Vraag & Antwoord

Games

generals zero hour

Anoniem
Tonialex
6 antwoorden
 • Ik heb al enige tijd C&C zero hour op me pc staan en een vriend overtuigde me om ermee online te gaan, was er nog nooit mee online gegaan maar ok.

  ik installeer de nieuwe patch om online te kunnen gaan en wil het spel opnieuw opstarten en krijg de volgende foutmelding:

  You have encountered a serious error. Serious erros can be caused by many things including virusses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manuel for Technical Support contact information.


  de minimale eisen voor het spel heb ik en de pc wordt niet zo snel oververhit, ook laat ik mijn pc om de 2 dagen scannen dus aan virussen kan het ook niet liggen. Ik heb via de unistall-> repair modus geprobeerd om het probleem op te lossen, maar dat hielp niet, is er een andere manier om het spel te laten werken dan opnieuw installeren, want dan moet ik bij anderen de cd vragen, aangezien er in mijn cd een scheur zit :( :cry: :(

  Ik hoop dat een van jullie een oplossing weet.
 • Heb je toevallig vista?
 • neej, ik heb het spel op windows xp staan.
 • Release Crash at Sun Mar 11 15:04:28 2007
  ; Reason Error parsing INI file 'Data\INI\Science.ini' (Line: 'Science SCIENCE_TankParadrop1 ')


  Last error:


  Current stack:
  dit is een crashfile die ik gevondne heb tussen me bestanden
 • programma al opnieuw geinstalleerd en de patch handmatig/automatisch gedownload?(welke je eerst niet had geprobeerd).
 • neej, ik heb het programma nog niet opnieuw geinstalleerd, ik heb al wel rondgekeken op andere fora naar mensen met hetzelfde probleem, en daar las ik dat sommige het probleem maar een paar dagen hadden. ik heb het probleem al enkele weken…

  ik zal het spel opnieuw installere en hope dat het probleem weg is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.