Vraag & Antwoord

Games

Test Drive Unlimited problemen bij keer opstarten

Anoniem
tieske1988
5 antwoorden
 • Ik heb een groot probleem ik heb het spel vandaag gekocht en hij gaat bij het invoeren van de cd-key heel erg traag lopen 1 frame in de 5 seconden. Ik heb dan toch in die gigantische slome situatie mijn code ingevoerd en op enter gedrukt maar hij gaat dan gewoon niet verder. Mijn pc kan gewoon niet te sloom zijn want oblivion (zoals iemand zei die zwaarder zou zijn)kan ik bijna helemaal hoog zetten. Ik heb een amd 4800+ 2x6600gt en 2 gig ram. Hoe kan het nou dat het spel zo vastloopt? Ik hoop dat iemand me kan helpen anders breng ik hem morgen terug in de hoop dat ik er nog geld voor terug krijg bij dynabyte. Ik vind het wel erg vervelend want het lijkt me echt een super spel.
 • Je moet de code invoeren voordat je het spel wilt gaan spelen? Dus je heb het spel al geinstalleerd? Wat zie je bij taakbeheer wanneer die heel traag wordt? staat de cpu op 100% bijvoorbeeld?

  Misschien kan je proberen het spel te verwijderen en opnieuw te installeren? Het zal vast niet aan je systeem liggen inderdaad.
 • ik heb de code ingevoerd en daar kom ik nog voorbij maar er moet iets fout zijn met de instellingen van mijn videokaart ofzo want als ik het spel minimaliseer hoor id de muziek ineens vloeiend gaan dus dan stottert het spel ook niet. Maar mijn cpu heeft er geen problemen mee die word nog niet eens voor de helft gebruikt en mijn videokaart word ook niet warmer ofzo. maar ik ga vanavond even systeem herstel proberen na een week geleden toen heb ik hetzelfde spel gedownload proberen te spelen en heb ik een loader gebruikt toen had ik overigens wel hetzelfde probleem maar ik moet echt alles proberen
 • Draai je Vista toevallig?
  Al gekeken naar vsync on/off?

  En zou je iets meer leestekens/alinea's/entertjes kunnen gebruiken, maakt het wat leesbaarder.
 • nee, ik draai geen vista. En ik kom niet eens bij het menu options waar ik vsync uit zou kunnen zetten, maar het kan ook hasst niet daar aan liggen als ik van andere mensen hoor dat ze het spel gewoon vloeiend spelen met 1 6600gt kaart

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.