Vraag & Antwoord

Games

Spellen onder Vista?

Anoniem
Vandread
6 antwoorden
 • Hoe kan ik er achter komen of dat de wat oudere spellen ook onder vista draaien? De nieuwste spellen doen dat wel ga ik van uit.

  Gr Erwin
 • Het is zowieso beter om voorlopig spellen te spelen onder XP. In vergelijking met XP presteren spellen wat minder dan onder XP en er zijn nogal wat compatibiliteitsproblemen met een aantal spellen. Als je nu XP hebt en je wilt over naar Vista kun je ook een dual boot systeem maken en XP voor games gebruiken.
 • Maar, als een XP spel op vista kan, is dat niet goed voor je vista computer ofzow?
 • Vista heeft op dit moment nog te veel driver problemen.
  de meeste oude spellen hebben oudere driver die vista nog niet ondersteunt. daardoor krijg je vastlopers. windows xp is op dit ogenblik nog steedt het beste voor spellen.
  Ook al probeer je een spel op vista en het werk niet, is dat schadelijk voor je pc. Gewoon weer op de juiste manier verwijderen.
  Dual boot is een mogelijkheid maar ik doe het met de vista transform pack. Zo ziet mijn pc er bijna net zo uit als een vista pc alleen is het nog steeds een xp pc. Voledig gratis te verkrijgen ff googelen.
 • Vista heeft geen driver problemen. Sommige hardware fabrikanten hebben driver problemen. Hoewel de meeste nu wel goede drivers hebben.

  Ik draai nu al een half jaar vista en heb nog geen spel gehad dat het niet deed.
 • ligt niet aan de fabrikanten maar aan MS want bij linux zit ook alles goed in elkaar gesleuteld qua hardwar installeren en alles doet het gelijk

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.