Vraag & Antwoord

Games

Cell factor gratis te downloaden

Anoniem
SuperG
3 antwoorden
 • Blijkbaar als een soort reclame voor ageia? Maar er is dus een volledig spel gratis te downloaden. Weet verder niet zo veel van het spel, alleen dat het waarschijnlijk een shooter is. Download bij gamershell gaat vlot (900 kB/s hier).

  http://www.gamershell.com/download_19042.shtml

  Je hebt overigens GEEN ageia kaart nodig om het spel te kunnen spelen.
 • bedankt voor de tip, ben hem nu aan 't downen. Ik hoop dat het een beetje speelbaar is zonder Ageia PhysX (vast niet :P)
 • Als het goed speelbaar is, is het eerder anti-reclame. Maar we zullen zien. Heb hem al binnen en geïnstalleerd, probeer hem straks even.

  Edit: Ik krijg hem niet aan de praat. Bij het starten van een new game, geeft ie steeds de melding: extreme physics level requires ageia physx accelerator. Spel draait er dus blijkbaar toch niet zonder?

  Het is trouwens alleen multiplayer, of single met bots.

  Edit2: Je kunt zonder de ageia kaart niet alle maps spelen. Dat ze dat dan niet even aangeven of zo, maar goed. Het spel draait hier voor geen meter. Resolutie maakt niet uit, texture instellingen etc. evenmin. Ook op het internet zie je veel meldingen over 13FPS of zo, onafhankelijk van de resolutie, zelfs MET de kaart. Misschien gaat het beter op een 8800GTX of zo, maar ik kan er niks mee (3500+, 7800GT)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.