Vraag & Antwoord

Games

enemy territory

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • http://www.enemyterritory.com/main.html

  Zal dit wat worden?
 • Och, dat is altijd afwachten. De video's die ik er van heb gezien, zagen er wel heel mooi uit. Maar dat zegt natuurlijk niks over de gameplay.
 • Nee, dit wordt niks.

  Ik verwacht in ieder geval dezelfde slappe smoesjes die Id-software al eeuwen gebruikt als het om AI-hulpjes in multi-player gaat. M.a.w. : zelfs Battlefield zal betere AI hebben dan dit ding.

  Ze zeveren in ieder geval verdacht veel over de grafische vormgeving van het spel (Doom 3 als 'cutting edge' ? Onder welke steen slapen ze daar ?).

  Ik heb echt het idee dat ze daar helemaal leeg zijn wat ideetjes voor spellen betreft.
 • Dit wordt DE multiplayerhit van het jaar 8)

  BF2142 gaat het moeilijk krijgen , geloof me.
  ID levert geen rotzooi (wel 'minder' , bijv. Q4) maar geen bagger.

  En ja ik schaar 2142 onder minder.
 • dat word cker wel een leuke game om te spelen :) vooral als je van quake houd. ziet dr mooi uit. verslaafd (voor mij dan) BF2142 heel erg makkelijk, want dat is gewoon een baggerspel. tis waar je moet van science fiction houden en dan deugt 2142 van geen enkele kant, en wat ook niet minder belangrijk is zijn de voertuigen en die zijn volgens mij wel redelijk vet in ET: QW 8) mij lijkt ie wel leuk iig, ben dan ook een fulltime BF2 speler :P nu denke jullie natuurlijk van die vind 2142 niks en dat is ook sf, maar quake is gewoon anders. maar quake kan niet tegen unreal op :D UT3 owned deze game straks cker wel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.