Vraag & Antwoord

Games

fout bij installatie sims 2 levensverhalen

Anoniem
None
6 antwoorden
 • heejj ik probeer steeds sims 2 levensverhalen te installeren maar ik krijg steeds de volgende fout :

  "er is een probleem opgetreden tijdens het kopiëren van het bestand
  'D:/Documenten\sims2 life stories\TSData\Control\control0.dat'

  weet iemand misschien hoe dit komt ??
 • Kijk eens op deze pagina: http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=8710&p_created=1107541567&p_sid=UWV62ZKi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9Niw2JnBfcHJvZHM9NywyOTE0LDI5MTUmcF9jYXRzPTU2Niw3MTkmcF9wdj0zLjI5MTUmcF9jdj0yLjcxOSZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1

  sorry dat het zo'n lange link is, maar ik kan hem niet als URL tag opgeven, op de een of andere manier.
 • Heb je de legale versie?
 • ja kan het ookzijn dat er een kras op de cd zit ?
 • Dit soort meldingen zijn inderdaad de eerste tekenen dat of je cd beschadigt is of je speler te veel fouten begint te maken bij het lezen. Het laatste is het meest waarschijnlijke.

  Normale software heeft van zoiets nauwelijks last, maar de 'beveiliging' misbruikt juist de fout-correctie die dit dient te voorkomen en levert deze ellende daardoor eerder op.

  Het beste kun je terug naar de winkel gaan om je spel te ruilen of geld terug te vragen. Zij hebben het verkocht dus zij horen de oplossing aan te dragen.
 • Ik heb ook wel eens zo''n fout gehad… Ik heb toen alle bestanden van de cd naar een mapje op mijn schijf gekopiëerd en toe vanaf daar de sims geïnstalleerd… En het lukte ook nog!! :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.