Vraag & Antwoord

Games

World of warcraft incl dagen?

Anoniem
sdk
11 antwoorden
 • Ik begin me af te vragen of bij een legale wow nu wel of niet 30 dagen zitten. Ik meen dit ergens gelezen te hebben maar nu ik wil gaan bestellen zie ik het nergens meer staan:S. Hoe zit dit???
 • http://www.comcol.nl/detail/54235.htm
  [quote:ab830c5066="comcol"]First month of play included[/quote:ab830c5066]


  http://www.dixons.nl/De_online_winkel/ProductDetail/xp/shop/gaming/pc/games/World+of+Warcraft+(PC).SW04622/default.aspx
  [quote:ab830c5066="dixons"]Inclusief abonnement voor 1 maand[/quote:ab830c5066]


  [quote:ab830c5066="sdk"]Hoe zit dit???[/quote:ab830c5066]
  http://www.pearle.nl/
  ;-)

  (rare urrel van dixons; even copypasten)
 • Hmm heb nu wehkamp 15 euro, hoop dat ie daar ook bij zit dan:S.
 • Die maand krijg je echter pas nadat je naast WoW ook 60dagen ofzo koopt, met een playcard of via een CC
 • Je kunt ook gewoon rechtstreeks van Wow-europe.nl downloaden.
  Die is naar ik meen 10-dagen gratis.
  In de winkel is die versie iets van twee euro …

  Meer info :
  http://teaser.wow-europe.com/index_nl.html

  Zowiezo is het grootste deel van die prijs voor de 'normale' maandelijkse kosten. Dus misschien dat je een paar centen bespaart, maar meer ook niet.

  Beetje vreemd eigenlijk dat ze die clients bij MMO's niet gewoon gratis weggeven. Je hebt toch maandelijkse kosten om te mogen spelen.
 • [quote:69112db1aa="Vandread"]Die maand krijg je echter pas nadat je naast WoW ook 60dagen ofzo koopt, met een playcard of via een CC[/quote:69112db1aa]
  ohw wat stom zeg:S.
 • Ik weet zeker toen ik WoW kocht dat er 30 dagen speeltijd bij zat. Dus ik neem aan dat dit nog steeds zo is, net zoals bij die links staan die zijn gepost?
 • [quote:a837eb4892="R-bin"]Ik weet zeker toen ik WoW kocht dat er 30 dagen speeltijd bij zat. Dus ik neem aan dat dit nog steeds zo is, net zoals bij die links staan die zijn gepost?[/quote:a837eb4892]
  Klopt maar je moet wel eerst even je credit card nummer verstrekken… of een gamecard kopen.
 • Weet je zeker dat je dat deel van de registratie niet kunt overslaan ?

  De 10-dagen versie van Star Wars Galaxy vereiste destijds ook niks van 'extra' items zoals een creditcard of gamecard. Het zou mij dus enigszins verbazen als het bij de 'korte' gratis versie niet zo was. Volgens de WoW-site heb je voor zo'n (beperkt) trial-account geen creditcard nodig …

  Of wil je per se 30 dagen variant hebben ?
  Toen met SWG had ik het na een paar dagen al gezien en was ik min of meer 'blij' dat de tijd om was.

  Er zitten naar het schijnt wat beperkingen aan je karakter als je zo'n trial hebt, maar voor mijn gevoel is dat meer om misbruik te voorkomen en zul je daar niet zo'n last van hebben in die korte tijd (tenzij je heel veel speelt, maar dan ben je al verslaafd ;))
 • [quote:478297389f="JaFO"]Weet je zeker dat je dat deel van de registratie niet kunt overslaan ?

  De 10-dagen versie van Star Wars Galaxy vereiste destijds ook niks van 'extra' items zoals een creditcard of gamecard. Het zou mij dus enigszins verbazen als het bij de 'korte' gratis versie niet zo was. Volgens de WoW-site heb je voor zo'n (beperkt) trial-account geen creditcard nodig …

  Of wil je per se 30 dagen variant hebben ?
  Toen met SWG had ik het na een paar dagen al gezien en was ik min of meer 'blij' dat de tijd om was.

  Er zitten naar het schijnt wat beperkingen aan je karakter als je zo'n trial hebt, maar voor mijn gevoel is dat meer om misbruik te voorkomen en zul je daar niet zo'n last van hebben in die korte tijd (tenzij je heel veel speelt, maar dan ben je al verslaafd ;))[/quote:478297389f]
  De trial is idd iets anders dan je 30 gratis dagen. Die 30 dagen zitten bij je game, er zit ook een flyer bij voor een trial. Het is de bedoeling dat je daarmee je vrienden laat spelen. Zitten heel wat beperkingen aan, zo kun je maar 1 gold hebben, alleen whisperen en niet bieden op het auction house. Heb in mn 1e maand zon 11 uur gespeeld en heb 3 gold en dit vooral dankzij dat auction house:). Heb van alles geprobeerd maar je kan het echt niet overslaan voor je 30 dagen. Je kan wel meteen daarna wijzigen (als je inlogt op manage account) naar country specific options, automatische incasso. De creditcard gegevens verdwijnen dan (dus je kan evt iemand anders zijn credit card gebruiken).
 • ik dacht dat die bug er nu ondertussen wel uit zou zijn:S
  bij de launch was er ook al zo een soort probleem. (gamecards werden pas 2 weken later dan het spel in de winkels gelaunched. MEGA blunder)

  je kan echter gewoon neppe gegevens invoeren (ik had toen iets met een duitse bank gedaan geloof ik) en zodra je dan geactiveerd bent had je nog 1 maand de tijd om te veranderen, omdat danpas de eerste rekening kwam. deze work-around kwam van blizzard zelf toen der tijd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.