Vraag & Antwoord

Games

Gratis HL2 Lost Coast / Deathmatch voor ATI gebruikers

Anoniem
FTI
13 antwoorden
 • Aangezien iedereen toch altijd dol is op wat gratis spul, voor degene die geen HL2 oid hebben en een ATI videokaart hebben (of zelfs een of ander onboard ding zoals ik in me 2e pc heb hehe)

  Heb me nog niet aangemeld voor een extra account (aangezien ik al een enigszins gevuld steam account heb) maar het zal vast wel werken:
  http://www.steampowered.com/ati_offer1a/

  Het is natuurlijk een lokkertje voor meer, maar HL2 DM kan soms best vermakelijk zijn (vooral als je beetje met de gravgun gaat spelen ;))
 • Hmm, Gratis, HL2 en Valve passen niet in één zin :lol:
  Anyway, Is dit ook mogelijk denk je ? :P
  Op een pc met een ati kaar een rammel van die accountjes aanmaken zodat je ze ook aan je vrienden kunt geven zonder ati kaart ;) ?
 • Het is alleen Deathmatch en lost coast he.
  En hoezo past dat niet in 1 zin? Als er een bedrijf heeft laten zien dat ze de community ondersteunen is het Valve wel. Er komen flink wat mods uit voor HL2 waarvan de meeste gratis en er zitten best wel intersant tussen zoals Insurgency: http://www.insmod.net/ die bijna uit moet komen en welke is zeker wel ga proberen :D

  Ik denk trouwens van wel, probeer het gewoon, kan ik ook doen op me 2e pctje met ati onboard GPU.
 • 'tuurlijk geven ze dat gratis weg.
  Ze hebben tenslotte al eens een deal gehad om HL2 als 'gratis' spel weg te geven als je een Ati kaart had (er zat een code bij m'n 9800 Pro toen).

  Valve wil niks liever dan dat jij Steam installeert en zo hun spinneweb binnenwandelt.

  Het mag dan wel een leuk spel zijn, maar pas als die Steam-troep niet meer nodig is wil ik het op mijn systeem.
 • Heel toevallig draaide HL2 ook nog eens puik op ATI kaarten ;)
  Steam is mijn inziens niets erger dan Windows opzich en eigenlijk minder erg, voor statistieken vraagt steam toestemming, je krijgt geen spam op je account adres, je krijgt geen pop ups (je krijgt er wel 1 enkel bij opstarten van steam, maar is gewoon uit te vinden in opties)

  Dus wat is er nou voor spinneweb aan?
  Ik kan me content zelfs binnen halen als ik ergens ben waar ik geen dvd's/cd's heb. Het werkt goed tegenwoordig, draait altijd snel en neemt minder resources in beslag dan een browsevenster of virusscanner.
  Geen gedoe met gare ingame server browsers of gamespy achtige toepassigen en geen of updates van sites rukken.

  Wat is er nou minder troep aan? En geef ze eens ongelijk om te proberen content beter te channelen.
 • Inderdaad, nu zijn alle spellen gewoon up-to-date, je hebt overzicht doordat je vanuit 1 programma (inmiddels) talloze spellen kan spelen. Cheaters worden afgevangen middels de Valve Anti-Cheat(die flikkert cheaters gewoon uit hun systeem).
  Updaten gaat altijd rap met zo'n 250KB/s, dus zelfs zonder CD/DVD kun je vrij snel aan de slag.

  Steam gebruikt hier nu 15MB. Valt toch wel mee :-?
 • maar je moet wel verplicht on-line zijn om uberhaupt het singleplayer spel te kunnen spelen. En dan ben je nog eens verplicht updates te slikken waardoor je niet meteen kunt spelen, terwijl het spel geen problemen oplevert.

  En van cheaters heb ik nog nooit last gehad. Dus dat is zo'n nep-dreiging waar alleen maar onnodige onschuldigen last van hebben dat ik totaal geen behoefte heb aan een systeem dat denkt zulke lieden automatisch te kunnen vinden en executeren.
 • Valideren van HL2 moet 1 malig gebeuren als het goed is, daarna hoef je nooit meer verbinding te maken. Dus dan hoef je updates niet persee te slikken.

