Vraag & Antwoord

Games

Quake 4, Big Boss bij 'destroying Tetranod'

Anoniem
gerben
5 antwoorden
  • Bij Quake 4 komt er op gegeven moment zo een level dat je de tetranod van de strogg moet vernietigen. (nadat je met die tank weer naar je convooi moet rijden). Tegen het einde van dit level moet je een trapje af naar een grote ruimte. In het midden staat een bedieningspaneel om de koeling van de tetranod te deactiveren, zodat hij zichzelf opblaast. Na dit te hebben gedeactiveerd komen er 2 'spinnen' van Strogg (zo zien ze er uit). Na deze spinnen krijg je via de radio te horen dat er een enorme levensvorm in je buurt is en je wegmoet. Dit kan niet, de ruimte is afgesloten. Er komt een enorme strogg aan, lijkt op een vergrote versie van de spinnen voorheen. Ik wilde deze vernietigen, maar ik schiet alles wat ik heb op hem, granaten, kogels, nagels alles. Maar hij gaat niet dood. Ik wordt telkens aan zijn poten geregen. Hoe krijg ik deze baas dood?
  • Ik heb het spel wel gespeeld, maar ik weet zo niet waar je zit. Kijk eens of hier wat in staat.
    http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/game/928233.html
  • Is dat waar je teammates zeggen dat je weg moet gaan? Dan zit er volgens mij ergens een luik in de vloer.. Weet het niet zeker meer, lang geleden :oops:
  • Zet anders even ergens een savegame online, dan kijk ik wel even.
  • het is al goed, de faq die gegeven werd in de eerste reactie op mijn bericht staat dat dat monster je aan zijn klauwen moet rijgen en dat je daarna naar de strogg medical facilities gebracht wordt en in een half strogg wordt verandert, waarna je teammates je weer vinden en je met hen weg moet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.