Vraag & Antwoord

Games

LAN-servers hosten

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hoe kun je LAN-servers hosten voor spellen als Call of Duty 2 en F.E.A.R.?
  Dit zou ik graag willen weten. Als iemand mij kan helpen zou ik dat erg op prijs stellen.
 • Dedicated?

  Zet 'm op LAN, pure uit en het zou moeten werken…
 • en hoe werkt dit?

  Mvg roy
 • Voor een dedicated kun je niet op dezelfde pc zowel hosten als spelen. Je hebt dus een aparte pc nodig. Een leuke processor en veel geheugen zorgt ervoor dat je met meer spelers in je server kan. Anders wordt je server gewoon traag, en dat vinden de spelers niet bepaald leuk. Videokaart is niet van belang, mag gerust een Geforce 2 o.i.d. zijn. Het OS moet zo licht mogelijk zijn. Leuk is bijv. een wat hoger geklokte Celeron of Sempron met 1GB of meer. Maar het ligt er maar net aan wat je budget is.
 • [quote:2b6bb72677="tomtom137"]Voor een dedicated kun je niet op dezelfde pc zowel hosten als spelen.[/quote:2b6bb72677]
  Dedicated is niet persee nodig, met CoD2 kan je zeker weten zelf hosten en tegelijkertijd spelen op dezelfde PC, ik weet niet hoe dit met FEAR zit. Ik host ook altijd CoD2 LAN-servers op mijn pc en speel zelf mee (met zo'n 6 man in de server gaat het allemaal goed, voor vergelijking met specs, kijk in mijn sig)
 • ik heb altidj het probleem dat als ik bijv hier thuis mohaa host dat er bij 4 of meer spelers some even een framedrop heb hoe kan ik dit het beste aanpakken?

  Mvg Roy Drost
 • [quote:1143a491dd="geldermalsen"]ik heb altidj het probleem dat als ik bijv hier thuis mohaa host dat er bij 4 of meer spelers some even een framedrop heb hoe kan ik dit het beste aanpakken?[/quote:1143a491dd]
  Heb alleen jij dan een framedrop?

  Het aantal fps word ook bepaald door de snelheid/belasting van je processor. Waarschijnlijk is je processor dus niet goed in staat om een server te hosten (wat over het algemeen vrij zwaar is) met 4+ spelers en dan ook nog jou game te berekenen. Oplossing:
  1. iemand anders laten hosten
  2. kijken naar een cpu (evt incl vga) upgrade
 • ik weet het niet is gewoon hier thuis. en ik host hem op een pc met 2800 semprom en 1 gig intern dus dat is denk wel goed voor zon relatief oud spel. Verdere computers is een laptop met 512 geheugen een een 1800 met 512 geheugen. en heb alleen frame drops als ik een ladder op klim soms wel iritant.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.