  Automatisch updaten kan je uitschakelen, echter voor multiplayer zal het wel verplicht zijn om toch te downloaden, maar dat is zowiezo voor ieder ander MP spel ook en ik kan me de CS 1.x updates herrineren… dan was ALLES overbelast en duurde het 2-3 dagen voor je normaal kon spelen.

  Steam VAC (anti-cheat) werkt niet foutloos (pakt ook weer niet iedereen) maar ik heb nooit wat gehoord dat er teveel werd gebanned ;)
 • Updaten komt meestal alleen voor bij online games idd, daarnaast is er zoals vandread ook zegt de offline mode beschikbaar. Eerst was ik er ook op tegen maar nu steam beter draait en alles z'n gangetje gaat vind ik het best aardig werken.
 • [quote:7c137057ce="Vandread"]Het is alleen Deathmatch en lost coast he.
  En hoezo past dat niet in 1 zin? Als er een bedrijf heeft laten zien dat ze de community ondersteunen is het Valve wel. Er komen flink wat mods uit voor HL2 waarvan de meeste gratis en er zitten best wel intersant tussen zoals Insurgency: http://www.insmod.net/ die bijna uit moet komen en welke is zeker wel ga proberen :D

  Ik denk trouwens van wel, probeer het gewoon, kan ik ook doen op me 2e pctje met ati onboard GPU.[/quote:7c137057ce]

  Deathmatch is toch fun ;) Lekker iemand een toilet in zn bek rammen :P
  En lost coast heb ik nog nooit gespeeld dus dat wordt extra leuk.

  Nou, Valve is volgens mij nou niet zo heel vrijgevig… Met die mods moet je oppassen, voor je het weet ben je zo gebanned

  Ja probeer het morgen wel eens op de pc van een vriend… ik heb een Geforce kaart..dus.

  [quote:7c137057ce="JaFO"]'tuurlijk geven ze dat gratis weg.
  Ze hebben tenslotte al eens een deal gehad om HL2 als 'gratis' spel weg te geven als je een Ati kaart had (er zat een code bij m'n 9800 Pro toen).

  Valve wil niks liever dan dat jij Steam installeert en zo hun spinneweb binnenwandelt.

  Het mag dan wel een leuk spel zijn, maar pas als die Steam-troep niet meer nodig is wil ik het op mijn systeem.[/quote:7c137057ce]

  Zat inderdaad bij de kaart van mn broertje, 9600XT…
  Steam wás troep, het hing altijd en niets werkte fatsoenlijk… gelukkig is dat nu voorbij… nu alleen nog steam friends fixxen en het is toppie

  [quote:7c137057ce="Vandread"]Heel toevallig draaide HL2 ook nog eens puik op ATI kaarten ;)[/quote:7c137057ce]

  Klopt idd ! Een "langzamere" ATI Kaart draait HL2 veel beter dan een "snellere" Nvidia.
 • Zelfs steam friends werkt goed tegenwoordig :)
 • D'r komt zelfs een hele Steam community waar je profielen kan maken, vrienden kan toevoegen etc. als ik het update news moet geloven..

  http://www.steampowered.com/v/index.php?area=news&id=1093

  http://tweakers.net/nieuws/48124/Valve-breidt-Steam-uit-met-community-services.html
 • [quote:ab74d7b15f="Vandread"]Zelfs steam friends werkt goed tegenwoordig :)[/quote:ab74d7b15f]

  Meeh, Misschien nu de helft van de tijd ipv een kwart van de tijd, maar nog niet optimaal :lol:

  [quote:ab74d7b15f="tomtom137"]D'r komt zelfs een hele Steam community waar je profielen kan maken, vrienden kan toevoegen etc. als ik het update news moet geloven..

  http://www.steampowered.com/v/index.php?area=news&id=1093

  http://tweakers.net/nieuws/48124/Valve-breidt-Steam-uit-met-community-services.html[/quote:ab74d7b15f]

  Hoop dat het beter werkt dan steam friends en niet teveel op myspace gaat lijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.