Vraag & Antwoord

Games

COD2 haper probleempje

Anoniem
sjabloon1
7 antwoorden
 • Ik heb een heel raar probleem. ik heb noooit haperingen met cod2 gehad totdat ik een spel had gedownload en heb geinstalleerd begon hij helemaal te haperen zelfs op sp (nog nooit gehad). bij mp hapert hij niet bij bepaalde mappen, maar wel bij andere. HOOGUIT irritant. kan iemand me helpen met dit probleem? ik heb al veel geprobeerd, maar bijna niets hielp. ik heb mijn graphics op het laagst gezet maar alsnog blijft hij het zelfde vertonen. ik heb meerdere malen gedeinstalleerd en alle extra mappen verwijderd. hij houd dit aan. ik heb mn computer gedefragmenteerd en nog steeds :S. bij andere spellen heb ik dit niet.

  dank je wel gr.stefan (sjabloon1)

  ps. mijn videokaart is Nvidia 4 mx serie
 • Is het nou alleen bij cod2?

  Wat zijn je overige systeem specificaties?
 • Tsja dat krijg je als je illegaal games download he. Doe maar 'ns een virusscan..
 • het is niet illegaal ik heb het gekocht, en wat zou een virusscan nou uitmaken? en hoe geef je overige specificaties
 • Moeite met lezen?
  [quote:97317c76ea="sjabloon1"]Ik heb een heel raar probleem. ik heb noooit haperingen met cod2 gehad totdat ik een spel had gedownload en heb geinstalleerd begon hij helemaal te haperen[/quote:97317c76ea]

  Lijkt me toch vrij duidelijk wat het probleem is. En FTI heeft gelijk, moet je maar geen warez downloaden van crappy sites waar de zooi gratis is. De enige gratis [b:97317c76ea]zooi[/b:97317c76ea] die je mag aannemen in je leven is flyers bij een beurs ;)

  Anyways, gooi dat gedownlooide spel d'r af, virusscannertje erover, ff handmatig na-opschonen ofzo, en spielern maar weer.
 • Wolfenstein: Enemy Territory is legaal gratis! :o

  *krijgt nostalgische gevoelens* 8)
 • nop hapert nog steeds en heb het spel verwijdert :S en heb virusscan over computer gegooit

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.