Vraag & Antwoord

Games

[microsoft flight simulator X] ik snap er vrij weinig van

Anoniem
JaFO
6 antwoorden
 • Ik heb onlangs (een 3 dagen geleden ongeveer) het spel 'microsoft flight simulator X' gekocht in de winkel. Ik heb het geinstalleerd, op free flight een vliegtuig gekozen (van orbit airlines een boeing) en van maastricht opgestegen en gaan vliegen. Opstijgen en landen enzo lukt wel en de echte basis dingen ook. (flaps, gear en gas geven en die snelheid en attitude meter aflezen). Maar verder snap ik er vrij weinig van. Dan zeggen ze bijvoorbeeld van de toren: 'descent to 4000' terwijl ik volgens de alt. meter geeft aan 2000. Hoe zit dat ?

  Ook nog een vraag: als je u drukt zou je die mission compas moeten krijgen, dat gebeurrt bij mij echter niet.

  kan iemand mij helpen?

  mvg
  Remco
 • Misschien is het een goed plan alle tutorials te volgen. Gewoon beginnen bij het begin in het Learning center.
 • ok, bedankt voor je bericht en ik zal je raad zeker opvolgen.

  Nu een andere vraag.

  Als ik een vliegtuig 'zie' dan is hij eerst even zwart/donkergrijs en daarna krijgt hij pas zijn echte kleur. Dit is bijvoorbeeld in het free flight menu zo, waar je je vliegtuig kan kiezen. Ik selecteeer welke ik wil en klik ok. In het scherm van free flight war jou vliegtuig wat rond draait is hij dan eerst even zwart/donkergrijs en springt dan naar zijn eigenlijke kleur.
  Wat is dit, waardoor wordt het veroorzaakt en hoe kan ik het oplossen?

  mvg
  Remco Peters
 • Zeker weten dat je ook echt op 2000 zit als je die melding krijgt ?
  En weet je ook zeker dat het bericht voor jou bedoelt is ?

  Dat 'late' kleuren ligt misschien aan je instellingen van Flightsim X in combinatie met je grafische kaart. Het zou kunnen dat het ook 'gewoon' is.

  btw : ik meen gehoord te hebben dat er een officieele update/patch is voor dit spel. Het zou kunnen dat dat al helpt met wat snelheidsprobleembjes.
 • ja, maar ik heb in de gaten dat van die alt. meter ook weinig klopt. De grote wijzer zou 1000 meter aangeven, maar dat klopt volgens mij ook niet. Is de alt. meter in voet of in meter?
 • Echt als je niet die tutorials doet (sommige zelfs meerdere keren) kom je niet ver met dit programma. Het is dan ook een simulator en geen spel vind ik. Je zal ff moeten studeren en er tijd in moeten stoppen. Het is niet anders.
  Maar als je dat dan gedaan hebt is het geweldig leuk om te vliegen :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.