Vraag & Antwoord

Games

Vreemd probleem met C&C Generals: Zero Hour

Anoniem
Cpt.Iglo
3 antwoorden
 • Ik heb sinds een tijdje een heel raar probleem met C&C Generals ZH.

  Nadat ik ongeveer een kwartier gespeeld heb gaat het spel ontzettend schokkerig, terwijl ik het eerste kwartier de hele tijd kan spelen met zo'n 50FPS. De framedrop komt ook in één keer en gaat ook niet meer weg. Als ik het spel opsla, Zero Hour afsluit, weer opstart en het spel weer laadt gaat het weer 15min prima.

  Ik had dit met mijn vorige pc (PC2 uit mijn signature) ook al. Ik vermoed nu zelf dat mijn hardeschijf de boosdoener is omdat dit het enige onderdeel is dat ik heb meegenomen uit mijn vorige pc.

  Ik speel het spel op 1440x900 met alles op z'n hoogst, maar ik heb het probleem ook in 800x600 met alles op low. Aan mijn specs zal het ook niet liggen denk ik. (Opteron 144, 1280MB, GeForce 6600)

  Iemand enige idee wat het kan zijn? Zou het aan mijn hardeschijf kunnen liggen? Ik heb overigens geen problemen met andere games.
 • mss wordt je hdd te warm tijdens dit spel ? het ene spel kan meer vragen van je HDD dan de ander. Lijkt míj de meest logische verklaring.

  installeer het eens op een andere HDD ?

  Ik speel zelf C&C TS vanaf mijn 2gb memorypen, totaal geen probs.
 • TS is natuurlijk veel lichter dan ZH, maar wel een raar probleem inderdaad.

  Laatste patches geinstalleerd?

  En als ie gaat schokken, doe eens alt tab, dan ctrl alt del en kijk hoeveel geheugen er verbruikt wordt, misschien een memleak?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.