Vraag & Antwoord

Games

Haal ik deze game met dit systeem ?

Anoniem
sdk
15 antwoorden
 • Ik ben al een tijdje aan het rondneuzen naar nieuwe systemen.
  Een van mijn wensen is ook dat ik er de nieuwe game BIA hells highway op kan spelen

  een van de systemen die ik had gezien is het volgende:

  -AMD Athlon64X2 4600+
  -MSI K9AGM2-FIH moederbord
  -Onboard ATi Radeon XPRESS 1250 chipset
  -2GB DDR2 geheugen
  -320GB 7200RPM SATA2 harde schijf
  -36-in-1 kaartlezer
  -20x speed DVD +/- herschrijver met LightScribe
  -I/O: PS/2, parallel, USB2.0, Firewire, HDMI, 10/100Mbps LAN, audio in/out
  -Windows Vista Home Premium

  de prijs van dit systeem is €604

  ik heb een klein beetje verstand van computers maar niet dat ik kan zeggen dat ik die games met dit systeem kan spelen.

  mijn budget ligt rond de 800 euro

  tips zijn welkom

  Alvast bedankt
 • Ik zou er een losse videokaart bijnemen. Met dat onboard wordt het echt behelpen. Een x1950pro (€120) of een 8600gts (170) past wel in je budget. Misschien dan ook een ander moederbord nemen, zonder onboard video. Bijvoorbeeld de MSI K9N neo-F. Ik zou ook de 4800+ nemen, scheelt iets van 5 euro. De rest van de onderdelen zit er ook al bij? Dus kast, voeding, evt. floppy. Randapparatuur heb je ook allemaal nog?
 • Euhm, om heel, heel eerlijk te zijn is dit echt helemaal drie keer niks. Eigenlijk ziet alles er gewoon goed uit, behalve het belangrijkste en dat is je videokaart. Onboard oplossingen zijn voor kantoorwerk en heel simpele games(denk aan The Sims) en dit is gewoon echt te weinig voor een game die je noemt. Bespaar liever op je processor door bijvoorbeeld een tragere te nemen en ga zeker voor een aparte videokaart, bijvoorbeeld een ATi X1950Pro.
 • Nog minimaal 5 maanden voor dat spel uitkomt, tegen de tijd dat het er is is deze pc al enigszins verouderd zeker omdat het een wat goedkoper model is. Dus als je het puur voor BIA HW koopt… wacht nog even ;)
  Het spel word zowiezo met de unreal engine 3 vrij zwaar… dus een 1950pro zou het er behoorlijk lastig mee krijgen.
 • Dat mogelijk wel ja. Maar als de schoenendoos niet dieper is… Maar over vijf maanden kan de situatie behoorlijk anders zijn. Nieuwe intels, misschien de phenom, nog kijken wat ati doet. Maar als je nu iets wilt aanschaffen, heb je niet veel keus eigenlijk.
 • De nieuwe Ati Dx 10 kaarten (HD 2600 en 2400) worden toch ook heel redelijk geprijst, wanneer ze uitkomen over een week.

  link
 • bedankt voor de tips ;)
 • wachten is de beste optie …
  Je kunt dan vrijwel gegarandeerd dit systeem goedkoper krijgen, met hetzelfde budget een sneller systeem kopen of met een ruimer budget (dankzij die paar maanden sparen ;)) een nog beter systeem kopen.

  UE3 is en blijft een engine die echt een supersysteem nodig heeft om zich op z'n best te laten zien.

  [size=9:070d56dbaa]
  of je koopt een Xbox360 en je speelt hetzelfde spel zonder je problemen met systeem-eisen … ;) … maar voor een fps is dat niet echt een optie :(
  En een PS3 (die wellicht wel muis+keyboard ondersteunt) lijkt me al helemaal niks omdat daar geen 'leuke' spellen voor zijn.[/size:070d56dbaa]
 • [quote:a4d3db8f63="JaFO"][size=9:a4d3db8f63]
  of je koopt een Xbox360 en je speelt hetzelfde spel zonder je problemen met systeem-eisen … ;) … maar voor een fps is dat niet echt een optie :(
  En een PS3 (die wellicht wel muis+keyboard ondersteunt) lijkt me al helemaal niks omdat daar geen 'leuke' spellen voor zijn.[/size:a4d3db8f63][/quote:a4d3db8f63]

  'Offtopic' Die PS3 spellen komen nog wel hoor. Ze willen dit boekjaar 400 nieuwe titels de winkels in gooien.
 • [quote:02a515e4b5="JaFO"]
  En een PS3 (die wellicht wel muis+keyboard ondersteunt) lijkt me al helemaal niks omdat daar geen 'leuke' spellen voor zijn[/quote:02a515e4b5]

  O RLY
  Ik vat je zin niet echt… wat hebben geen "leuke" spellenen te maken (wat natuurlijk niet zo is :wink: :lol: ) met een muis + keyboard + PS3 ?
 • Wat ik wel gewoon begrijp is dat de PS3 goede support voor muis en keyboard heeft maar Jafo vind dat de PS3 geen/weinig interesante/leuke (voor hem iig) games heeft uberhaupt.
 • pcies … ik heb echt nog niks gezien in de lijst van PS3 spellen in de winkel dat de moeite waard is (en dan negeer ik de multi-platform titels zoals BiA al helemaal). En dan is 700 Euro voor een enkel spel wel erg veel geld.

  400 titels ? In Japan zeker … zoveel zie ik ze *hier* niet uitgeven.
  Het enige 'leuke' dat ik heb gezien is een update voor Singstar, maar aangezien er straks Rockband (van de makers van Guitar Hero) uit komt en Singstar op de PS2 nog voldoet is het niet echt uitnodigend.
 • Het wordt pas leuk als ze spellen als GTA gaan uitbrengen voor de PS3.
 • [quote:c7192d6597="Drewster"]De nieuwe Ati Dx 10 kaarten (HD 2600 en 2400) worden toch ook heel redelijk geprijst, wanneer ze uitkomen over een week.

  link[/quote:c7192d6597]niet nemen die 2600 en 2400, zijn bedroevend slecht in games volgens de diverse gister uitgekomen reviews.
 • [quote:43ac7539d6="Bulletproof$$_NL"]Het wordt pas leuk als ze spellen als GTA gaan uitbrengen voor de PS3.[/quote:43ac7539d6]

  Laat die nou nét ook op de Xbox360 uitkomen, zij krijgen zelfs een extra in de vorm van episodes.

  Goed ontopic: ik zou nog even de kat uit de boom kijken, de game is nog lang niet uit en na de zomer kan er veel veranderd zijn in computerland..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.