Vraag & Antwoord

Games

Zal die goed lopen?

Anoniem
JaFO
5 antwoorden
 • Ik wil over een tijdje test drive gaan kopen. Maar er is geen demo van om te testen of die wel helemaal lekker loopt op me systeem.. Daarom wou ik jullie vragen met dit systeem het spel goed gespeeld mee kan worden?

  Videokaart: Club3D geforce 7600GS
  Geheugen: 2GB
  HD: 250 Gig
  Processor: 2.8 Ghz

  :wink:
 • Zou het eerst maar eens proberen. Nieuwe kaart kopen kan altijd nog. Ik neem aan dat het een agp slot betreft? En een intel pentium d processor?
 • Jah het heeft nog een AGP slot. Op dit moment gebruik ik deze processor:
  http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?artno=HPCI57

  Maar binnenkort krijg ik deze processor (zoals je weet)
  http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?artno=HPFI21


  Komt AGP trouwens nog met een direct X10 kaart? Of is dit het eiden van AGP?
 • Jep, ik zie nu wie het is. Er komen nog wel dx10 kaarten voor agp. Ik meen dat ati/amd sowieso een R600 versie in agp gaat uitbrengen. Maar of die interessant is in combinatie met jouw (nieuwe) processor?

  De snelste agp kaart is nu de x1950 pro, vanaf 145 euro. Er is ook sprake geweest van een x1950xt, maar die heb ik nog nergens te koop gezien. Misschien nog een argument, om toch maar een nieuw moerdbord (met pci-e) te nemen. ;)
 • [quote:c82dbbba34="gerben"]Jep, ik zie nu wie het is. Er komen nog wel dx10 kaarten voor agp. Ik meen dat ati/amd sowieso een R600 versie in agp gaat uitbrengen. Maar of die interessant is in combinatie met jouw (nieuwe) processor?

  De snelste agp kaart is nu de x1950 pro, vanaf 145 euro. Er is ook sprake geweest van een x1950xt, maar die heb ik nog nergens te koop gezien. Misschien nog een argument, om toch maar een nieuw moerdbord (met pci-e) te nemen. ;)[/quote:c82dbbba34]

  Ook die nieuwe processor die ik krijg kan volgens u niet de nieuwe AGP dx10 kaarten. Goed laten draaien?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.