Vraag & Antwoord

Games

Command and Conquer: RA2 (Red Alert 2)

Anoniem
Vandread
7 antwoorden
 • Hallo, ik heb een spel genaamt Red alert 2 (ik noem hem nu voortaan RA2).
  Ik heb hem geinstalleerd op een externe hardeschijf en ik wil nu de uitbreiding set instaleren; RA2: Yuri's Revenge, alleen als ik hem eenmaal aan het instaleren ben dan zegt ie dat ik RA2 niet heb geinstalleerd en dat hij die nodig heeft om hem te kunnen spelen, maar hij is wel geinstalleerd maar dan op een externe harde schijf.
  Hij geeft ook geen andere optie aan dan 'cancel' ik kan hem dus niet instaleren.
  Weet iemand hoe ik dit moet doen???
  (Opnieuw installeren maar dan op de interne is geen optie)
 • naar mijn mening, moet je de uitbreiding ook op je externe harde schijf installeren, ik snap niet waarom het niet gaat op de interne harde schijf maar bij mij heeft RA2;yuri's revenge nooit problemen geleverd bij installatie
 • Ja, maar ik kan RA2:YR niet instaleren op de externe omdat hij RA2 allen zoekt op de interne.
 • misschien ken je de directory wijzigen, weet het niet zeker maar probeer of dat lukt, zodra dat lukt ken je RA2:YR op je externe harde schijf zetten
 • Je kan ook RA2 installeren op je interne HD, en dan is het probleem waarschijnlijk al opgelost. Ik zie zoizo het nut niet van het te installeren op een externe, RA2 neemt niet zoveel ruimte in en je kan die HD toch niet op een andere pc aansluiten en dan gaan spelen. Als dat al werkt zal het waarschijnlijk niet goed werken.
 • Ik denk dat je op de huidige windows versie RA2 niet hebt geinstalleerd, daardoor ziet de uitbreiding geen gegevens in het register van windows (denk ik) en zegt de installatie dat hij RA2 niet ziet.
  Herinstalleer dus RA2 eens en probeer dan de uitbreiding.
 • Ja, ik weet wel dat ik heb op de interen moet instaleren maar ik ben de CD kwijt…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.