Vraag & Antwoord

Games

Absurd lage FPS in NFS:Carbon

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Beste mensen,

  Ik ben onlangs over gestapt op Windows Vista Ultimate 64-bits, een legale versie met een legale key.

  Sinds kort heb ik dan ook op deze windows mijn Need For Speed Carbon weer eens geinstalleerd. Dit zijn mijn systeem specs:

  AMD Opteron 144 @ 2250 MHz
  DFI Lanparty NF4 SLI-DR
  2x 1024MB Kingston HyperX CL2-3-2-6 PC3200
  XFX GeForce 7900GT 256MB
  320 GB Seagate S-ATA II disc

  Nou is het probleem dat ik absurd lage fps haal. Waar ik onder Windows XP gewoon op 1280x1024 met Maximum detail en AAx4 vloeiend kon spelen, krijg ik nu zelfs met regelmaat freezes, en zelfs op de resolutie 1024x768 met AAx0 en Max detail.

  Iemand enig idee of dit door Vista komt (zoals ik zelf denk) en hoe het verholpen kan worden, videokaartdrivers zijn de nieuwste.

  Sander Monster
 • Je kunt eens wat andere driverversies proberen. Of kijken of er een patch is voor het spel. Maar vista is inderdaad nog niet volwassen, er worden veel van dergelijke problemen gemeld. Algemeen wordt gamers dan ook geadviseerd, xp te blijven gebruiken.
 • [quote:75bd8f35bc="gerben"]Je kunt eens wat andere driverversies proberen. Of kijken of er een patch is voor het spel. Maar vista is inderdaad nog niet volwassen, er worden veel van dergelijke problemen gemeld. Algemeen wordt gamers dan ook geadviseerd, xp te blijven gebruiken.[/quote:75bd8f35bc]

  Alleen heb ik geen zin weer XP te gaan installeren, bovendien vind ik Vista fijner werken en ben ik er inmiddels al aan gewend geraakt.

  Zijn er geen andere mogelijkheden dan terug vallen naar XP (wat ik overigens toch niet doe).
 • Weet zo niks te verzinnen. Dual boot met xp wellicht? En die dan alleen voor games gebruiken.

  Lees dit eens: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTMxOCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
  Over vista: "I don't want to give into hyperbole, but at the end of the 30 days, I begged Managing Editor Jason Wall to let me reformat my computer and stop testing."

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.