van de missie(ik ben de naam van de missie even kwijt)
  druk op continue, natuurlijk zit het dan weer vast dus sluit ik ghost recon af en start ik het wee rop. Wanneer ik verder ga en denk dat ik naar de volgende missie kan, zoals daarvoor, wordt het spel opeens weer geladen naar de missie Coup D'État

  Ik las net hier dat J van de E dezelfde probleem had en het opgelost heeft. Hoe moet ik dit probleem oplossen, ik moet verder met graw
 • heb je het spel al eens geupdate?
 • ik heb op het moment geen internet op m'n pc, dus updaten lukt niet.
  Maar ik zie dat J van E dezelfde pobleem had, en die opgelost heeft.
  Ik begrijp dat hij iets geëdit heeft.

  Ik wil precies weten wat, en hoe. stapgewijs
 • Oplossing vastlopen onder Vista: geen Vista gebruiken. 't Is toch veel te traag.

  GRAW vind ik overigens niet zo goed geprogrammeerd. Het is me meermalen overkomen dat ik neergeschoten werd door een muur. Ondanks dat je onzichtbaar zou moeten zijn 'ziet' de AI je toch. Heel duidelijk is dat in het level op de stuwdam, waar je op een gegeven moment twee heli's achter je aan hebt zitten. Ik ben daar gaan schuilen in de bunkers in de berg. Nou, de raketten en kogelregens vliegen je dwars door het plafond (berg, tig meter dik) om de oren.
  Er zit trouwens nog iets raars in dat level. Als je de Blackhawk niet neerhaalt als'ie troepen afzet. Blijft'ie cirkelen, samen met een gevechtsheli. Als je'm wèl neerschiet, wordt'ie vervangen door een tweede gevechtsheli.

  Wat het saven betreft; je kan wèl tussentijds saven! Bij je toetsenbord instellingen kun je een toets toewijzen voor quicksave en quickload. Het werkt alleen als je niet bedreigd wordt. Als je onder vuur ligt kan het dus niet, maar tussen de schietpartijen door gaat het prima.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.